FIV - 67

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

bafta multa Gina!
iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Gina bafta multa maine la ET!!!! ai aflat cati pui ai obtinut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Gina si eu am 34 de ani. Uneori imi vine sa renunt, dar imi revin repede (ma ajuta si fetele de pe forum, e drept). Dar e asa cum zice Liana, la tine e ultimul FIV pentru ca vei reusi. Iti doresc bafta multa maine si iti tin pumnii sa reusesti de data aceasta!
Cami

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Gina,bafta multa maine!Sa dea Dumnezeu ca peste 2 saptamani sa vii cu o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Eu am fost azi la eco si am asa: 15, 17, 17, 12 si inca ceva foliculi mici iar endometrul 10. Miine merg din nou si imi vor spune cind e punctia. Sper ca pina miine sa mai creasca inca citiva sa fie mai multi. Daca nu, asta e. Am nevoie doar de unul, da' bun.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mirga, stai bine! Bafta multa si sa fie in sfarsit o reusita!
Tu unde faci fivul asta? tot in Israel?

Mergi la inceput

Da Lachi tot in Israel il fac, dar la alta clinica (pina acum am fost la una particulara acum m-am dus la una de stat) si sper sa fie cu succes de data asta.

Gina bafta miine la ET.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Lachi nu mai retin parca tu mai intrebat ce medic am ,dl. prof.Marinescu.
Azi am vorbit din nou cu d-na biolog si a spus ca e bine,mi-a spus asa, ca facem transferul la 4 ,dar nu avem de congelat .Cei 4 a spus ca sunt f. buni iar ceilalti cred eu ca nu s-au divizat asa bine .Maine dimineata o sa-i vedem pe monitor.

Mirga e bine ,or sa mai creasca ei,asa am avut si eu.

Crinuta eu am mai spus ca datorita acestui forum m-am ridicat repede in picioare anul trecut si ma bucur acum ca am ajuns la al doilea fiv ,acest lucru se datoreaza fetelor de aici.Sper sa fie asa cum a spus Liana .

Andicu tu ce faci ,ai plecat la Szeged ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Acum mi-am facut curaj si m-am mai linistit putin de am putut intra pe forum.

Tristetea si supararea m-a lovit ai mai tare cand am vazut ca si Lauras si Letitia au patit acelasi lucru ca si mine.

Ma simt mai rau ca atunci cand esti lovita de tren, ma chinui sa-mi revin si plang instantaneu. Sunt inconjurata de mamici in devenire mai mult ca niciodata, imi simt sufletul sfasiat.

La mine epopeea FIV-urilor s-a incheiat aici. Am pus "." . Totul a culminat si cu o veste si mai proasta in familie legata de o matusa a unui var prin alianta (nu ruda de sange) care a facut cancer galopant dupa ce zeci de ani de zile (de la 25 de ani pana la 46 de ani) a facut tratamente in speranta ca va avea un copil insa fara succes.

Va multumesc din suflet pentru caldul suport sufetesc insa nu stiu daca voi mai putea intra asa des pe aici. Cel putin in momentul asta asa simt.

Va pup cu drag si va doresc tot binele din lume cu implinirea celui mai mare vis

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Luli draga, te inteleg si sint alaturi de tine. Gindeste-te ca miine e o noua zi, si poimiine inca una si tot asa mai departe. Si cine stie ce ne rezerva viitorul?
Iti doresc tot binele din lume.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput