FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 13

bety spune:
Buna...am si eu o maaaaaaare intrebare!
Ma doare rau mijlocul...de fapt durerea e localizata in spate, jos, in 2 puncte...de-o parte si alta a coloanei...de la rinichi nu e, ca a aparut exact dupa prima injectie cu menogon, m-a mai lasat atunci, dar dupa cea de ieri, a devenit constanta si din ce in ce mai puternica...or reactiona ovarele mele si asta e urmarea?
A mai patit cineva asa ceva?
Gina - succes la ET si sa te auzim ca esti fericita mamica...de gemeni!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Kariris spune:
da Bety, cred ca esti tu mai sensibila... dupa menogon incep sa lucreze mai mult ovarele si ai dureri dar sub forma de intepaturi in zona ovarelor.. tu zici ca le ai la spate, tot de la ovare or fi. tu te pregatesi de fiv? daca da, nu-ti fa probleme ca la cate investigatii sa fac inainte, nu cred ca ai nimic, e de la menogon.

kla78 spune:
buna fetele!
va multumesc la toate ca sunteti mereu alaturi de mine......
azi m-au lasat acasa...nici nu stiu ce sa va zic sa nu va dezamagesc...doar va spun:aveti grija cu stimualrile astea repetate fara pauza...cum am facut eu de atatia ani incoace....se pare ca organismul meu a luat-o "razna"rau de tot,nici un moment n-am crezut ca voi trece prin asemenea chinuri dar D-zeu nu m-a parasit nici acum...stiti ca mi-au implantat 3 embrioni si m-am ales cu un SeU...ei bine aveam 2 in trompa stanga si 1 in trompa dreapta pe care spre norocul meu l-am avortat luni.....pana aici am fost multumita...am scapat de operatie....dar marti noaptea m-au apucat iar dureri insuprtabile la care nici medicii nu mai aveau explicatie...asta deja nu mai era avort tubar ca insemna sa fie al 4-lea ...au chemat un profesor universitar ,acesta mi-a spus ca am un HEMATOCEL f ff mare in uter(nu stiu daca asa ii zice si in romaneste si nici nu stiu sa-l traduc)au incercat sa-mi goleasca uterul dar si cu anestezie ma durea burta si nu au vrut sa ma mai chinuie...au facut ceva pe acolo putin pana le-am spus ca voi lesina de durere...si m-au lasat in pace....mi-au dat tratament acasa dar nu inteleg ce scrie pe reteta pana vine sora mea de la farmacie ,stiu ca unul din medicamente este DIANE 35 ,hematocelul asta s-a facut din cauza stimularilor repetate si normal ca organismul este fortat si nu functioneaza cum D-zeu a lasat...nu pot acum sa va explic mai bine ca sunt ametita rau de la atatea perfuzii si medicamente....
LULUI;LETITIA imi pare din suflet rau ca nu ati reusit dar trebuie sa fiti curajoase si cu incredere in Dzeu...intr-o zi veti reusi...toate vom reusi...
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

bety spune:
Lachi - mercic pentru raspuns si imbarbatare...da sunt pe calea cea dreapta pentru FIV.
Si pentru ca am vazut ce ai scris la alt subiect...stai linistita, nu-ti mai fa probleme, ca toti "husbanzii" sunt cu toane, adica fiecare cu hachitele lui si sunt sigura ca te iubeste! Acorda-i circumstante, ca stresul in zilele noastre e cumplit!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mirga spune:
Buna fetelor.
Azi am fost din nou la eco si valorile sint mai bune, au mai crescut si alti foliculi, asa ca acum am 8 care se pare ca pina duminica (cind voi face punctia si marti sau miercuri ET) vor fi toti destul de mari ca sa aibe ceva de calitate in ei.
Vreau sa va spun ca am niste emotii cum nu am mai avut la nici un alt tratament, si slava Domnului ca am facut destule pina acum. Pina si sotul s-a molipsit de la mine si e si el un pic stresat. Dar nu mai e mult pina duminica, mai ales ca miine mergem la un botez (pt prima data aici in Israel).
Pupici si multa bafta.
Mirga

miki-miki spune:
Luli, Letzia, Lauras si Kla
Mirela_ 1 Ma bucur ca te-ai intors pe DC. Eu mi-am luat temperatura bazala vre-o 2 luni si la mine nu s-a vazut o diferenta prea mare intre temp inaintea ov si cea dupa. DP mi-a spus ca sunt OK cu anal hormonale si deci nu am de ce sa-mi fac pb. Iti spun de ce a iesit asa curba la mine. Eu am un inceput de hipotiroidie si deci la mine temp este joasa mai tot timpul si o alta chestie eu ma duc la baie de 2, 3 ori/ noapte si astfel degeaba ma monitorizez eu . Si dc ti-au iesit bune analizele nu ai de ce sa-ti faci griji.
Acum sa te invat sa-ti faci PM. Mai intai iti scrii numele de utilizator si parola in casutele de sus si dai Login. Apoi dai clic pe mesaje private din meniu (este in stanga, cand esti in lista cu toate subiectele). Dupa ce ai intrat dai clic pe option si bifezi activare mesaje private. Bafta!
miki

andicu spune:
Of, Kla !saracuta de tine, prin cate ai trecut! poate e bine sa astepti o perioada sa se refaca organismul de la atatea stimulari...insanatosire grabnica!
Mirga, ne dai vesti buuune!o sa fie bine de data asta!nu trebuie sa ai atatea emotii ca nu-ti face bine! incearca sa nu te mai gandesti, gandeste-te la...botezul de maine si la cum o sa te distrezi!Petrecere frumoasa!
Andreea.Pozele mele

Edyna spune:
fetelor, va rog sa ma ajutati. Cred ca unele va mai amintiti de mine, am fost si eu printre cele cu fiv nereusit in februarie.
Dintotdeauna am avut un CM foarte regulat, 28 de zile (foarte rar 27), in februarie dupa fiv mi-a venit cu doua zile intirziere, dar aveam dureri si alte semne clare ca vine. Acu, azi sint in a cincea zi de intirziere si nici macar un semn, desi in general ma simt foarte ciudat. In a treia zi intirziere am facut un test de sarcina: ferm negativ. Ce credeti? Cum a fost la voi?
Bety, am avut si eu dureri de spate in timp ce faceam fiv. Au inceput cu o zi sau doua inainte de punctie si au durat vreo doua saptamini. Nu am putut sa le explic, si nici medicul.
fetelor care sinteti in proceduri acum va tin si eu pumnii si sint alaturi de voi.
Va cuprind pe toate,