Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
alexandrueduard spune:
Magdone: ma bucur mult ca ati ajuns cu bine si ca nu ati avut probleme pe drum (ca iti era teama de reactiile lui Razvan).
Va doresc tot binele din lume si sa fiti fericiti. Te-am si sunat ieri , dar a rspuns fratele tau. Speram sa putem vorbi inainte de plecare.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
Andra_ spune:
Magdone - pupici si multa bafta in continuare! Asteptam rpd vesti despre bb2 ![]()
pup u,
Andra
amik spune:
magdone,mult noroc in noua viata!!!!!!
bobi, da, alexuta mea sta foarte bine in masina, i-am cumparat un scaun de copii mari (in masina cealalata sta la mine in brate cand conduce razvan), e foarte incantata si fericita ca o plimb muuult!!!
a facut si alex marti noapte febra, am dus-o la medic si acesta a zis ca are gatul rosu rau si imediat mi-a prescris antiobiotic.evident ca i-l dau, dar mi-e ciuda, parca prea des a luat antibiotic in ultima vreme!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
pojogam spune:
Salve
Magda sa iti fie adaptarea usoara si copilul sa nu-ti faca probleme!
Reusita si iar reusita!
cgaby spune:
buna!
magdone - bine ca ati ajuns cu bine! ma bucur pentru voi! sa fie bine, asa cum v-ati dorit! multi pupici!!!!!!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Cornelia spune:
Magda, ma bucur ca ati ajuns cu bine! Mult succes pe drumul ales!
Parerea mea de plangacioasa
(ca sigur eu detin recordul la asta) e ca ati fost cam dure cu Mihaela. Ea a simtit nevoia sa isi descarce sufletul aici, nu conteaza ca suntem sau nu de acord cu decizia ei. Mihaela iti doresc sa iei cea mai buna decizie pt. voi!
Amik, sa stapanesti sanatoasa masinuta!
Gradi - nu am rezolvat nimic, dar deja stiu toate gradinitele din oras si m-am intalnit si cu inspectoarea de specialitate. Daca nici sapt. viit. nu rezolv, cedez psihic
. As putea sa o inscriu la o gradinita considerata buna, dar nu imi place din doua motive: nu are fir de iarba in curte si leaganele sunt pe asfalt
si sala de mese e o cladire separata.
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
alinuta spune:
magda, bine ati ajuns in canada!
sint sigura ca o sa fie totul bine!
daca vrei, poti sa-mi dai si mie numarul de telefon sa te sun, eu am convorbiri gratuite cu canada asa ca nu e problema sa vorbim!(claudia stie mai bine, stam cu orele pe telefon)
aici ploua de nu se mai termina, in mod normal ploaia trebuia sa se sfirseasca prin martie dar dinsa nu se lasa, asta asa ca sa ma apuce pe mine si mai bine romantismele si reumatismele...zic pe-aici meteorologii ca de 140 de ani n-a mai plouat asa...cita bafta pot sa am?!
am racit, alex are si ea o idee de febra si le zice si cu tusea, bine macar ca vine week-endul si ne doftoriceste adi pe-amindoua.
va pup si s-aveti un week-end frumos si nitel calduros daca se poate!
Alina si Alexandra
poze alex
alinuta spune:
am uitat sa va spun ca de ieri mai am o mindrete de nepotica, pe nume mara ioana! povestindu-i alexandrei de sora mea, cu bebe in burtica, si cum a venit pe lume mara, am reusit sa-mi sensibilizez odrasla, drept pentru care mi-a soptit asa pisiceste ca parca ar vrea si ea un bebe mic...asta e bine, ca pina acum de cite ori o intrebam daca ar vrea sa mai avem si noi un bebe mic, spunea ca da, dar doar daca noaptea se duce sa faca nani la el acasa...
tot eu,
Alina si Alexandra
poze alex
amik spune:
pai si ce faci, alinuta?te apuci de facut bebelus?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
madishor spune:
Magda bine ati ajuns la Canadica si multa bafta!
pe curand,
madishor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.