Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
martta spune:
La multi ani de Florii si
Paste fericit celor care-l sarbatoresc astazi!
Sa aveti o duminica minunata!
Cornelia spune:
La multi ani tuturor floricelelor!
Andra, da!!! Adoarme singura de o saptamana.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Magdone spune:
Wow Cornelia, felicitari!!! e o usurare intr-adevar.
Vreau sa va zic ca si Razvan de cand suntem aici doarme la pranz cate 4 ore si adoarme foarte repede si pe unde apuca, daca suntem pe drum pana acasa e adormit deja, banuiesc ca si de la aerul asta, e foarte tare, parca am fi la munte. Astazi am vazut un raton calcat de o masina pe strada
, sora mea zice ca sunt ca si cainii la noi calcati de masini
, adevarul ca sunt si multi, iar veverite nu mai zic e plin, iti taie calea una doua.
Ieri am fost si am vazut niste apartamente, dar la banii care-i cereau pe chirie nu aratau foarte grozav, trebuie sa cautam mai mult, si la distaaaaaaaaaantele de aici, e ceva de umblat. E ceva imens Toronto asta, pana si Brampton unde stam noi e asa de intins (aproape cat Bucuresti-ul) si are doar 400.000 locuitori.
Am luat ieri si testul teoretic de condus, uraaaa!!!! mai am ala practic si dupa aia putem sa ne luam si masina, una mareeeee de tot, ca asa au astia pe aici
, nu stiu daca v-am zis dar asta a fost primul lucru care m-a impresionat de cum m-am dat jos din avion, cate de maaaaari sunt masinile aici si in general totul e mare.
Aaa, uitam sa va zic, acum de cand suntem aici mai vorbim in engleza pe strada sau mergem in parculet si acolo auzind pe ceilalti copii vorbind in alta limba, Razvan a inceput de cateva zile sa spuna niste cuvinte neintelese, mai mult niste sunete asa, chu-chu, to-to-to, con-con-con, si la urma baga un "senchiu verimaci" si le repeta tot timpul prin casa

mai mult cand se alinta, murim de ras cand il auzim, cred ca asa vrea sa zica el ca vorbeste in engleza.
oricum e mult mai greu sa-mi dezleg limba
cum s-ar zice decat mi-am imaginat, si mai ales pe strada aici toata lumea se saluta zice "hi" si dupa aia baga intr-o viteza vreo fraza ceva si eu zic yeah yeah, ca daca nu inteleg nimic ![]()
![]()
hai v-am pupat si va mai scriu
abia astept sa ne gasim ceva de inchiriat sa ne asezam si noi odata ca de 3 luni numai pe drumuri suntem...
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
amik spune:
wow, magdone, cand povestesti emani atata fericire,multumire, uimire, nu stiu, zau, parca molipsitoare!desi, daca stau sa ma gandesc bine, eu nu cred ca as avea curajul sau indarjirea sa fac ce ati facut voi!va doresc sa va gasiti cat mai repede un apartament maaare si frumos, o masina maaare si frumoasa, si ce mai aveti voi nevoie!pupici!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
crisotexa spune:
fete dragi,
Tare dor mi-a fost de voi. Am fost in concediu, apoi la o evaluare si n-am avut net. Va scriu repede, inainte sa va citesc, ca mi-e frica ca iar apare o nebunie de rezolvat la munca (cum a cam fost in ultima perioada).....
Sper ca sunteti toate bine, mai ales burticile.
Noi suntem baieti mari: avem chilotei, dormim singurei (si io cu tati
), citim foarte mult (ne zgaim in carti cat cuprinde), ne-am inscris la gradinita.... Dupa Paste trebuie neaparat sa-i fac vaccinul de hepatita A (se face in doua etape, la 6 luni).
Va citesc si revin. Sper...
Pupa Crisa
crisotexa spune:
Vad ca vestile sunt bune:Marta are fetita, Lya are baietel, Kehleyr e bine (ai grija cu marea), Pojo s-a suparat pe gasca dar i-a trecut
, Bibi e sensibila rau (cum e cerclata?), Magda a ajuns cu bine in Canada (sanatate lui Razvanel), Nicole s-a plimbat pe cinste (eu n-am fost mama asa de buna, am plecat in concediu fara copil - cel mai greu mi-e sa nu pot sa-mi organizez programul in voie), Andra a revenit in forta (e cea care tine grupul in forma (
), Romana e pe metereze, Carmenutza a disparut (cu vreaun artist????), Cornelia se bucura de primii pasi facuti de Stefan, Julia a facut un an (deja???????), Madisor sta mai rau cu tot familionul racit (sanatate),Magda e cam speriata cu rubeola (sanatate).......
Eu l-am intrebat aseara pe Tudor:
- Vrei o surioara?
El raspunde repede:
- De unde?
Era asa de precipitat si interesat, ca am schimbat subiectul..... Asa ca Gaby, trebuie sa stai la rand. Se ia in ordinea cererii (si a mea e veche
)..... Ce cere soro, trebuie sa muncesti cu sarg. Am inceput si eu sa nu mai dorm asa de mult.....
Unde e Casa Retro?
Pupa Crisa
cgaby spune:
neatza...
crisa - pai stau la rand, ce sa fac??/ am de ales??![]()
magdone - ma bucur ca esti vesela...succes in cautari!
pojo - andra are dreptate, trebuie sa gasesti ceva aproape de casa sau de serviciu.
pupici tuturor si o saptamana buna!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Kehleyr spune:
Ce placere sa vin pe aici si sa gasesc atata lume noua. Claudya, Crisa
. Crisa spor la treaba cu
, dar sa nu te stresezi prea tare ca atunci nu iese nimic. Las' sa vina de la sine...
Mihaela eu stiu ca Gaby era multumita de gradinita ei, www.gradinitalittleone.ro/" target="_blank">Little One, care este particulara si aproximativ prin zona 1 Mai. Sunt multe mamici pe forum care au acolo copilasii, eu am auzit numai de bine despre ea.
Cornelia ma bucur pentru somn si pentru gradi. Testul acela este pentru voi parintii sau pentru Maria? ![]()
Bobi tu ce-ai facut, parca joi aveai o discutie?
Noi am fost plecati numai noi doi (plus burta
) la Sighisoara si a fost tare frumos si odihnitor, iar sambata am avut parte si de vreme frumoasa. Cred ca de cativa ani ne propunem sa facem excursia asta si nu ajungem, si in sfarsit am reusit. Inca o data am fost surprinsa si nespus de placut impresionata de cat de amabila este lumea in Ardeal fata de Bucuresti (desi stiam). E o diferenta de civilizatie, ca zau daca nu iti vine sa "emigrezi" acolo... desi sunt convinsa ca mi-ar lipsi agitatia si oportunitatile din Bucuresti.
Va pup si o saptamana usoara si spor la pregatirile de Pasti.
In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.
Andra_ spune:
Buna fetele,
Crisa - bine ai revenit, chiar intrasem la banuieli ca te-ai inhaitat cu alde Elena sau Carmenutza si ne-ai parasit si tu, bine ca ai revenit in forta si cu ginduri mari, adica ... ginduri mai aveai tu, dar daca nici nu mai dormi prea mult... bafta multa!
Kehleyr - si noi de pregatim de vacanta in (aproximativ) doi, joi plecam spre Italia. Aproximativ ptr ca mergem fara Luca, dar cu niste prieteni din Budapesta, apoi in MIlano ma intilnesc cu alta amica care s-a mutat acolo de un an...planuri marete fetelor. Mai intii vom sta vreo 2 zile la Viena, ca pina acum n-am vazut-o decit pe sarite, mai mult Shopping Center Sud decit muzeele
, acum vom avea timp de studiu, apoi plecam la Venetia si de-acolo la Milano. Promit sute de poze, sper sa am si timp sa le pun pe net. Mi-am propus sa ma dau si in tiribombe la Prater, desi nu stiu daca reusesc sa conving gasca, ca pina una-alta ei se dau oameni seriosi si cica nu le trebuie trenuletul-groazei sau mountain-rousse ![]()
Cornelia - felicitari ptr performanta si un pupic ptr Mariuta-draguta!
Madic - ce faci, doamna, pe baricade sau deja ti-ai dat demisia si ai plecat in insule la desurmenaj?
Eu momentan sint varza de oboseala, dupa o perioada de stat si frecat menta pe net, am intrat in vrie din nou de vreo 4 saptamini, prezentari peste prezentari, intilniri peste intilniri, planuri peste planuri... Simbata am fost la birou sa o ajut pe o colega care are azi o prezentare fr importanta, am ajuns pe la 6:30 si-am stat pina pe la 1 noaptea aici, asa ca ieri am fost zombie toata ziua, ma enervez pe mine insami ca sint obosita si nervoasa si ma descarc pe Luca, care nu face nimic rau, doar e zvapaiat ca de obicei. Totusi ieri ne-am luat avind din casa si am fost la tirgul de florii de la Muzeul satului, dragut, aglomerat tare, am luat niste turta-dulce in forma de ciuperci, cocosi, fluturi etc. si o ie ptr domnul Luca, ca m-am gindit ca asa e potrivit ptr un fashion-icon ca el
, sa-l port la vara in blugi cu ie
...
Asadar doamnelor, sint in viteza saptamina asta apoi imi iau "zborul" (cu masina) spre tari straine, dar la intoarcere nu mai aveti scapare ca deja va fi primavara in toata regula, sarbatorile duse si concediile inca departe: NE VEDEM CU COPIII IN PARC !!!
pup u,
Andra
pojogam spune:
salve
Chiar ma voi duce sa vad gradinita, am aflat ca pt program prelungit cer 200 de euro... eu credeam ca in 400 ron ma scot dar se pare ca nu! Acum am sa ma uit si dupe ceva de stat ca mama... sunt o gramada de bani... si Ovidiu mi-a transmis ca trebuie sa-i caut un alt tata ![]()
Nu stiu cum o sa ma descurc in toamna cu un apartament nou la care voi avea rate, masina care e in rate si pe deasupra si pe Flaviu ... o alta "rata la gradinita"... cred ca trebuie sa castig mai mult, oare ce suma ar fi suficienta?!![]()