Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

neata!
doamne, e super sa ai masina ta!!!nu mai stam pe acasa!imi iau fata si plecam pe undeva zilnic!dana, azi mi-ai dat idee cu herastraul...desi e asa de departe de mine, facem o ora numai pe drum, fir-ar sa fie!

alexandra e o dulce si o cuminte si o cocheta!umbla prin casa incaltata cu pantofii mei, ii ia pe rand, ii asorteaza cu genti, margele, esarfe...e penala!este foarte iubitoare, cu mici pauze de rasfat si neacultare,dar nimic grav!eu, insa,am impresiaca sunt din ce in ce mai nervoasa, mai putin rabdatoare,si ma oftic,imi pare rau si regret secunda imediat urmatoare dupa ce ridic tonul la ea!
cred ca sunt stresata rau!

gradinita asta la care vreau sa o duc este un alt motiv de draci!am vorbit cu vreo 6 persoane si fiecare in parte mi-a spus atceva referitor la perioada inscrierilor.o includ aici si pe directoare, care mi-a zis sa ma duc dupa Paste sa iau fisa de inscrere si pe 3 mai sa ma duc sa depun actele.e drept ca nu i-am dus decat un buchet-foarte misto, de altfel- de flori, oare daca ii duceam altceva era mai cooperanta?sunt speriata ca nu mai sunt locuri, ca se fac inscrieri pe sest-asa am auzit-si cand te duci in perioada de inscrieri oficiale ramai interzis ca ti se spune "nu mai sunt locuri!".asa ca maine il trimit pe razvan, cu cadou, la directoare!si poate el smulge o promisiune.desi mie mi-e ca se infige in ea de nu se vede!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Vroiam doar sa va spun ca azi la noi e o zi superba si ce frumos ar fi fost sa iesim in parc. Sunt tare melancolica. Stefan face 11 luni si nu imi vine sa cred ca a trecut timpul. V-am spus ca a facut primii pasi singur?

Gradinite: am vazut 4! Mai am una pe lista. Nu vreau sa dau "plicuri"! Asa ca am renuntat la 2 gradi f. frumoase si sper sa gasesc in alta parte "oameni".

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Va pup fetelor !

Ma bucur ca sunteti bine, am fost plecata 3 saptamani din tara,
New Hampshire, Montreal, Toronto, pe acolo ...

e asa de bine sa te intorci acasa, vad ca va preocupati de gradinite,
am primit o oferta pe mail: 1400 ron/luna + inscriere 800 ron + material educational 400 ron. Mi se pare cam scump, recunosc ca nici nu am cautat. Am fost la gradi stat la 251,252, cam ocupat, si f. multi copii in grupa, cam 30, asta parea singurul inconvenient, mai stiti ceva disponibil prin zona de nord Aviatiei, Herastrau ?

Am mai fost la Olga Gudyn dar nu mai au locuri.

Kehleyr poate ne vedem prin Herastrau, daca mergem iti dau un apel, am nr. tau cu 607 la sfarsit, asta era nu ?!

O zi buna,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Salut fetele.
Kehlyer multumesc mult ptr primire
Andra ,eu sint cea care am lipsit de pe forumdar acum vreau sa revin alaturi de voi
Vad ca si acasa zapada inca nu vrea sa mai plece.Azi la noi a plouat initial dupa care a nins.
Ne-am dus eu si pitikuta mea la plimbarica cu masina.E adevarat asa cum a zis Amik cind ai masina nu poti sa stai in casa
Cindy a mea e asa de haioasa de dimineata isi aduce pantofiorii si hainuta vrea la plimbare.Copii vostri sint mofturosi la anumite vestimentatii?Ca donsoara mea deja are stilul propriu de a a se imbracasi se mai uita si in oglindasa vada cum arata.
Ryanul meu e la scoala la maternel(e prescolar )dar aici scolile ii incadreaza de la 5 ani ,invata disciplinaau niste metode tare faine cu picii dar ma scot din sarite cu libertinajul in exprimare-ii invata subtil cum o mamica are un bebe si cum iese el de eu si sotul am ramas .E un copil inteligent ,vioi f sociabil si vorbeste o franceza super
Nicole eu eram aici in Montreal daca stiam ca vi
Vin si eu in vara acasa abea astept
Va pup pe toate in cor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Am vorbit si eu acasa si in fiecare zi ma gandesc cum s afac sa il aduc cat mai repede in Bucuresti... nu stiu cum rezista mamele sa plece si sa lase in urma copii... Cred sincer ca situatia asta mi-a luat ceva ani buni din viata!
E bine pentru el acolo la Bacau insa ma gandesc ca sufleteste i-ar fi mai bine cu mine alaturi; azi dimineata au fost la gara chipurile sa ma astepte la tren: noroc ca au trecut doua trenuri si al meu copil a psus "azi nu vine mami!" s-a hotarat singurel sa plece din gara fara scandal; insa mi se rupe sufletul ca ma astepata...
As determina mai repede lucrurile daca as putea.

De abia stept sa ma duc acasa si cand ma gandesc ca iar trebuie sa plec .... parca e ceva infinit , o bucla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Mihaela, tareee nasol prin ce treci. Poate ca la mine sunt hormonii la galop si le amplific pe toate fara sa vreau, dar zau, nu mai povesti faze din astea cu asteptatul in gara, ca nu mai vad tastatura.

Voiam sa povestesc cate ceva despre David care de ieri a intrat in faza "de ce?", dar cand mi l-am imaginat pe Flaviu pe peron mi-a pierit cheful.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna fetelor!
Avem vesti noi,schimbare mare!
Marti am fost la eco........de dimineata ii povesteam la Rut ca mergem s-o vedem pe Lois si mi-a raspuns:nu,mergem sa-l vedem pe baietel.Apoi a mai povestit cu bebe din burtica ,ii face declaratii,ii spune ca abea asteapta sa-l vada.........si la un moment dat ma intreaba f mirata:dar pe unde iese bebe?Eu,m-am blocat,ma gandeam ce sa-i raspund,apoi am intrebat-o:dar pe unde crezi tu ca iese la care ea f hotarata:poi pe unde,pin punica(prin prunica)

Toata dimineata am fost f stresata,emotionata,n-am mancat nimic ,am baut decat lapte si cand imi face eco,surpriza,la Lois a mea i-a crescut ......si e BAIETEL.Se vedea f bine organul cu pricina,suntem bucurosi,mai ales tati(eu mai mult ma bucur c-o sa aiba Rut un fratior s-o protejeze mai incolo)dar inca nu m-am obisnuit cu ideea,in plus abea ma hotarasem la nume de fetita(Sara Lois)ca iar am inceput cautarea.

Eu ma simt f bine,as manca intr-una,dar mai am insomnii ,uneori adorm greu dupa tura la baie dar recuperez la amiaz.

Romana,ma bucur ca mai ai laptic pt Maria,sanatate multa copilasilor!

Pojo,poate-l aduceti pe Flaviu in Bucuresti si-o sa fie mai bine pt toti.

Va pe toate!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">28 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
Lya: ce veste buna! Si daca numai problema numelui este, sigur se rezolva. Gasiti voi un nume sa i se potriveasca odorului!
Mihaela: si eu sunt de parere ca ar trebui sa-l luati pe Flaviu cu voi. Sunt o gramada de parinti care nu au ajutor si sigur va veti descurca. Mai ales ca o sa-l duceti si la gradinita.

Eu am stat ieri acasa pentru ca Alex a facut febra destul de mare alaltaieri noapte si am chemat Salvarea. Nu are alte simptome in afara temperaturii mari. Acum i-a mai scazut si azi noapte nu a avut deloc(i-am bagat un novocalmin). Si a si vomat de vreo 3 ori din cauza febrei mari (asa face mereu la febra). Parca au mai fost copii care au facut febra fara alt simptom. Ati aflat pana la urma de la ce a fost?

Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magda - si Luca a facut duminica noaptea febra fara alt simptom, drept ca nu prea mare, si luni la fel, i-am dat Calpol si i-a trecut rapid. Acum a inceput sa si stranute si parca il incearca si o tuse, dar in prima faza n-a avut decit febra. Cred ca bintuie o viroza, la noi tati a fost racit, acum am luat-o eu, si, se pare, si Luca. Poate insa avem noroc si macar el scapa.

Lya - felicitari ptr baietel!

Pojo - incepi sa semeni cu Romana: ce vrei sa-ti spunem cind vii cu astfel de chestii?!? Ca e normal sa luati copilul cu voi, ca existe bone in Bucuresti, ca existe gradinite care accepta copii de la 1 an jumate, inclusiv vara, sint doar 2-3 saptamini inchise... Ca normal ca sufera si ca il va afecta... Ca nu rupi sufletele cu astfel de povestiri horror, de film de cinemateca... Ca doar nu e vreo chestie ingrozitoare ptr care mama a fost despartita de copil, ci pur si simplu e chestie de alegere, daca vrei, e drept cu ceva bataie de cap, il poti aduce pe copil cu voi, daca insa motivele care au contat ptr lasarea lui cu bunicii au primat, asta e, gasesti argumentele care sa te ajute sa treci peste, roag-o pe mama ta sa nu iti mai spuna lucrurile astea ptr ca te afecteaza profund, si nu ne mai ingrozi nici pe noi, mai ales ca unele fete sint insarcinate, si stii cum e ca plingi si fara motiv, daramite cu asemenea descriere sumbra!

Bibi - hai draga, ia un git de vin, revino-ti si povesteste-ne ispravile lui David, ca ne e dor de ele, si de tine.

Noi cu toate bolile pe cap, ne-am decis totusi sa mergem in w-e la Predeal, ca am zis ca cel mai rau lucru care se poate intimpla e sa ne simtim rau si sa ne intoarcem rapid acasa, iar daca e sa fii racit, esti la fel de bine (sau de rau) si aici, si acolo.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fetele,

azi pleaca magda! mult noroc sa aveti si drum bun! sa ne povestesti!

lya - sa fie intr-un ceas bun!!! tare faza! stii ca si eu pana luna a saptea stiam ca andi e fetita! ah, dar stii ca cu cateva zile inainte visasem ca schim copilul si avea putzica?
si la fel, aveam nume ales cu greeeuu, ca noi suntem tare nehotarati. ptr baietel nu prtea aveam nume si cand s-a nascut andi vreo trei zile pana ne-am hotarat nu avea saracu prenume! ma intrebau asistentele in spuital: "cum il cheama?", le raspundeam "nu stiu inca" - se uitau cam ciudat! sa nu faceti ca noi!

bibi - ce mai faci, cum te mai simti?

pojo - trebuie sa il aduci pe flaviu langa tine, mai!!! in nici un loc nu ii e mai bine unui copil fara parintii lui, poa' sa fie poleit cu aur! nu vreau sa pun sare pe rana, dar fa-ti o prioritate din asta!

amik - sa stapanesti masinutza sanatoasa! cum te descurci cu alexa, vrea sa stea in spate singura?

catya - bine ai revenit!

in rest andi e racit, iar!!!
de-abia ce se pusese pe picioare, si a venit de la tara cu o usoara tuse, iar eu am fost super racita probabil a luat si de la mine! acum iar muci, tuse, febra... nu mai rezist fetelor!

cu gradi inca nu am un raspuns. sper sa il pot inscrie. trebuie sa sunt dupa 10 aprilie sa imi spuna daca sunt suficiente solicitari pentru grupa mica! oricum, mi-a zis mama ca are o pretena la insp scolar in caz de ceva. nu? deocamdata sunt linistita.

in alta ordine de idei, am trecut de perioada de proba! banii nu sunt cine stie ce, in jur de cat aveam si inainte, dar macar sunt trecuti pe cartea de munca!!! si imi si place ce fac, e aproape de casa, asa ca sunt multumita per total.
vroiam sa va multumesc fetele, ca v-ati gandit la mine cand ma duceam la interviuri, etc, ca nu am apucat s-o fac!

sambata mergem la teatru, LA LEBEDELE. sper sa fie ok.

va pup pe toti!!!

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput