Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

In primul rand ma adresez Mihaelei cu urmatorul mesaj:
Nu-mi sta in fire, nu-i pe felul meu de a fi, sa trag de x sau y care dintr-un motiv sau altul refuza sa mai comunice cu o comunitate, fie ea chiar si virtuala, dar in cazul tau am senzatia ca, fara sa vreau, am deschis o cutie a Pandorei.
Eu mi-am exprimat doar o stare afectiva si in consecinta ma dezic de cei ce te-au mustruluit.

Secondo.....sunt plina de invidie sau poate nu.....felicitari Marta!!! La cat esti de calda si de buna meritai un sufletel de fetita, in comparatie cu mine care-s rece si cinica. Am rugamintea sa-mi dai si mie un PM in legatura cu rezultatul la triplu. parca-mi aminteam ca ai o valoare cam mica fata de normal si parca erau si niste explicatii pentru asta....

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Fetelor, merci!

Magdone: multa sanatate lui Razvan!
Madic: tare cocheta Mariuca!
Ioana: cu telecabina, noi avem scandal pentru ca ii place la nebunie. Eu cred ca e o faza trecatoare...Putintica rabdare!

Ma duc sa-mi culc copilu'
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Martta felicitari, o fetita dulce ca tine ! super !

Bobi bine faci ca esti mai autoritara, eu am lasat-o pe fimea mai de capul ei si acum culeg 'roadele'.

Ieri am fost la dr. are 13,5 kg/97 cm dar mananca, o sa-i fac un copro sa vedem ... daca nu iese nimic incepem cu niste vitamine, pana acum nu i-am dat decat vigantolette si calciu.

Crisa pe unde esti ?

nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

vroiam de mult sa va intreb ceva : copii vostri se boteaza? Pe Irina de cateva luni n-o mai cheama Irina, tot timpul isi spune altfel si se distreaza grozav cu chestia asta, a chemat-o pe rand Labus, Miguel, Mowgli, Francis, Mami mai nou Tito.
Uimitor este ca si la straini tot asa le spune, cand am fost la Boboo Jungle le-a spus la fetele de acolo ca o cheama Labus :-).
Iar cand ii spui c-o cheama Tito parca e in priza alearga razand pe tot holul, se rostogoleste in pat si pe canapea razand, nu mai stie de ea de fericire, in ultima timp asta e joaca favorita. Cum se trezeste imi spune "Cum te cheama azi? , adica vrea ca eu s-o intreb asta si uite asa toata ziua numai despre asta vorbim.
Copilul meu in continuare are giardia desi i-am facut tratament cu Zentel si am luat si noi si bona si bunicile. Off, nu mai stiu cum sa scap de chestia asta.

Pupici, Adi
Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Nicol si noi am fost ieri la control si avem 92 cm/12 kg, deci mult mai putin decat Teo . Noua ne-a zis ca suntem in limite normale (desi la limita inferioara cu greutatea) si sa nu ii mai dau decat Vigantol.

Martta ce frumos, o sa ai pereche . Totul bine in rest? Ti-a mai zis ceva apropo de placenta sau cu ce aveai tu un rezultat atipic la triplu test?

Bobi, Cornelia, ce ati mai facut cu gradi?

Aditzu, noi la faza cu botezatul inca nu am ajuns. Dimpotriva, daca ii spui altfel, de genul "printesa", pune o fata serioasa si raspunde "nu sunt printesa, sunt Stefi". Dar are in schimb tot felul de prieteni imaginari pe care ii striga prin casa, Billy si Pinko-Panko, de unde i-o lua nu stiu...

Crisa, tu ai ramas in concediu pe termen nelimitat?

Voi ce le luati la copii de Pasti? Eu cred ca nu ii iau mai nimic. Are atatea jucarii incat nu cred ca ii mai trebuie, nici pe astyea nu le mai ia in seama. Am cumparat niste carti cu lipit abtibilduri si volumul 2 de la o carte de povesti la care avem volumul 1 si ii place foarte mult si mai am niste maruntisuri pe care le-am luat din Praga, si ii ajunge...

Noi maine plecam in excursie la Sighisoara, sper sa avem vreme buna. Fara Stefania, mi-o ia soacra pentru ca de Pasti noi plecam la Bran si ei nu vin, si a zis ca sa o aiba pe termen mai lung. Asa ca va doresc un sfarsit de saptamana cu mult soare si ne auzim luni.

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna

Magda imi pare rau de ce am auzit cu Razvan, insa o sa-si revina el;ma bucur pentru voi si va doresc din toata inima sa va adaptati si sa reusiti sa gasiti un job bun ca sa va fie usor.O perioada mare de schimbari vin si sper sa treceti cu bine fiecare pas. E important ca esti cu sora ta, cel putin pentru mine ar conta foarte mult.

Am sa fiu sincera cu voi: evident ca nu mi-a picat bine "ciufuleala" pentru ca voiam sa pun capul pe umarul vostru si sa plang... dar cum nu e bine asa si de obicei in viata asta nu am prea fost lasata sa ma plang, evident ca nu am reusit nici cu voi! Nu m-am suparat deloc, ati avut dreptate ca sunteti sensibile... evident ca mama mea nu stia de povestea cu gara...ea a venit de la socra care nu prea reuseste sa se impuna in fata copilului si imi creaza diverse probleme...
Am vorbit si acasa sa-l aduc in Bucuresti, dar mama ma sfatuieste sa-l las in Bacau pana la toamna cand am sa reusesc sa ma stabilesc cu casa; acum oricum sunt cu chirie, si ar tb sa imi car si socra in bucuresti sa stea cu mine, ca sa-l aduc pe Flaviu, asta e un aspect; al doilea aspect si cel mai important e ca vine vara , vremea va fi frumosa si Flaviu adora sa stea afara, sa manance afara sa doarma afara... ori astea in bucuresti sunt imposibile momentan. E genul de copil care e topit dupa stat afara!
Am tot cautat sa inchiriez un ap cu 2 camere in 300 de euro si e f greu ca inca nu am gasit , asa ca revin la cautarea de garsoniera... daca ma gandesc bine sunt niste preturi extraordinar de mari pentru ca pt banii astia muncesti ceva si tb sa castigi destul de mult ca sa-ti ma ramana si de imbracat, mancat si altele...

despre Flaviu nu va pot spune mare lucru ... a crescut, e simpatic ii place sa pozeze si daca il atentionezi isi trage un zambet asa ca la americani, asta o facea de mic dar acum e mai constienta miscarea; vorbeste repede dar nu foarte clar... chiar il rog sa faca pauze si sa vorbeasca mai rar ca sa inteleg si eu ce spune... Nu purtam discutii filosofice, nu cere jucarii cand merg cu el, iar daca i se agata ceva de mana reusesc sa-l conving sa renunte fara scandal, mai greu este la dulciuri... pe astea le vaneaza pur si simplu. Mi-a facut ceva bubite pe picior asa cum facea el la alimentele grase; si acum ca a venit primavara e clar sensibil la piele. Poate cand va veni in Bucuresti am sa ma prind la ce dumnezeu e alergic!
Vreau sa-i iau bicicleta mai mare, desi vad ca a devenit lenes si pe bicla cea micuta, nu vrea sa pedaleze singurel cum facea anul trecut.
Am intrat la Leonardo sa-i cumpar niste adidasi, ceva sport si n-a avut ce face Ovidiu si i-a aratat o pereche care aveau luminite in calcaii si evident ca am plecat de acolo cu ei in piciorusele lui.

CAM ASTA despre Bacau
Asta e pentru Dana: am fost ieri la Teatrul Act la piesa: Creatorul de teatru cu Marcel Iures si Valeria Seciu... Concluziile sunt: sala nu mi-a placut, usor aspect de tristete, piesa a bunicica dar cu gust amar... insa Iures joca foarte bine si cred ca datorita lui piesa se poate juca oriunde! Inainte de tatru am fost la un restaurant japonez langa magazinul Victoria, se numeste Asami (http://www.asami.ro/indexr3.php)si va spun ca am fost foarte incantata de tot ce am papat... e minunat ca pregatesc totul sub ochii vostri si sosurile saunt delicioase... merita sa incercati; desi e scump merita facut un efort!

Acum ca am scris de v-am plictist va pup si inca o data: Nu m-am suparat, sunteti niste mamici extraordinare!

PS citesc o carte pe care o recomand tuturor femeilor si barbatilor:"Cele cinci limbaje ale iubirii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mihaela, . Ce coincidenta, si eu aveam aseara rezervare la piesa asta, in final nu am ajuns sa iau biletele. Ne-am fi intalnit, mi-ar fi facut mare placere. Daca ti-a placut Iures du-te sa-l vezi si la Bulandra, nu mai stiu daca ti-am spus, in Sase personaje... si in Henric al IV-lea.

In alta ordine de idei cred ca faci bine sa il aduci abia din toamna, mai ales ca nu suna prea bine statul cu soacra pana atunci . Dar ocupa-te sa ii gasesti o gradinita, sa nu lasi pentru la toamna, deja se dau locurile. De Pasti plecati la Bacau, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Dana multumesc de sfat; saptamana viitoare plec la Bacau pentru Paste si pacat ca nu e legata si de 1 Mai , ca sa respir ca intr-un concediu!
Legat de gradinite trebuie sa ma interesez dar nu stiu de unde sa incep; stiu ca voi ati inceput de mai devreme cautarile si ati vazut cate ceva... Imi puteti face o recomandare sau macar sa-mi dati o directie...(nu un sut !!!)

Asa si inca ceva ,mare branza nu e dar am pus doua poze noi in albumul "Primavara noua!" si ma laud doar cu una din ele; o sa vedeti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Sa ma mai plang si eu putin: sunt complet ametita dupa 1 noapte si o zi in care Vladut a facut febra 40! Cu toate antitermicele, date la 4h diferenta, nu reuseam sa ajungem decat la 38,8. Am fost la 2 medici. Acelasi diagnostic: amigdale inflamate!
Astazi am reusit sa rezolvam problema febrei!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, eu tot ametita sunt, sper sa-mi revin...as dormi toata ziua...

Razvan e mult mai bine, el e singurul care se simte cel mai bine din toti cu o singura chestie, ne scoala pe toti la 6 dimineata, desi incerc sa-l culc cat mai tarziu, tot atunci se scoala.

Am reusit sa ne mai rezolvam din acte, ne-am facut si asigurare privata de sanatate pana ne vine cardul de la stat, mai avem de rezolvat cu permisul de conducere, sa ne luam masina si sa ne inchiriem un apartament. Acum in weekend o sa mergem sa vedem cateva, sa speram ca gasim ceva convenabil.
In rest vremea e frumoasa, veveritele zburda prin copaci , pe bune am vazut o gramada...

Martta, felicitari pentru fetita!!!! si sarcina usoara in continuare, multa sanatate lui Vladut.
Apropo si sora mea e insarcinata in 9 sapt!!!!

Dana, la Cesaria Evora am fost, a fost f frumos.

Mihaela, asa e, faptul ca stam la sora mea ne-a scutit de multe, in sensul ca ei ne-au ajutat sa mergem peste tot sa rezolvam si cu actele, etc, mare lucru sa te astepte cineva, practic pentru noi n-a fost deloc greu, sa vedem mai incolo cand o sa trebuiasca sa ne descurcam singuri

Madishor, voi cum stati cu pregatirile?? eu cand imi aduc aminte de facut bagaje, ma ia groaza, nu cred ca mai fac bagaje o periaoda de timp indelungata

Aditzu, razvan inca n-a inceput cu botezatul, acum e la faza cand "AZVAN face tot".

Bobi, cum mai e la servici, ai trecut de perioada de proba nu???

Va pup, am mai pus poze vedeti la linkul ala.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput