Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

MARTTA - felicitari! Sarcina usoara in continuare si o bebita sanatoasa!

MAGDONE - felicitari si voua pentru "integrarea" in noua viata si sanatate multa lui Razvan. Asteptam in continuare vesti de pe taramuri canadiene si tare mi-e c-o s-o puneti de o mini-gasca nord americana cand vi s-o alatura si MADISHOR.

Eu n-am prea multe noutati de povestit, decat ca azi cand am vorbit cu Mariuca la pranz mi-a spus sa-i cumpar ochelari de soare, ca-i bate soarele-n ochi . Exact asta-i lipsea...

Ce ziceti, facem si noi o intalnire cu piticii dupa Paste, ca pana atunci nu cred ca mai avem cand?

V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna !
Noi am fost in weekend la munte. Pacat ca doar duminica a fost soare. Am mers cu telecabina, la Babele era zapada mare si Cata s-a speriat putin cand a vazut ca intru in zapada pana la genunchi si a inceput sa planga. Pe ea o tinea zapada inghetata, ca e usurica, dar pe mine, nu. A trebuit s-o calmez ca mami nu pateste nimic. Apoi nu a vrut sa-i pun manusile, s-a jucat cu zapada, i-au inghetat putin manutele si plangea si urla: Ce au patit manutele mele ? Vreau acasa ! Manutele mele ! Ce au patit ?
I-am dat explicatiile necesare, dar nu prea am convins-o. Intr-un final, s-a calmat.
Apoi a urmat circ in telecabina, la coborare. Probabil ca a simtit presiunea mult mai rau decat la urcare, a inceput sa urle ca o "doare gluga" si s-a trantit pe jos, incercand sa-si scoata gluga... Vreo doua minute nu m-am putut intelege cu ea.
Copiii vostri cum se mai poarta ? A mea face crize de isterie cu trantit si tavalit pe jos, totul e cu "vreau" la ea si cu "mami da-mi bani sa-mi iau ceva", cu mergem pe unde am eu chef... Nu stiu cum sa mai reactionez, am incercat sa vorbesc cu ea, sa-i distrag atentia, sa fiu calma, sa-i dau explicatii, am incercat si pe un ton mai dur... Tot ce pot face e s-o iau pe sus... Am incercat si s-o las sa se tavaleasca pe jos si eu sa ma fac ca plec (acolo unde nu aveam strada in apropiere). Nu pot sa spun ca tine figura... Ramane pe jos, inceteaza sa urle, dar nici nu se ridica de acolo sa vina dupa mine, desi uneori m-am indepartat foarte mult de ea. Cateodata, chiar imi vine sa-i dau una la fund, asa de mult reuseste sa ma enerveze, eu fiind o persoana foarte calma, in general... Si ce e mai grav e ca o apuca ccc ca ea nu mai vrea sa mearga pe trotuar si o ia la fuga spre strada. Trebuie sa fiu pe faza la fiecare miscare a ei. Singura pedeapsa aplicata e incuiata la ea in camera, dar e in stare sa planga si sa traga de usa si o ora, fara sa cedeze, adica nu spune vreau afara din camera, ia-ma de aici... continua sa urle ca vrea cutare sau cutare lucru...
Mai patiti si voi asa ? Sau aveti idee ce as mai putea incerca in momentele de crize ?
Cu olita, suntem pe drumul cel bun. Acasa nu mai face pe ea si nici la gradi, decat foarte rar. In rest, nu prea ne laudam, facem cam multe prostii.

Magdone, sper ca Razvan e mai bine.
Martta, felicitari ! Te-ai gandit la nume ?:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

martta - felicitari! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatoase! pupici multi!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

martta,pupici!!!!!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Martta, felicitari pentru fetita! Multa sanatate si pucici pt. amandoua !

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

martta - felicitari, ammico de fetita! sa fie sanatoasa si voioasa!

magda - iti tin pumnii, sa va puneti pe un fagas cat mai curand!!!

ioana - nu stiu ce sa zic, se poate sa aiba ea o personalitate mai puternica si se poate si sa profite la maxim de tine...
nu stiu ce sfat sa iti dau, eu deseori ma consider cam dura cu andi, am vazut ca mamicile in general sunt mai ingaduitoare. incearca sa negociezi cu ea si sa ii trasezi niste limite sau mici reguli, dar pe care sa nu le incalci in ruptul capului, si sa o lauzi de cate ori face un lucru bun...

pojo - nu-mi spune ca te-ai suparat pe noi!!! astept sa scrii sa ne spui ce mai e nou

azi am sunat la gradi, trebuie sa imi dea un raspuns daca s-au strans solicitari pentru a forma grupa mica, mi-a spus ca nu inca, in schimb m-a mai chemat la o discutie. credeti ca mai vrea ceva???
ma duc joi. sa imi tineti pumnii, ca de obicei.

va pup, fug la trebusoara!!!

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

neatza!
bobi - succes! tinem pumnii sa reusiti cu gradi!
magdone - aveti grija de voi! si..spor la treaba!
pupici tuturor si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magdone - sanatate Razvanelului si bafta la shopping

Martta - felicitari

Bobi - mai eu zic ca la o asemenea discutie trebuie sa plusezi cu ceva , nu prea stiu ce se da la ocazie, dar... poate o cutie din aia cu crema+gel de dus sau deo sau... sint combinatii prin supermarketuri, parca e mai dragut decit cafea sau tigari Sa ne povestesti!

Din seria Luca-negociatorul:
_ Mami, sa-mi aduca iepurasul masinuta asta si ...
_ Mai, Luca, trebuie sa vorbim: in w-e ai fost cam obraznic, si nici n-ai stat cuminte la masa, eu cred ca iepurasul ti-a mai taiat niste jucarii de pe lista, nu stiu ce-ti mai aduce daca nu te cumintesti!
_ Atunci...poate elefantul...sau maimuta...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Martta - super, felicitari.
Bobi - succes la gradi, e vorba de aia misto de langa casa ? Vezi si tu poate mai dai ceva daca e musai.
Magdone - multa sanatate lui Razvan.
Ioana - nu's ce sa zic, e nazdravana Cata, probabil ca ti-a prins ea cumva slabiciunile. Irinei i-au cam trecut crizele astea miraculos, intre 1.5 ani si 2 se dadea si ea cu fundul de pamant, dar acum e mai sensibila la argumente.

Noi suntem bine, incerc sa ajung la Casa retro zilele astea sa-i cumpar copilului ceva de iepuras, mi-a placut lista Andrei.
Irina e bine, pasionata de cusut, decupat, colorat, lipit si mesterit. Aseara am ramas uimiti cand am auzit-o din sufragerie cum la culcare in patut si-a recitat Zdreanta de la un cap la altul, cu mult patos pe ultimul vers :-).
PA Adi

Mergi la inceput

buna.
aditzu - felicitari pt irina! pupici.
vroiam sa va spun ca noi sambata am fost la muzeul antipa. spre surprinderea mea, stef a fost foarte incantat. asa ca...aviz amatorilor, de mers intr-o zi urata!
pupare.

Mergi la inceput