Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

Lya - felicitari pentru baietel. important e sa fie sanatos, ca nume sigur veti gasi!
amik - sa stapaniti sanatosi masinutza...multi pupici alexandrei!
bobi, magda - multa sanatate copilasilor!
magda - drum bun! asteptam vesti!
stef se pregateste de zor pt serbare, a invatat poezia...e foarte mandru ca are cel mai lung rol! in rest, e bine, ii place si il vad ca e mult mai sociabil decat inainte, sigur ii prieste gradinita!
pupici si sanatate tuturor!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

Lya - felicitari pt baietel, ma bucur mult ca iti e bine si ca Rutie e si ea bine. Mai asteptam vesti de la tine.
Magda - mult noroc si asteptam cat mai curand vesti de la tine.
Bobi - multa sanatate lui Andi , ma bucur ca te-ai linistit cu serviciul.
Pojo - 1. asa cum a zis si Andra, solutii banuiesc ca ar exista, bineteles cu bataie de cap, oricum daca noua ni se rupe sufletul de Falviu, banuiesc ca pt tine e mult , mult mai greu. 2. - Nu cred ca ideea de a inchiria in 1 Mai e cea mai buna, majoritatea dintre noi stam intr-un cartier si muncim in altul, asta e , asa e viata in Buc. Incearca si tu sa gasesti ceva prin Crangasi de exemplu, nu e cel mai frumos cartier, dar e destul de aproape de 1 Mai.
Magda - multa sanatate lui Alex.

Noi suntem bine, Irina e dragalasa si destul de cuminte. Parca stam mai bine cu socializarea. M-am hotarat la gradi - Happy Planet Kids - e foarte aproape de mine si arata misto, dar si o gramada de bani - 10 mil , de zici ca se duce copilul la cine stie ce studii .

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mihaela, dar cine il incurajeaza sa mearga la gara sa te astepte cand nu e nici o sansa sa vii? Parintii tai nu trebuiau sa il lase, parerea mea. E mult mai greu asa. Eu ti-am spus atunci ca nu e bine sa il lasi sa creasca departe de voi, dar tu ai fost asa hotarata ca e mai bine pentru el, ca n-am mai avut curaj sa insist. Dar sunt convinsa ca desi poate practic ii este mai bine acolo, pentru ca are aer curat, curte, etc., sufleteste nu are cum sa ii fie bine departe de voi. Si un sfat practic: daca vrei sa il aduci in Bucuresti ocupa-te de gradinita (daca vrei la stat), pronto, pentru ca deja la multe s-au ocupat locurile chiar si oficial!

Lya, ca sa vezi, ce surpriza . Lasa ca numele e ultima problema, gasiti voi!

Bobi - succes la munca. Sa stii ca e f importanta treaba cu salariul trecut integral, mie mi se pare un criteriu esential. Lebedele a fost prima piesa a Stefaniei si i-a placut mult .

Magda - cred ca orice fel de viroza se manifesta cu febra mare. Poate fi localizata pe oriunde prin organism. Daca nu se repeta mai mult de 1-2 zile eu nu m-as ingrijora.

Catya - de la 5 ani la scoala? Mi se pare foarte devreme... Poate organizam o intalnire cu piticii (sau fara ) cand esti si tu in Romania, daca poti. (Vorbesc eu care probabil nu voi putea din motive de bb mic...) Noi nu avem probleme cu vestimentatia inca, poate si pentru ca nu ii dau eu sansa sa aleaga...

In rest noi suntem bine, Stefania se lungeste, vorbeste non-stop, plange in fiecare dimineata cand plecam la serviciu si ii e groaza de venirea bonei - si sunt convinsa ca nu se poarta urat cu ea, doar ca asociaza venirea ei cu plecarea noastra de acasa.

Facem planuri de Pasti, eu testez piata de retete de pasca usor de facut si de metode infailibile de vopsit oua . Aproape sigur plecam din Bucuresti cateva zile, abia astept.

Bychi, voi ce mai faceti? Anamariaaaaaaaaa? Alinuta, Claudya?

Si la sfarsit dar in nici un caz in ultimul rand: Magdone, ne gandim la tine, mult succes in necunoscut . Asteptam primul mesaj cu steguletul canadian, dar cred ca va mai dura...

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Bine ai revenit Catya, din pacate am fost cu treaba si nu am avut timp prea mult, imi pare rau dar, data viitoare poate reusim sau daca vii tu la Bucuresti cu multa placere !

Stiu ca si Claudya era pe acolo dar nici ea nu prea mai scrie pe forum in ultimul timp ... cand am plecat nu m-am miscat rapid ca sa dau de ea ... tel, adresa, ...

M-am vazut oricum cu multi romani si nu numai ... !! a fost o experienta interesanta !

