Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
bobi spune:
HRISTOS A INVIAT!
sa aveti fericire si liniste sufleteasca!
Noi am fost la tzara, a fost super, a fost vreme faina, desi a fost si ploaie... andi a mai ramas un pic, vine maine. spune singur "Hristos a inviat! adevarat a inviat!" si ciocneste oua...
magdone - imi pare tare bine ca se aranjeaza lucrurile incet-incet...
organizam si noi o intalneala, ceva?
va pupic
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
pojogam spune:
Hristos a inviat!
A fost foarte bine acasa ca de unde e mai bine ca acasa?!
Pregatiri , mancare oboseala.. dar e bine in familie...
Flaviu a mai crescut e subtirel si inalt, cam alintat si razgaiat uneori si cand te pregatesti sa-i dai una se poarta de parca e cel mai sfant copil!
M-a ajutat la vopsitul oualelor; am primit de la sora mea ceva foarte dragut: aveam 3 cutiute de plastic cu o punga de orez special(adica absobea usor culorile) si 3 culori puse in recipiente de plastic, tb doar sa fie oul fiert si fierbinte restul a facut Flaviu
cu multa bucurie: a pus oul in cutia cu orez si shake-it si gata oul vopsit!
a mai facut si el ceva din aluat ... ei ne-am distrat!!!
M-a certat ca de ce am stat asa mult la bucuresti, dar mi-a spus ca va fi mare la toamna si vine cu mine!
Am ramas surprinsa ca m-a luat de mana si mi-a spus uite robo toy vreau ... si mi-a aratat niste desene la Cartoon... si am hotarat gata cu tv-ul! si am pus calculatorul in priza cu desene usoare si frumusele si am hotarat ca are voie cu program sa se uite! nu stiu ce sa fac... decat tv-ul cu chetiile alea urate si unde nu-l pot controla ce vede ....
Voi aveti probleme cu desenele?! el isi da singur drumul si cauta pana gaseste desene folosind telecomanda sau daca o ascund se duce la tv( nu am protectie children)
Am uitat ca daca ies cu el in parc nu am sanse de fusta si geanta... ci tb costumatie sport: se murdareste ca "porcul" si daca ii spun "Falviu esti murdar ca un porc!" el spune repede suparat: "nu sunt eu po(r)c, eu sunt F(l)aviu"
Am mai aflat ca e posibil in aceasta vara sa mergem pe litoral singurei doar eu cu Flaviu si masina... nu cred ca Ovidiu va putea merge ca are proiecte asa ca... imi caut o gazda prin Eforie unde as putea sta cu el ca sa-i gatesc ceva, din experientele anterioare a fost rau la hotel cu masa...
Cornelia am o rugaminte daca auzi pe cineva sau stii pe cineva care ar avea o camera curata si acces la bucatarie... prin Eforie Nord; nu vreaus a-ti dau de lucru doar daca intamplator auzi
Voi cauta si eu oricum!
Dana pupici la burtica si sanatate
De asemenea tuturor burticilor sa va fie usor.. ce de acum vine caldrura! eu una am suferit pe perioada verii...
Nu ati spus nimic de poza... sa ma laud si eu , dar lasa ca voi face mai multe in curand.
pupici!
Cornelia spune:
Hristos a inviat!
Am lipsit motivat, ca m-a lasat zapp-ul, chiar de sarbatori. Deocamdata nu am Internet acasa, iar la serv. nu prea am avut timp de net.
Noi suntem bine, sanatosi si copiii bronzati
.
Cu step-by-step-ul ma mai gandesc.
Mihaela, nu prea am cunostinte in Ef. N., poate doar cand se intoarce femeia care ma ajuta la curatenie (e plecata de o luna in tari straine) ca ea stie tot ce misca
.
V-am citit pe diagonala
, pe unde mi-am vazut numele.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
bibi spune:
Hristos a inviat!
ma bucur sa vad ca sunteti bine si ca ati avut niste sarbatori frumoase.
ai la noi pastele a venit cu bune -l-am revazut pe david dupa o minivacanta la bunicii paterni de 10 zile si n-am cuvinte sa spun ce-a fost in sufletul si-n ochii mei- cu rele - ca am fost si sunt
in plina criza de hemoroizi asa ca in sambata mare m-am jelit la propriu cu vorbe. Interpretarea lui David :"Mami pange ca l-a pierdut pe Cornel!".
acum am adus copilul acasa si desi bunica materna da din picior ca-lvrea mairepede la Breaza, incerc sa gasesc diverse pretexte ca sa nu-l duc. e goala casa fara el.
bebe 2 face bine, sau cel putin asa-mi place sa cred. am sa stiu exact pe 11 mai cand fac eco 3d.
saptaman asra ma duc sa-i depun si eu cererea de inscriere la gradinita si zau ca mi se cam rupe inima cand ma gandesc ce-l si ce ne asteapta.
cava intalniri cu copii in we asta?
Bibi si
David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran