Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Magdone - mama ce ma bucur cind ne povestesti de-acolo, sa o tii tot asa!

Aditzu - Luca e numai pinguinul Wizzie, si asta de vreo citeva luni. Din tot Toy story lui asta i-a placut, nu tu cowboy-ul Woody, nu tu Buzz, pinguinul O fi bine, o fi rau ?!... E pinguinul Wizzie si i s-a stricat chitaitoarea (cine a vazut Toy Story 2 stie ) dar asta nu il impiedica sa chitaie de mama-focului.

Ne vedem duminica in parc, ca tocmai au zis ca s-a terminat cu frigul? Ce ziceti, duminica dimineata in Tineretului la intrarea de la liceul Sincai, ca sint si masinute acolo, si terase

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Martta: Felicitari! Ma bucur sincer pentru tine. Si stiu ce spun. Dupa ce am facut si crescut doi baieti Maria e ca cireasa de pe tort. E o scumpa. Umbla in patru labe prin toata casa si pe unde poate se ridica in picioare. E mult mai avansata decit au fost ceilalti in privinta "dplasarilor".

Catan: Ma bucur ca ai revenit. M-am gindit mult la tine in perioada asta si chiar am vrut sa-ti trimit un PM deoarece nadajduiam ca mai intri pe forum din cind in cind, chiar daca ai fost jignita.

Si eu m-am simtit jignita dar mi-a trecut si incerc sa-mi imbunatatesc comportamentul conform zicalei " orice picior in ... un pas inainte".

Miahela: EU nu te cert si chiar vroiam sa-ti spun sa-l lasi pe Flaviu la Bacau pina va rezolvati intr-un fel sau altul cu locul unde veti sta pe termen ceva mai lung. E mai bine pentru el , are mai multa stabilitate asa , va fi ferit de stresul cautarilor de locinta. Si stiu ce spun. Iar dupa ce o sa-l aduci aici va uita in maximum o luna ca nu a stat cu voi citeva luni. Succes la cautari atit pentru locuinta cit si pentru gradinita.

Le doresc sanatate copilasilor bolnaviori.

Marox: La multi ani pentru Julie chiar daca vine urarea cu intirziere. Am fost ocupata si iesim des in parc, asa ca pe forum stau mai putin.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Maria doarme de la 9.30! A adormit singura in jumatate de ora. Dau de baut

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Cornelia,asta da veste !!!Poate celorlalte li se pare aiurea sa ne bucuram cand copilul adoarme la 9 jumate si asa de repedeee...intr-o juma' de ora,dar eu sunt una dintre cele care te intzeleg perfect...asa ca ma duc sa iau o bere din frigi si consider ca-i de la tine si sper sa dau si eu de baut cat de curand si cat mai des!Of.Of...copii,copii!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

magdone - multi pupici.
aditzu - si stef isi zice in fel si chip, cel mai des e pisica, leu, tigru, caine....mai nou e fata! zice ca il cheama stefania!
as veni si eu duminca in tineretului...cine mai vine? la ce ora????
cornelia - felicitari! si stef are 2 sapt de cand se culca singurel. si o noapte de cand doarme singur toata noaptea! sper s-o tinem tot asa!
martta - multa sanatate lui vladut!
pupici tuturor si weekend placut!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, asta e realizarea anului pt. noi. Maria a adormit la 9.30 si s-a trezit la 9.30 dimineata .

Am continuat operatiunea gradinita. E pe jumatate rezolvata. Sapt. viitoare duc dosarul, sper sa nu apara probleme pana atunci. Avem de trecut un "test" si mi s-a spus in fata ca in functie de cum decurge colaborarea o sa fie repartizata la o educatoare extraordinara . In afara de "discutia" asta, totul mi s-a parut ok acolo. Mi-a placut. E o gradinita mare, modernizata, curte mare, iarba, leagane, baia arata bine, am intrat in doua clase si copiii pareau ca se simt bine... Astept cu nerabdare sa cunosc si educatoarea, care nu tin neaparat sa fie cea "recomandata" de directoare, dar om vedea.

Am fugit sa ma tund, ca sa am o zi si mai buna

Pupici tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

Noi am avut (si nu s-a terminat) o saptamana de tot rahatul.
Tocmai cand sa spun hop, duminica trecuta, ca am scapat de cele tz-shpe petreceri de gradinita la care a trebuit sa particip in calitate de mama pazitoare, m-a palit o raceala d'aia cu febra 39, frisoane si tuse pana la loc comanda. Si ca nu cumva sa ma bucur ca asa am obtinut si eu o saptamana de concediu medical, s-a luat tot batalionul dupa mine si s-au imbolnavit cu mic cu mare.
Matei a tinut-o si el tot cu febra mare si tuse, acum vad ca s-a mai potolit. Ana mai usurel, dar la ea nu cedeaza tusea nici de frica.
Antibiotice, nurofen si toate celea - avem fiecare punguta lui, ca sa nu le incurcam. Si, ca sa mai am un motiv de plans, am cheltuit 4 milioane pe medicamente "gratuite", ca, nu stiu cum, dar eu nu gasesc niciodata farmaciile alea fantoma din care poti lua medicamente fara bani. S-a dus sufletului bugetul meu de pantofiori.
Maine dimineata mergem la doctor sa ne verifice din nou, asa ca s-a dus si excursia la munte pe care o planificasem in week-end.

Deh, gata cu vaicareala.

Martta Felicitari!
Magda, sanatate lui Razvan. Nu mai stiu cine imi spusese sa pun copiii sa rontaie bomboane la decolare si aterizare, ca sa se echilibreze presiunea (?!). Din pacate nu m-am gandit sa-ti spun si tie.
Noi nu am mai avansat. Asteptam in continuare vesti. Am vazut ca au inceput sa vina chemarile la viza si pentru cei cu medicalele in martie, asa ca ne lungim gatul la cutia de scrisori.

Mihaela - nu mai cauta casa doar in centru, pentru ca acolo e normal sa fie preturi nesimtite. Ia in considerare si cartierele - daca vrei aproape de 1 mai - vezi ca Pajura e aproape, ai legatura directa, si cu 300 euro gasesti apartament de 2 camere si iti mai dau si bonus. Iar daca te hotarasti sa mergi mai mult pana la servici (ca noi toti) si sa stai intr-un cartier mai lateral, iti raman si bani de gradinita.

Si cateva dialoguri mai noi si mai vechi:
1. Eu il bateam pe Andrei sa se duca sa cumpere x, y, z si sa duca si gunoiul.
La care Matei:
- Tataaaaaa!
- da?
- Si curata si baia

2. mi-a amintit o prietena un dialog cu Ana pe la 2 ani si.
Eu: Ana dormi. Uite, doarme si soarele, si tata doarme...
Ea: si mamaliga doarme...
Eu: si bunica doarme, si bunicu' doarme ...
Ea: si kk de catzel doarme...

3. Asta nu mai stiu daca l-am mai scris.
- Cum il cheama pe tata?
- Tata
- Tata, dar care e numele lui. Mama cum il striga
- Tac'tu .... (dupa pauza de ras)... "tata Dragomir"
- si pe mama?
- "mami Dragomir"

pe curand,
madishor

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Brrrrrr se fac teste la aerul conditionat si nu-l putem opri!!!
Ok!
Legat de zona in care vreau sa stau e in 1 mai, Turda, Banu Manta ...in Pajura am fost dar nu-mi place cel putin partea dinspre Bucurestii noi imi displace profund; ideea e ca sar preturile astea nenorocite acum cu cat ne apropiem de vara;
Revin la gradinite chiar cu buna stiinta ca v-ati plictisit sa vorbiti despre asta: deci momentan ma uitam pe sit-ul www.gardinite.com si m-am zapacit; nu stiu care sunt bune sau nu.
Mi-a atras atentia insa:http://www.bambistepbystep.ro/ si voiam sa stiu voi ce stiti de aceasta gradinita?! Sau sa-mi spuneti si mie cam ce e mai bun sa ma duc sa le vad.Uitandu-ma la pret si astea mi se par al naibii de scumpe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Pojo - la Bambi asta vreau eu sa-l dau pe Luca, deci e buna , dar tie nu ti-o recomand ptr ca e departe de tine, e pe linga piata Alba Iulia-primaria sectorului 3. Si cred ca daca va mutati in zona 1 mai, Banu Manta gasesti si pe aici gradinite bune cu siguranta, n-are rost sa chinui copilul 40-50 minute pe drum dimineata si seara ptr gradinita. Cauta la gradinite.com dupa sectorul 1 si te orientezi apoi. Despre cartiere... si eu sint de aceeasi parere cu Madishor, du-te spre cartierele normale, ca 1 Mai e de lux si e normal sa fie totul scump. Nici prea departe sa nu te duci insa, ca dupa aia faci 40 de minute ca mine dimineata spre serviciu . Daaa, cred ca ti-am fost de mare ajutor , foarte clara in exprimare...

Cornelia - felicitari ptr reusita, pina la urma ai reusit sa o lasi sa adoarma singura?

Fetelor, ma tot tin sa va spun si uit: marti la ora 20:00 e pe TVR 2 o emisiune zisa Scoala parintilor , foarte buna si asa cum ii zice si numele te invata cum sa-ti educi odraslele in genul super-nanny, dar profesionist, iar familiile sint urmarite si conseiate pe perioade lungi. Eu marti am prins o parte cu o familie de afro-amaricani cu 2 fete si una-n burtica, fata cea mare era horror. Cert e ca la final parintii povesteau ce multumiti sint, cum au evoluat ca familie, tatal chiar spunea ca daca nu ar fi fost solutiile lor, probabil ar fi ajuns la divort, ptr ca viata lor era o permanenta lupta intre membrii, stres etc. Sa va uitati, merita chiar daca nu aveti nici pe departe problemele grave cu care se confrunta unii.

Bychi, Crisa, Adyna - ati dezertat definitiv? Papadia - nu ne mai povestesti nimic?

week-end placut fetelor,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am vazut si eu emisiunea cu afro-americanii-arabo-englezoi si m-am minunat!e mult mai misto si mai educativa-mi se pare-decat super nanny!din pacate nu am vazut inceputul.m-a impresionat teribil mamica cu bebelusa in marsupiu, mijlocia in carucior si cea mare zburdand ca nebunica inainte!biata femeie!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput