Copilasi de iunie-iulie 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Sarbatori luminoase si frumoase pentru toti cei care serbeaza Sfintele Paste!

Felicitari Gabi pentru Stefan si felicitari tuturor mamicilor pentru copii vostri minunati!

Astazi pelc si eu acasa la Bacau unde am intels de la mama, ca de la Flaviu nu imi era foarte clar.... ma asteapta o scrisorica pentru "iepuras" in care Flaviu doreste o "bita mare"(bicla) ... evident e doar un desen
Ramane ca dupa sarbatori sa iau la pas gradinitele din zona asta 1 Mai sau orice zona apropiata de serv. meu.
Toata lumea ma intreaba unde plec unde petrec... iar eu sunt atat de bucurosa ca ma duc doar ACASA!.
Va doresc toate cele bune si sper sa ma intorc cu bine , pentru ca am emotii...voi veni cu masina care in sfarsit a fost reparata in urma ...
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Mihaela; Ca acasa nu-i nicaieri. Nici eu n-am mai fost acasa de aproape un an jumate, noroc ca i-am avut pe parintii mei aici.

Am fost azi prin oras si m-am ingrozit iar de traficul ingrozitor. Am constatat ca nu mai am rabdare sa stau la semafoare si sa opreasca masina in statii. Am acum un alt bioritm, de mamica de trei copii cu o viata ce se desfasoara in ritm alert si mai ales calculat si programat.

Crisa: In mod sigur o sa-ti iubesti si al doilea copil la fel de mult , nu te ingrijora. Va fi o perioada incerta in primele luni cind vei simti ca nu-i acorzi suficienta atentie lui Tudor, dar apoi lucrurile se vor aseza pe un fagas normal si ai sa vezi ce bine e.
Ai mei deja danseaza in trei, cel putin Alin (care e o fire tare vesela) vrea mereu "dance, dance" cu Maria, care danseaza facind genoflexiuni in timp ce eu ii cint "hop,hop, cazacioc". Ce mai ... distractie mare.
Fetelor e asa de minunta sa-i vad pe toti trei la un loc, sint asa de draguti asa mititei cum sint.

Va doresc un Paste fericit cu multa pace.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Drum bun si Paste fericit, celor ce sarbatoresc in deplasare sau pleaca spre casa !

Felicitari Stefan pt. serbarea reusita!

Romana, chiar ma gandeam la tine azi, cand nu mai faceam fata si alergam dupa copii prin toata casa. Il prinsesem pe Stefan si il tineam in brate, cu toate ca urla si o "sfatuiam" pe Maria sa stranga repede jocul pe care il imprastiase, ca daca il scapam pe Stefan era jale . Dar se pare ca la tine atmosfera e mai relexata .

Crisa, felicitari ca te-ai hotarat pt. bb! Nici o grija, se gaseste dragoste si pentru al doilea .

Alinuta, imi era dor de frumusica! Pupici!

Catan, pupa gasca de pitigoi .

Bobi, aiurea faza cu directoarea! Dar ce sa mai zic, am si eu ceva experienta de acelasi fel acum.

Ca tot mi-am adus aminte: Miercuri am depus dosarul Mariei. Am avut de ales intre grupa step by step cu lb. straina engleza si grupa bilingva cu germana. F. folicitata e clasa step by step ) dar eu inclinam spre germana, pt. ca mi se recomandase o educatoare acolo. Am bifat in final engleza, cu posibilitatea sa ma razgandesc. Sincera sa fiu, ma intereseaza mai putin lb. straina. Nu stiu prea multe despre step-by-step. Adica, am citit cate ceva pe net, dar nu am auzit nimic concret. Ar fi o idee sa o las aici, avand in vedere si faptul ca la scoala e posibil sa optam tot pt. sistemul asta, pt. ca ofera program prelungit?

Ma opresc aici, ca v-am plictisit cu gradinitele.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Uitasem: Gabi, Maria tot stelista . A avut o data un mom. de ratacire si a spus, "acum tin cu Rapidul" , dar i-a trecut. Si cred ca Stefan o ia pe urmele ei ca ii place sa danseze pe imnul Stelei .

Si inca ceva: o iau pe Maria cu mine intr-o excursie in Bulgaria . Se organizeaza de la serv. in perioada 12-15 mai. Maria e f. incantata. In fiecare zi ma intreaba cand plecam. Sper sa fie bine. Totusi, sapt. viit. o sa facem mai multe "excursii" cu autobuzul, ca prima si ultima experienta a ei in autobuz nu a fost prea buna. Mergem cu autocarul doar 150 km, dar trebuie sa o conving cumva sa urce .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Iaca si la mine ultimul mesaj inainte de sarbatori .

Cornelia, eu am o prietena cu baietelul la step-by-step si ii place mult modalitatea de predare de acolo. Si eu as fi vrut, dar nu se organiza la grupa mica la acea gradinita.

Romana, cumva, pe tine, ardeleanca, nu te vad niciodata grabita . Cred ca ai inceput sa devii un pic bucuresteanca .

Ieri am comandat patul de copil pentru Stefania, ni-l aduc vinerea viitoare, nu imi vine sa cred ce mare s-a facut fata mea. Aseara am facut si eu pasca, am terminat dupa miezul noptii , dar arata exceptional, sper ca si gustul sa fie pe masura.

Drum bun acasa tuturor care pleaca din Bucuresti si Sarbatori fericite cu multa liniste in suflete alaturi de cei dragi.

In aceasta nehotarare, la raspantia optiunii, eu insami, in restul de realitate pe care-l ignor, stau si ma astept in zadar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

In sfarsit, am terminat si eu cu munca pana luni. Sper sa plec azi la munte, asa ca nu o sa mai am net maine, va urez de pe acum Sarbatori fericite, sa va aduca iepurasul tot ce va doriti si un Paste frumos alaturi de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Fetelor, Paste Fericit si tot ce va doriti!!

Va pup

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

SARBATORI FERICITE SI LUMINA SFINTELOR SARBATORI SA VA PATRUNDA IN SUFLETE SI IN CASELE VOASTRE!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Fetelor am fost aseara la inviere si a fost f frumos, chiar daca nu am stat decat putin ca eram in alt oras, dar oricum am avut sentimentul ca sunt acasa, f ciudat sa fii la asa o departare si sa auzi numai romaneste in jur, mi-a placut foarte mult.

Am facut si noi pregatiri pentru paste, am fost pe la magazinele romanesti sa cumparam de-astea specifice pe la noi, dar vreau sa va zic ca sunt niste preeeeturi, jaf fac astia aici am dat pe 2 legaturi de stevie 6 $!!!! iar pe 2 de leustean 3 $!!!! am cheltuit ceva de groaza, dar asta e o data e pastele pe an.

Am gasit si noi un apartament si o sa ne mutam weekend-ul viitor, de-abia astept, e un bloc plin de romani, cica sunt vreo 40 familii, si administratorul blocului e roman, hehe...cel mai mult ma bucur ca e aproape de serviciul lui Gabi si se poate duce pe jos, ca pana ne luam masina mai dureaza.

Va doresc SARABATORI FERICITE alaturi de cei dragi!!!

Va pup

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

HRISTOS A INVIAT!
multa sanatate si fericire tuturor.
magdone: wow ce preturi! asta e! e bine ca ati gasit apartament.
dana - pupici pentru stefania si pentru burtica!
eu cand i-am spus lui stef cum e cu ciocnitul oualelor si cu urarea...el s-a uitat smechereste la mine si a zis:" ADICA HRISTOS A DEVIAT?"...magarul mic!
pupici tuturor si sa auzim de bine!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput