Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Andra_
Dana - sper ca apa marii calda nu e ptr tine...
Ba da, de ce?
De mult vreau sa va intreb ceva. Copiii vostri dorm cu perna sau fara? Noi am culcat-o pe Stefi fara perna pana acum, dar cred ca am putea trece la program normal...
Andra_ spune:
Dana - ptr ca nu e recomandata ptr tine marea. Intreaba si medicul, dar eu stiu ca marea si nu neaparat apa in sine, cit atmosfera e contraindicata pentru sarcina, ea e fr solicitanta si in mod normal, iar ptr sarcina e un excitant nervos periculos. Stiu ca o cunostinta pe vremea cind era gravida cu al doilea copil a mers la mare si i-a provocat o criza nasoala, cu contractii, cert e ca au venit val-virtej in Bucuresti si a facut ceva tratament sa-si revina, chiar si asa copilul s-a nascut prematur in urma evenimentului. Atunci stiu ca medicul ei i-a spus ca marea nu e recomandata chiar daca esti in ultimul trimestru din motivele de mai sus. Stiu ca eram interesata ca eram gravide in acelasi timp, copilul ei e cu o luna mai mic decit Luca. Cu atit mai mult nu-ti recomanda sa mergi ptr asta in afara tarii... Eu zic sa intrebi un medic, nu sint genul care sa se baricadeze in casa din cauza burticii, dar nici n-as risca cu asa ceva.
pup u,
Andra
cgaby spune:
ce frumos e afara...stau mai mult in curte..si cica muncesc...![]()
andra - cumnata-mea a fost la mare in Tenerife!!! cand a fost insarcinata si nu s-a intamplat nimik! nu cred ca e o regula...nu stiu...depinde mult si e organism.
pupici si weekend placut!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
madic spune:
Buna fetelor,
Mai traiesc (inca)
, dar cred ca nu mult dac-o mai tin in ritmul asta
cu munca, si cred ca prin asta am spus tot.
Vad ca pe la voi adie vant de vara si concedii (vezi Dana care vrea sa duca burtica la mare
), dar eu de-abia astept Pastele sa-mi iau o mini-vacanta si sa uit naibii de tot balamucul.
Vesti prea multe n-am, decat ca fie-mea a fost depepsita
(pedepsita) saptamana asta, insemnand ca i-am taiat desenele animate si desertul/ciocolata la pranz, pt ca luni, dupa ce c-am venit tarziu si moarta de oboseala si-am stat cu ea pana la 8 seara in parc, pe drumul spre casa mi-a facut o continua criza de urlat si tentative (ca am tinut-o bine) de tavalit pe jos, de-am zis ca pana-aici i-a fost si o-ncaseaza atunci cum n-a facut-o in aproape 3 ani. Acasa m-am mai calmat si a ramas doar cu pedeapsa - care a si avut efect, nu-mi venea sa cred ieri ce copil cuminte am. Asa ca, aviz amatoarelor
.
Last but not least, nu puteam s-o las pe Magda sa plece fara sa-i urez si eu "DRUM BUN!"
si ne mai auzim de pe taramuri canadiene.
Va pup pe toate si va urez w-e placut.
By the way, nu stiti vre-un post liber de om bun la toate
?
Madi si Mariuca
cgaby spune:
salve!
azi am fost cu stef la gradinazoologica! mare dezamagire...arata ca dupa razboi...animalutele, putine la numar, jalnice....dar lui stef i-a placut! asa ca asta a contat pana la urma...dar am ramas cu un gust usor amar..fata de cum stiam eu ca era pe vremea cand frecventam si eu astfel de loc..![]()
pupici si sanatate tuturor.
magda - drum bun.
Kehleyr spune:
Neatza fetelor,
Ce e cu vantul asta care bate pe aici?... a pustiu? Nu e nimeni?
Gaby - noi am fost saptamana trecuta la zoo... eu nu tin minte ca pe vremea noastra sa fi fost mult mai dotati. Doar ca sunt foarte dezamagita ca nu au girafa
. Intr-adevar sunt putine animale, ultima oara cand fusesem aveau si un urangutan, intre timp cred ca a murit... ati vazut puii de pantera? Pe mine in general ma deprima gradinile zoologice cu custi cum e la noi. Si ma mai deprima lumea proasta
. Erau niste pustani care stateau sa pozele cu telefonul mobil la fiecare animal printre gratii, si la rasi au vrut sa arunce cu pietricele in ei ca dormeau, si sa ii trezeasca... si asa aia saracii erau amarati rau
.
Madic - tu esti vesnic in asteptarea vacantei
.
Eu am rezolvat azi dimineata o problema foarte spinoasa si anume am inscris-o la gradinita
. Este o gradinita de stat nu foarte aproape de mine (cam 3 statii de autobuz) unde mai stiu parinti cu copilasi care sunt multumiti. Gradinita arata foarte bine, e spatioasa, e luminoasa, si nu as avea nici un fel de dubiu daca nu ar fi un pic departe si daca nu as fi auzit ca una dintre educatoarele care va avea la anul grupa mica e mai severa. In final am optat pentru gradi de stat pentru ca cea particulara care imi placuse mie este totusi scumpa, nu stiu daca o sa o duc pe Stefi de la inceput avand in vedere venirea surioarei, si chiar sa dau banii fara sa o duc mi se pare cam aiurea... plus ca este posibil sa aiba impreuna grupa de cresa si grupa mica ceea ce nu imi convine. Si am vrut sa am spatele asigurat, cum s-ar zice. O sa ma duc la toamna sa vorbesc eu cu educatoarea aia si daca n-o sa imi placa sau nu se va simti bine Stefi, o mut atunci la particulara, ca de ocupat locurile nu se ocupa sigur acolo...
