FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
Sub pleoapa-mi coborâtă
Pe-a gândului sclipire
Stau vise...
Sunt vise adormite
Si pline de iubire
Dar triste...
Nu pot să le acopar
Cu zari intunecate
Sau senine...
Dar totusi pot să caut
Cuvinte minunate,
Ca tine...
luli sper din tot sufletul sa revii cat mai repede..
"Nimic nu-i imposibil!"

andicu spune:
Buna seara.
Luli, imi pare rau pentru cele intamplate si sper din toata inima sa treci cat mai curand peste suferinta! sper sa-ti revii si sa fii bine!
Mirga, suna bine ce zici tu! sunt sigura ca or sa mai creasca foliculii aia! asteptam sa ne spui cand faci punctia.
Si, multumesc!
Gina, scumpa, iti tin pumnii pentru maine si sa ne dai vestea cea mare peste 2 saptamani! din 4....sa fie gemeni
Aniast72, bine-ai venit! ai si tu ganduri de FIV?
Va pe toate si fug sa fac de
la sot, ca altfel..
!
Andreea.Pozele mele

saftoiu_gina spune:
Fetelor fug ca am treaba si cred ca pe Vineri va spun ce am facut .Multumesc pentru incurajari si va pup pe toate ,fara exceptii.
Mirga succes la punctie.

Mirela_1 spune:
Buna dimineata, fetelor.
N-am mai postat de mult pe forum dar am incercat sa tin pasul cu cititul macar.
Imi pare tare rau pt voi Luli, Letizia, Lauras si celelalte fete la care rezultatul n-a fost pe masura asteptarilor. Va doresc sa treceti de perioada asta si sa o puteti lua de la capat cu sperante noi.
Gina, bafta multa la ET. Astazi este, nu-i asa?
Miki, invata-ma si pe mine sa-mi fac PM (ai mai spus tu o data dar nu mai stiu pe unde). Mi-am mai luat rezultatul la un set de analize (z 21) si au iesit OK (progesteronul si CA125 de care ma temeam cel mai mult; acum imi vine sa mai repet totusi CA 125). Iti scriu un e-mail mai tarziu.
Fetelor mai am si eu o intrebare. Desi eu ma suspectez si de lipsa ovulatiei (mi-am facut curba termala de vreo 3 ori) totusi valorile analizelor hormonale din ziua 3 si 21 au iesit normale. Ar fi trebuit sa fac si in ziua 14?
Va pup pe toate si va doresc o zi buna. A iesit soarele!
Mirela

Mirela_1 spune:
Mirga, iti doresc si tie bafta multa.
Fetelor sa mai auzim si de rezultate bune.
Mirela

Moniland spune:
Luli, Letizia , Lauras, imi pare tare rau.
Gina, mult noroc astazi la ET.
Mirga, stai foarte bine si cu foliculii care cu siguranta vor mai creste si cu endometru. Succes!!!
Monica

andicu spune:
Buna fetelor.
Mirela1, ca sa-ti activezi PM-ul, trebuie sa intri in stanga paginii, la Profil personal ( trebuie sa fii logata), dupa ce intri acolo, tot in stanga, prima intrebare este : Permiti membrilor DC sa-ti trimita mesaje? si pui pe " Da"; asa ti se activeaza .
Despre analizele din ziua 14 nu stiu ce sa-ti spun, mie mi-au dat de facut ca si tie, in ziua 2-3 si in ziua 21.
Eu cu treaba multa pe la "scarbici" nu prea am timp sa ma gandesc la altele. pe toate!
Andreea.Pozele mele

bety spune:
Buna...am si eu o maaaaaaare intrebare!
Ma doare rau mijlocul...de fapt durerea e localizata in spate, jos, in 2 puncte...de-o parte si alta a coloanei...de la rinichi nu e, ca a aparut exact dupa prima injectie cu menogon, m-a mai lasat atunci, dar dupa cea de ieri, a devenit constanta si din ce in ce mai puternica...or reactiona ovarele mele si asta e urmarea?
A mai patit cineva asa ceva?
Gina - succes la ET si sa te auzim ca esti fericita mamica...de gemeni!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi