Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
nicol74 spune:
Magdone iti tin pumnii, grija mare cu mancarea, Teo mea a slabit cam 2 kg. Timpul a fost scurt deci nici vorba de acomodare, incercati sa gatiti in casa, voi sunteti in Montreal ? acolo a fost ceva mai bine au si ceva magazine cu produse din Romania. Noi am fost la Gradina Botanica, expozitie de flutiri in libertate, ceva de vis n-am mai vazut si la Biodome i-a placut, pinguini, pesti, pasari, foarte frumos si acolo i-a placut. De baruri cu streaptease nu-ti zic, ca nu va intereseaza, ok ![]()
Mihaela te rog sa ma ierti ca ti-am spus parearea mea asa direct si sincer, eu nu sunt prea diplomata, recunosc, tu stii cel mai bine ce sa faci ca esti mami lui Flaviu.
ma enerveaza vremea asta, noi am iesit afara si azi oricum, luni mergem la ziua unei fetite din vecini, i-am spus Teodorei ca tb. sa-i luam cadou si mi-a zis ca trebuie sa-i iau si ei ca e si ziua ei !
Lior vrea papusa Barbie, copil normal, fi-mea masini, tractoare, ciocane, papusile nu o atrag de loc.
Multa sanatate Alinuta pentru Alexandra si tine.
Si Teo a facut febra, i-au mai iesit doua maselute, dar a facut febra mare, cam 39.
Am luat niste bobo pt. febra din State, Tylenol, sper c-am scris bine, f. bun, adica le ia usor, nu comenteaza ca la Calpol sau Nurofen sirop si i-a scazut febra imediat.
va pup,
nicol
alinuta spune:
amik
, sincera sa fiu, tare-as mai vrea un bebe, adica chiar vreau, dar ma ia cu friguri cind ma gindesc ca o sa-mi fie greu. fara o mama, o soacra, o rubedenie ceva sa ma ajute, e greu cu 2. as vrea sa intre alex la gradinita, sa vad cum merge, si apoi trecem la treaba. desi se poate intimpla sa ramin oricum, la pastile am renuntat, alte masuri de "protectie" nu folosim, asa ca daca e sa vina pina atunci, e mai mult decit bine-venit. psihic sintem pregatiti, dar intr-un fel as vrea sa stiu ca si ea e "pregatita", as vrea sa perceapa aparitia unui bebe ca pe o bucurie, nu as vrea sa se simta data la o parte sau neglijata. o iubesc pe alex ca pe aerul de-l respir, as muri s-o vad trista. poate imi fac griji prea multe, cam devreme, undeva in subconstient stiu c-o sa fie bine, dar asa e firea mea, io-s ca-n povestea cu drobul de sare, desi ma gindesc ca temerile mele sint pe undeva justificate...vom vedea ce va fi, cert este ca ne dorim inca un copil, si cu siguranta il vom avea, daca toate merg bine.
nicol, sint tare bune pastilutele tylenol, si alex le prefera siropului, asa ca ne impacam bine cu ele. 
alex are febra, nasul curge de nu se mai opreste, e maraita, pofta de mincare fireste nu are, asa ca e cum nu se poate mai bine. si culmea, azi nu ploua. dar tot nu-mi vine s-o scot din casa. poate dupa-amiaza, sa vad cum se mai simte dupa nani.
v-am pupacit,
Alina si Alexandra
poze alex
amik spune:
am fost ieri la nasii nostri care tocmai au "nascut" acum aproape 4 saptamani. fetita.cu trei saptamani inainte de termen, deci un pic mai micuta:2,800kg si 48 cm.am ramas ca tuta-n prag si nu-mi venea sa cred cat era de micaaaaa!!!
doamne, de ce se uita lucrurile astea???ca doar si a mea a fost mica odata.
am ramas cu ochii mari cand a venit taticul cu biberonul cu lapte pt pui:biberon de 250ml, dar care avea doar vreo 70 ml reconstituiti.nici nu indrazneam sa o iau in brate!dar cand am luat-o s-a schimbat totul. instinctul,cred...minunati,minunati sunt bebelusii acestia mici si dulci.i-am facut paturica brodata cu numele ei si i-am cumparat primul ei sarafan si palariuta!plus un tricou cu "ma maman cherie,mon papa adore" ori ceva de genul asta!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
martta spune:
Fetelor,
ma bucur din plin de sarcina, in sensul ca traiesc o liniste interioara care nu ma caracterizeaza,in general si ma simt fericita!
Maine dupa-amiaza merg la eco morfologica la dr. Pop si voi afla, in sfarsit, sexul bebelusului.
Gio, Crisa, Gaby,Alinuta, Magda,Andra,Amik(sper ca nu am omis vreo fata dintre cele care si-au exprimat dorinta cu privire la inca un bb): sper sa avem vesti bune cat mai repede!
va pup
mami de Vladut(13.06.03)
Magdone spune:
Buna fetele,
Hai ca mi-am mai revenit putin dupa drum, ieri si alaltaieri am fost pur si simplu ametiti, noaptea ne trezeam pe la 1, 2 Razvan vroia sa se joace, apoi dimineata adormeam, dar de azi parca incep sa ma simt mai bine si Razvan si-a intrat si el in normal ca sa zic asa.
dar am avut probleme cu el si inca avem, a doua zi dupa ce am sosit a inceput sa se planga de o ureche ca il doare, dupa aia a inceput sa faca febra, nu foarte mare dar oricum, i-am pus noi niste picaturi dar degeaba, ieri pe la pranz am observat ca ii curge sange in ureche si am plecat intr-o viteza la spital, unde
ne-au zis ca are timpanul fisurat si cauza e avionul cica de la decolare sau aterizare brusca se intampla frecvent la copii si o sa treaca in 2 - 4 saptamani de la sine, dar ne-au zis ca a fost pe fondul unei infectii pe care noi nu stiam ca ar fi avut-o la ureche...in fine...nasol de tot, plus ca inca nu aveam asigurare asa ca am platit de ne-a uscat
..asta e macar sa fie el sanatos, dar nu mi-am inchipuit ca poate sa aiba ceva ca el a fost foarte vioi pe avion, s-a jucat, a dormit, nu s-a plans de nimic...asta e, Madishor sa aveti si voi grija cand veniti, desi nu stiu daca se poate preveni prin ceva chestia asta...
Nicol asa e cu mancarea, Razvan ieri n-a mancat nimic, azi foarte putin, sper sa acomodeze si el cat de repede, i-am facut azi o tocanitaaaa de carrrtofi ca la mama acasa, sper sa manance, ca altfel din toate minunatiile pe care le-am mancat noi aici nu s-a atins de nimic...aa si noi suntem in Toronto, intr-o suburbie unde sta sormea Brampton.
Altfel, ce sa va zic, ma simt excelent, de fapt asa mi-am si imaginat ca o sa fie, am fost si in Toronto in centru si am vazut zgarie norii, pe care visam de o viata sa ii vad, am fost si la un concert cu soramea, ce sa mai... parca sunt in viitor
.
Va pup si o sa mai pun poze in curand.
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
gio spune:
Magda, va tinem pumnii sa va mearga bine acolo!!!
Despre noi, nimic nou...ne tot chinuim sa vedem cum facem cu apartamentul, cu spatiul...incercam sa gasim altceva ca m-am saturat de 2 camere
..
Mihaela, nu te supara pe fete, ele au spus ce au crezut. Ar fi pacat sa nu mai scrii aici pt asta.
va pup,
eu intru doar sa vad daca va mai intalniti..ce ziceti?
le-as trage de urechi pe fetele astea care nu mai scriu, stiti voi care..ai????nu mai aveti nevoie de noi???
...I want a permanent vacation...
cgaby spune:
magdone - multa sanatate lui razvan si acomodare rapida! pupici.
cred ca poti preveni astfel de neplaceri daca mesteci guma!se reduce din presiune!
as vrea sa ne vedem prin parc cu juniorii!![]()
o saptamana buna va doresc si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Magdone, ce ma bucur ca ne dai vesti cum ajungi
. Se vede ca ti-a fost dor de noi
. La ce concert ati fost? Imi pare rau de saracul Razvan ca a pasit asa cu stangul in Canada, dar o sa ii treaca lui... Acum va cautati apartament sau veti sta momentan la sora ta?
Alinuta, eu te inteleg foarte bine cu temerile legate de bb2. Am trecut (si trec) si eu prin asta. Dar mereu ma gandesc cat de tare am regretat eu ca am fost singura la parinti, si cat de bine va fi pentru ea sa aiba o sora (uite-te la Magdone
). Asa ca eu zic sa fii optimista, totul va fi bine. Si am eu o presimtire ca va fi curand, daca nu va mai paziti
.
Cornelia, gradinita cu beton la leagane nu suna prea bine. Nu ca ar sta ei prea mult in curte mai ales la inceput, dar oricum...
Gio, succes la cautat apartament
.
Martta, asteptam vesti cu privire la culoarea caruciorului. Ma bucur mult ca esti linistita, face tare bine la sarcina
.
Noi am fost sambata la cumparaturi cu fata dupa noi si a fost o adevarata aventura. Nu prea facem asta in general, dar acum am zis ca trebuie sa ne facem curaj. La magazinul Unirea m-am plimbat cu ea pe scarile rulante de am innebunit ca sa probeze barbatul in liniste, dupa care la Neoset (unde am fost sa ii cautam ei pat) vroia sa se suie in alea etajate in patul de sus si a fost circ maxim
. Imi place tare mult mobila lor si am ochit o combinatie de pat pe roti si pat "de sus", complet separate, vroiam sa cumparam intai patul de jos si abia la iarna cand le mutam pe fete impreuna sa luam si patul de sus. Plus ca are avantajul ca daca ne-om muta vreodata la 4 camere
pot refolosi paturile. Dar totusi mobila lor este foarte scumpa, te duce la 10 mil+TVA numai patul de jos, cu saltea... Asa ca mai studiem si o alternativa sa il facem pe comanda...
Ieri am fost in parc cu Alex, amicul ei de aceeasi varsta. S-au jucat ce s-au jucat, s-au alergat printre tufele de buxus, dupa care la un moment dat s-au pus in genunchi pe iarba si au inceput sa se bata, noi stateam pe banca. Pur si simplu isi carau la pumni reciproc
, pentru o floricica. Dar ce a fost mai distractiv a fost ca Alex a calcat intr-un kk si s-a murdarit si pe pantaloni (fi-mea numai pe maini), asa ca a trebuit dus acasa in pampers si sosete, si asa a mers mandru pedaland pe tricicleta pana la masina
.
In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.
nicol74 spune:
Buna !
Magdone, ghinion, nu puteai sa prevezi, e clar, multa sanatate, va tin pumnii sa va acomodati cat mai repede.
si eu subscriu la intalnire cu copiii,
Nicol