Eu am fost la un curs la Sinaia in w/end si sotzul cu Stefi s-au dus singuri la Bran. Am un sotz curajos
dar a zis ca a fost epuizant pentru el si nu-i mai trebuie alta data... Oricum, se pare ca i-a prins bine antrenamentul, a invatat sa nu o mai uite in chiloti cand se culca, ba chiar aseara i s-a parut absolut natural sa ii faca el dus, fara ca macar sa ma mai intrebe
.
Din perlele lui fi-mea:
tatal: "cum sta mama pe canapea?" (eu eram intinsa)
Stefi: "mami sta ca o balena mare"
tatal: "uite, vezi, Florin citeste o carte si trage invataminte"
Stefi "da, trase la tigaie" (asta de cand i-a dat Serban sunculita "trasa la tigaie", va dati seama cat de buna a fost pentru colesterolul ei, dar nu le pot strica placerea
.
Anamaria, de cand cu noul job, nu mai zici nimic! Te exploateaza asa tare?
In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.
cgaby spune:
dana - nu aveau girafa...
era un pui de pantera care statea cu leoparzii...multa mizerie....putea, de-ti muta nasul. elefantul era inauntru....l-am vazut pe geam.
noi ne-am hotarat sa ramanem la aceeasi gradi.
pupici tuturor si o saptamana buna!
martta spune:
Buna, fetelor!
Eu tocmai am tras o mare sperietura pt ca m-a intepat o albina. L-am sunat pe dr. si m-a asigurat ca nu este nici o problema pt bb.
Nici eu nu stiam ca nu ar fi recomandat sa mergem la mare in timpul sarcinii. Chiar ma gandisem sa mergem in concediu prin iunie la mare. Cu Vladut in burtica am ajuns si pe Copacabana! Inainte intrebasem 2 medici...Joi merg la control si o sa intreb si chestia asta.
In week-end am fost la Sinaia. Mai erau 1 baietel de varsta lui Vladut in grup si unul de 1 an si 3 luni. Am fost surprinsa sa descoper cat de grijuliu era cu cel mic.
CGaby: imi pare rau ca nu ai fost incantata de plimbarea la zoo. Si noi am fost sapt. trecuta. Intradevar, din cauza masurilor luate(gripa aviara), pasarile erau inchise...si erau mult mai putine animale decat altadata. Vladut se bucura de fiecare data cand mergem, el fiind atras de maimute.
Va pup!
mami de Vladut(13.06.03)
pojogam spune:
Salve
uite ca daca nu e Flaviu langa mine aproape ca uit sau nu imi ajunge timpul sa mai intru pe forum!!! culmea, nu?!
fetelor am nevoie de un ajutor: trebuie sa-i caut sorei pantofi de mireasa si manusi fine ... ideea e ca nu stiu unde sa ma duc sa caut ca nu am gaist doar pantofi si in general cine are rochii nu are pantofi... daca stiti voi ceva locatii va sunt recunoscatore!
Asta noapte am visat ca a venit Flaviu in Bucuresti si am intrat in priza cautand casa si gradinita.... dupa ce am alergat toata noaptea in somn, evident, acum sunt foarte obosita!![]()
Uite ca eu nu mi-am pus problema ca ar trebui sa-i caut o gradinita, nici nu stiu unde am sa stau... am vazut insa o gradinita cred ca pe langa statuia aviatorilor ceva cu curte mare ... parca 233, stiti ceva de ea?
Va doresc o zi minunata!
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by pojogam
Salve
uite ca daca nu e Flaviu langa mine aproape ca uit sau nu imi ajunge timpul sa mai intru pe forum!!! culmea, nu?!
fetelor am nevoie de un ajutor: trebuie sa-i caut sorei pantofi de mireasa si manusi fine ... ideea e ca nu stiu unde sa ma duc sa caut ca nu am gaist doar pantofi si in general cine are rochii nu are pantofi... daca stiti voi ceva locatii va sunt recunoscatore!
Asta noapte am visat ca a venit Flaviu in Bucuresti si am intrat in priza cautand casa si gradinita.... dupa ce am alergat toata noaptea in somn, evident, acum sunt foarte obosita!
Uite ca eu nu mi-am pus problema ca ar trebui sa-i caut o gradinita, nici nu stiu unde am sa stau... am vazut insa o gradinita cred ca pe langa statuia aviatorilor ceva cu curte mare ... parca 233, stiti ceva de ea?
Va doresc o zi minunata!
Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu
Pentru pantofi de mireasa poti sa incerci la Superb '90, vizavi de Sala Palatului. Mai era un magazin langa magazinul Bucuresti, cum iesi din pasajul pietonal, vizavi de Sf. Gheorghe (de acolo mi-am luat eu), nu stiu daca mai exista...
Pai pana la urma il aduceti si pe Flaviu in Bucuresti?... Este o gradinita f frumoasa langa statuia Aviatorilor, pe strada Docentilor, dar cred ca e nr. 52 si oricum este de muuuuult ocupata (ca am vrut si noi). Daca vrei gradinita de stat pentru la toamna s-au cam dat locurile...
Aseara am fost numai cu Stefi in Herastrau si a fost tare frumos. Mai ales ca fata a fost intelegatoare si nu a facut nici un fel de scena (cum mi se mai intampla), a acceptat si despartirea de tobogane fara sa protesteze