Pojo ia draga copilul la Bucuresti te rog eu, eu am carat-o pe fi-mea dupa mine aproape o luna in State si Canada, adica loc nou, prin hoteluri, vreo 4,5, cred, avioane, stat prin aeroporturi, , mancare ciudata, ca sa nu zic groaznica, a vomat, a facut febra, etc, ... ! Compensatie, am dus-o vreo 3,4 zile la Disneyland la Paris unde ne-am oprit si la dus si la intors, ca sa-i fie mai usor ... dar asta e viata acum, mai bine o tin langa mine decat sa stau sa ma gandesc ca mama nu are grija de ea ca mine, etc, bla, bla !! Practic a stat o luna intr-o camera de hotel, doar cu baie (cati metri patrati putea sa aiba ??!), cumparam mancare de la market si m-am descurcat cum am putut, fiidca ce se putea manca la restaurant, prost si scump, nu pot sa-ti descriu ce mananca aia ... , in nici un caz nu se compara cu o garsoniera in Bucuresti cat de mica, ... in timp ce acasa are la dipozitie ... incomparabil mai multi metri patrati, gradina ... (tu poti sa pastrezi asta pentru vacante ca idee); dar vreau sa-ti mai spun ca ea s-a adaptat mereu mai bine decat noi, eu aveam mereu ceva de comentat (in sensul ca nu-mi conveneau diverse) si maraiam, ea insa era f. fericita de orice nimic dar care era ceva nou , deosebit, de ce stia ea, inclusiv vorbitul in franceza, engleza, ... sa se joace in locuri noi, cu copii diferiti ...
Aveam cu cine sa o las in tara, mama mea sta la noi permanent !! Eu sunt singura la parinti, mama si tata sunt tot ce am ca sa zic asa dar tot nu am lasat-o aici, desi s-au oferit sa vina si socrii, etc.
Hai ca m-am lungit, scuze, sper sa nu te superi, e doar parerea mea.

Magdone drum bun si mult, mult noroc va doresc si sa fiti sanatosi !!

va pup,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

gata nu mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Mihaela, sper ca nu te-ai suparat pe noi.

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

Nu cred ca s-a suparat Mihaela pe noi, ca ne cam cunoaste de-acum, dar cred ca oricum nu i-a cazut bine mustruluiala aplicata. Da' ne iarta, ca-i de-a noastra .

Cert e ca si eu am o stare de kko de nu se poate, daca n-as avea rate, bona (apropo de sacrificii ca sa am copilu' linga mine), cred ca in secunda asta mi-as face bagajul si m-as duce acasa, intr-o vacanta de cel putin o saptamana, in care si eu, si al meu sef sa ne limpezim mintile si apoi sa vedem daca mai vrem sau nu sa lucram impreuna. Problema mea cea mai mare acum e ca eu nu mai am nici un fel de "fisa de post", fac cam tot ce vine de facut, iar seful meu se eschiveaza ori de cate ori incerc sa lamurim lucrurile, sa stiu si eu de unde pana unde se intind indatoririle mele.
Si, ca sa nu ma certati si pe mine ca doar ma vait si nu fac nimic sa schimb starea asta de fapt, va spun ca am fost si pe la interviuri, la firme mari, ca le elimin din start pe cele mititele, dar, cum nu am timp de pierdut aiurea pe drumuri, am spus cam ce bani am acum si reactia a fost "vorbim de net, da?" , deci va dati seama ca n-aveam nici o sansa la mai mult.
Oricum, mai am doar o saptamana si plec de-adevaratelea in concediu, asa ca mai mobilizez un pic si-apoi oi vedea.

Hai, ca m-am racorit si eu un pic, chit ca v-am facut voua capul calendar , dar ma iertati si pe mine.

Va pup si maine incerc sa va mai spun si de Mariuca.

Madi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

FETELOOOOR, AM AJUUUUUNS CU BINEEEEEE!!!!!

E SUUUUPEEEERRRRR!!!!! ma simt ca acasaaaaa, cand m-am vazut cu sormea, parca nu ar fi trecut 3 ani intre timp...

Va pun si niste poze de la sosire, Razvan s-a comportata destul de bine pe avioane, pe primul chiar a dormit tot timpul, iar la cel de-al doilea a domrit la inceput vreo 2 ore si apoi a adormit chiar la aterizare si doarme si acum cand va scriu....de fapt o sa vedeti si in poze..

va pup si va mai scriu cand ma trezesc dupa chef

Claudia trimite-mi nr de tel pe pm sa te sun.
http://community.webshots.com/user/razvpetru2

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Magda,bine ati venit!!!
Asteptam un semn de la tine.Ti-am trims pm. cu nr. de tel.(de parca asta nu puteam sa stabilim inaintea plecarii voastre).Abia astept sa ne si vedem!!!

Fetele,scuze pt. mesajul asa de scurt si la obiect.Va pup pe toate si pe copilasi si pe burtici si promit sa revin si cu povesti despre noi.

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Magda,
Braaaavooo ! bine ca ai ajuns cu bine , am vazut pozele, mult succes. Asteptam povesti de calatorie si impresii.

Pupici, Adi

Mergi la inceput