Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 2
catya spune:
Sint mamica lui Cindy (nascuta pe 6 iulie 2003),cred ca va amintiti de mine.(sint catan)![]()
Am venit sa va salut dupa o lunga absenta pe forum si sa va
pe toate .
A mea printesa a crescut are o personalitate f mare
vorbeste doua limbi le incurca ea din cind in cind
.In vara dupa ce ne intoarcem din Romania o sa mearga la gradi
Va imbratisez pe toate,promit sa revin alaturi de voi
Cornelia spune:
Am ratat ieri urarea, dar mai bine mai tarziu:
La multi ani Julia! Marox, sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa! Pupici si fratiorului! Tu ne mai citesti?
Catan, bine ai revenit! Pupici copiilor!
Andra, multumesc pt. detalii ref. Casa Retro.
Romana, sanatate copilasilor! Succes cu permisul! Eu am permis de 10 ani, dar conduc de 3 luni. Nu e chiar asa de greu cum credeam
.
Magda, sanatate surorii tale. Eu am facut rubeola la 20 de ani, care se presupune ca e mai usoara si tare greu a mai fost (febra 40, plina de bubite din cap pana in talpi).
Eu nu am incheiat operatiunea gradinita
.
La serv. tot aiurea e. Ieri m-am ocupat cu eclipsa
si azi de gradinite
. Ma sabotez singura, ca am un maldar de hartii de rezolvat.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Andra_ spune:
Buna fetele,
Catya - bine ai revenit, sorry dar acum la inceputul acestui subiect te stersesem eu, cu parere de rau, dar am crezut ca nu vei mai reveni niciodata. Acum ma bucur ca te-ai intors la noi, asteptam povesti noi despre Catya, si cum se inteleg fratiorii. 
Eu sint in continuare in vizite prin gradinite, azi am vazut Disney (la intersectia Traian cu Pache Protopopescu), fr. draguta, dar n-are nimic in plus ca sa imi vina sa car copilul pina acolo. Salile sint marisoare, au o sala comuna de joaca, acum se ocupa de amenajarea demisolului unde vor fiinta dormitorul si o sala cu oglinzi ptr balet, gimnastica etc. Au catering ptr copii, o curte marisoara cu jucarii si ceva iarba, educatoarele tinere, e una la 10 copii cit are grupa. Program 9-18, au microbuz care ii poate duce/ aduce extra-charge. Pretul ptr program lung e 250 euro lunar, in care intra si vizitele (saptaminale) la teatru sau circ sau zoo sau altele; cind a fost prea frig sa iasa au chemat trupa de teatru la gradinita cu spectacolul. Engleza fac doar cite 15-30 minute/zi, a recunoscut chiar educatoarea ca nu invata propriu-zis sa vorbeasca, ci cunosc niste cuvinte, cam atit. Mi-a placut ca erau fr multe jucarii, plin de Pooh-i, Tiger-i si prietenii lor, dar totusi e cam departe si nu merita efortul. Mai vreau sa merg sa vad si Arc-en-ciel, e undeva pe Traian mai spre hala decit Disney, va mai povestesc.
pup u,
Andra
Ioana Sora spune:
Buna !
Uite ca sunt aproape doua saptamani de cand o duc iar pe Cata la cresa si facem progrese zi de zi cu olita. Acasa nu mai face decat la olita. Peste noapte nu mai face pe ea. La cresa mai face doar o data sau de doua ori pe ea. Noroc cu bomboanele... Ce nu face Cata ca sa mi primeasca ceva dulce... Asta e, alta metoda n-am gasit. Tuseste de cateva zile, acum a inceput sa-i treaca. Febra n-a facut, asa ca am dus-o in continuare la cresa.
Magdone, e greu, dar multa bafta, again !
Cgaby, si ce astepti ? Daca te grabesti, poate iese Capricorn.:))
Catya, bine ai revenit!
Kehleyr, ce face burtica?
Ioana & Maria Catalina
cgaby spune:
andra - au catering? eu zic ca nu e o idee buna. am avut o experienta cu stef la prima gradinita, si le aduceau in fiecare zi cartofi prajiti cu snitel!
ca ma adusese la disperare! si totusi, 250 E nu mi se pare ca isi merita banii...nu vad nimik mai deosebit fata de alte gradinite mai ieftine! faci cum crezi! succes!
ioana - as vrea eu sa fie capricorn...ca ma intelg foarte bine cu ei...![]()
pupici tuturor si multa sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Kehleyr spune:
Catan bine ai revenit!!! Ma bucur mult sa te vad si ca ne mai dai vesti
.
Marox e bine, am vorbit eu cu ea pe PM acum cateva zile. Va transmite pupici. Julia merge de la 10 luni si jumatate
. Zicea ca vine mama ei la ea si poate o sa aiba mai mult timp.
Martta, Bibi, ce face generatia urmatoare? ![]()
Ioana - burta mea creste si asteapta concediul
. Ma simt bine, sunt o norocoasa pana acum...
Cel mai tare mi-e drag de Stefania, care imi zice ca "mama are surioara in burtica" si "cand vine surioara mea mica?" si altele asemenea... Trebuie sa ma ocup sa ii cumpar pat de copil mare candva in curand. Si de indata ce stau acasa vreau sa fac operatiunea fara pampers de somn, pentru ca vad ca mai tot timpul se trezeste cu el uscat. Trebuie sa iau niste Seni din alea de pus pe saltea...
Aveti idee de vreo destinatie apropiata (cu avionul) unde sa fie apa marii calda de Pasti? Intreb si eu
. M-am uitat de Creta si are 19 grade... brrr.
Andra_ spune:
Dana - sper ca apa marii calda nu e ptr tine...
Gaby - pai asta ziceam si eu: ca n-are nimic deosebit si e si mai departe decit ce vazusem pina acum. Am mai gasit una cu predare in engleza: Little friends. Stiti ceva de ea?
pup u,
Andra
alexandrueduard spune:
Andra: nu stiu nimic de LITTLE FRIENDS, dar de ce nu incerci si la ALFABET? Fac engleza intensiv (adica nu cum spuneai tu ca vorbesc doar in engleza, dar fac de-ajuns pt varsta lor) si e doar 7 milioane programul lung(8-18), doar ca e in zona Bucur Obor. Eu am referinte bune despre ea de la verisoara mea care i-a avut pe ambii copii acolo si a si ramas sa faca meditatii la engleza cu cea cu care au facut in gradinita. Si spunea ca le-a folosit la scoala engleza invatata aici. Daca te intereseaza iti dau telefoanele de acolo.
Fetelor am vazut ieri o fetita cu sindrom Hiper kinetic( cred ca asa se scrie). Nu am vazut asa ceva in viata mea: atat de mult se misca fetita aia; nu putea sa stea o secunda, e cumplit.Era, saraca mama ei, terminata si cu nervii la pamant, mai ales ca nu ai voie sa ridici tonul la ea si nici gand sa o lovesti. Nasol rau de tot.
Magda si Alex(2 anisori si jumatate)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea