Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!

Carmenbr, in mare parte corespunde si Sebi descrierii tale! . Si cand i se pune pata pe ceva, sa te tii...
Vanessa, multa sanatate mamei tale si tie multa putere sa rezisti stresului!Uff, cand se strang, se strang toate o data!
Paloma, felicitari- intr-adevar ai o fetitza tare intelegatoare!
Sebastian a descoperit si el ciocolata , si imi propusesem sa nu ii dau deloc pana pe la 2-3 ani! Stie si unde o doseste mamaia, este un adevarat spion, nu poti face o miscare-trebuie sa vorbim si "codat" cu el, ca altfel prinde tot.
Aseara s-a dus la un dulap si striga cu voce ingrosata "colata, colata"; cand a vazut ca nu ne executam, a inceput sa se lase pe vine si sa isi ingroase vocea "colata mă, colata"! (nu stiu cand a invatat cuvantul "mă" ).I-am luat kinder sau milkiniss (pt. urgente majore), care cica au mai mult lapte..
Laureta, ma bucur ca nu ai nimic la coloana!Inainte de sarcina cum te simteai?
Va pupam pe toti, revin putin mai tarziu!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Madutza, multumesc de sfaturi.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor

Am pus cateva poze cu noul look al Biei in link-ul filmutete.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Nicoleta, superba Bia !!! Sa-ti traiasca !!!! E dulcica foc si imi pare mult mai mare decat varsta ei.

Cristina si Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Azi is tocmai buna sa ma cert cu cineva,sunt in perioada aia a luni de inainte si n am cu cine sa ma cert
Fetele RMN ul a fost la cap nu coloana.Deci la cap am iesit intreaga.
Inisa imi face zile fripte mey da nimic nu merge la ea la mancare.Si i am dat si pentru pofta de mancare,tot la fel.

Lauraa ma bucur ca ai scris la noi.Mai spune ne ce face pitica ta?Fetele mai vechi ati disparut

tnicoleta e frumoasa Bia,dar nu era mai blonda?Tu cum te mai simti?

anacamicolata colata maaa ,stie baiatul ce vrea.Inisa are o pauza acum de ciukalata.Dar ma nenorocit reclama cu ciokolata Laura isi aminteste si vrea.Si a devenit o fitzoasa si nu ne baga in seama.Daca vrea ceva afara urla ea care pina acum a fost cuminte foooc.

Ma duc sa pap ceva

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Da i s-a mai inchis culoarea la par, dar acum depinde si de lumina. Afara la soare are reflexe aurii. I-o acu sunt bine si trag tare la munca sa termin revista pana vineri

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

Laureta, e rau ca nu stii inca ce ai, da eu ma bucur mult ca a iesit RMN-ul bine si sper sa nu fie ceva prea grav. PUpici.

Carmenbr iarta-ma te rog, sunt asa in urma cu telefoanele si emailurile... Multumesc mult de tot de telefon. O sa iti scriu un PM daca nu asta-seara, macar maine. Sincera sa fiu tu parca l-ai descris pe fiu-meu, da sa stii ca nu mi-am pus problema ca ar fi ceva in neregula cu el, si nici acum nu mi-o pun. Eu cred ca te obsedeaza putin pe tine lucrul asta. Da cum ziceau si fetele, decat sa albesti facandu-ti griji ca e ceva in neregula, mai bine du-te la doctor cu el. Stii cum rezolvam noi (partial) problemele? Cand face urat, ii distragem atentia, da nu o lasam ca el. Adica ceea ce ziceai si tu. Iar daca e obosit si de-asta e incapatanat si plangacios, il pacalim cu una alta si il zorim la somn. Da cu alergatul... aveam si noi emotii cand am fost la mare, da sa stii ca a fot mai bine decat ne asteptam. Tu stii ca la restaurante au scaunele pentru copii cu legaturi si daca esti ferm cu el, pana la urma o sa stea. Eventual cu ajutorul unor jucarii. Eu nu aveam intentia sa ii dau jucarii la masa, nu mi se pare un obicei bun, dar am realizat ca asa l-au invatat la gradi si n-avea rost seara, cand era si mai obosit, sa nu ii dau jucarii si sa il las sa urle. De atunci e cumintel la masa. Sau poate a intervenit si o schimbare ca a mai crescut... Cat despre vorbit, cred ca ti-am spus de tatal meu care pana la 3 ani n-a vorbit si e baiat destept, acum e la pensie da a fost profesor de fizica-chimie. Fiu-meu acu mai de curand a inceput sa mai dezlege limba da de legat leaga mai putin, abia a inceput. Da eu nu mi-am facut probleme si nu mi-as face. Iar tu zici ca Eric intelege foarte repede cum functioneaza jucariile si are alte talente. Nici fiu-meu nu are stare sa ii spun povesti. Ii place sa ne uitam pe niste carti cu poze, da si acolo are paginile favorite, nu la toate, si se satura dupa ceva timp. Zau ca eu cred ca Eric e sanatos, doar foarte energic si profita de faptul ca il mai si rasfata bunicul si taticul. Pupici dulci de tot.

Mephala, lui Iustin nu-i place deloc pe olica sau sta si nu face? La al meu ii place pe olica da face doar uneori, daca il prinzi cand e vezica plina cred. Da noi nu ne stresam, si daca uneori nici nu vrea pe olica, nu il punem si gata. Apropos, in loc sa stai tu pe olica, stai tu pe wc si aseaza-l pe el pe olica, sau si mai bine tati sa faca asta si sa ii spuneti cum ca el face ca tati, pe wc-ul lui...zic si eu, voi oti fi incercat o multime, da poate nu e inca pregatit baiatul, cum zicea Madutza.

Diana tu o sa il tii pe Vladut acasa cand o sa fie Timeea mica-mica? o sa te descurci cu amandoi? Ca vad ca si Vladut e activ ca fiu-meu da eu macar pentru inceput o sa continui sa il duc la gradi si mai tarziu doar cateva ore pe zi poate. Ma bucur ca e bine bebelina si ca ai fost pe la parinti.

Nicoleta ma bucur ca te simti mai bine si te-ai hotarat sa te duci la doctor.

Paloma tu chiar ai un copil tare intelegator. Fiu-meu protesteaza la multe. E adevarat ca a cam stabilit pana la urma ca n-are voie bere, cola...ca sunt pentru cei mari, da la inceput a protestat mult. Bine, noi ne ferim cand e el prin preajma, da cand mai vin prietenii pe la noi, trebuie sa ii servim cu cate ceva :-) Cat despre ciocolata, foarte bine ca o feriti.

Anacami, de ce nu ii luati voi ciocolata alba daca chiar e asa incantat de ea, ca sa ii treaca pofta... Danut din fericire nu prea se omoara cu dulciurile, da l-a gasit ta-so la gradi cu un fursec cu ciocolata pe deasupra in manuta. Si ne intrebam daca nu s=o mai fi intamplat. Noi acasa nu ii dam ciocolata deloc.

Vanessa chiar ma gandeam ca nu ne-ai mai spus nimic de mama ta. Pupici dulci, noi ne putem doar imagina ce greu iti e, da suntem alaturi de tine.

Madutza, Lili tot da examene de zor. Mai vorbim la telefon, ne-am vazut prin ianuarie parca si planuim sa ne vedem dupa ce intru eu in concediu, daca mai are bebe rabdare, daca nu, probabil mai spre vara. Bianca e o dulcica si e muuuuuuult mai cumintica decat Danut.
Ma bucur ca Ana e mai bine in ultimul timp si nu mai raceste asa des.

Laurina cred ca de fapt tu ziceai ca stai pe olica nu Mephala, da uite ca v-am incurcat. Da citesti tu si mai sus :-) Pupici Mihnunitei.

Pupici la toate ca deja ma lungii muuuuuuuuuult si imi astept baietii la masa (de seara). Ma simt asa de obosita in ultimul timp... Mai am doua zile de serviciu :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 35+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Slaba activitate pe forumul nostru!!!
M-a luat o durere de cap, de nu vad bine!!Sper sa fie doar o astenie de primavara, oricum mi-am dat seama ca ar trebui sa-mi fac o revizie la doctor, ca sa vad cum stau!!!
Sebastian este bine, doar ca mai face anumite crize.. stiti voi de care .Aseara urla la 11-12 noaptea ca nu vrea scutec ("chimba Pempas"; era proaspat schimbat, dar el voia sa il dam jos-trage de el , dar nu-l poate scoate).Ne este frica sa-l lasam noaptea fara...

Astazi a facut chiftelute cu mamaia, iar cand a fost la cap. ceapa a inceput sa o roage pe mamaia "utula maie, pala ochi" (ca cica l-ar fi avertizat mamaia ca ar trebui sa plece, ca altfel o sa-l usture ochii).
Stiti cum ii spune in ultimul timp (in special cand o roaga ceva-mare smecher...)? "măico" )nu mamaie sau maie ca de obicei!
O spune si duios, ceea ce binenteles ca o inmoaie de tot pe mamaia

Va pupam, astept si vesti de la voi!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu m am sculat cu noaptea in cap ca aveam de facut papa azi.Inisa sa sculat pe la 10 jumatate.I am dat fructele si acum am terminat si ciorbica de perisoare.Apropo apucati sa dati 2 feluri de papa?
Ca noi se stie si 2 linguritze ne ajung.

anacami smecher Sebisor.Inisa zice mamiiiii mamiiii cand vrea ceva

Eu merg sa ma culc cu puiul meu o ora sau cat o dormi ea ca pic din picere.Va tzuc

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laureta, cand e vorba de ou, musai va fi si felul 2, caci nu se satura numai cu oul. In rest, mananca doar un singur fel de mancare la o masa.

Fetelor, mai e cineva in situatia mea? Iustin, acus are 1 an si 10 luni iar fontanela nu-i este inkisa. Cred ca are in jur de 1,5 cm.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput