FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 14

Mirga spune:
Andicu mersi de incurajari. E cam greu sa nu ma gindesc, dar o sa incerc.
Mirela_1, Liana, Moniland pup fetele sufletiste.
Pupici si multa bafta.
Mirga

Moniland spune:
Gina, cum esti cu puiutii la purtator? Da-ne de veste cand poti. In rest stai linistita si gandeste pozitiv. Va fi bine. Noi tinem pumnii.
Mirga, e normal sa ai emotii. Profita din plin de petreceri (botez) caci dupa aceea cand vei avea copilasi ar fi un pic mai greu.
Monica

Mirela_1 spune:
Miki, Andreea, multumesc. Am reusit sa-mi activez PM-ul.
Da, Miki probabil ca ai dreptate: temperatura bazala poate nu mai e o modalitate f buna de a observa ovulatia. De 3 ani de cand tot imi iau temperatura (nu tot timpul, se intelege; cate 3 luni pe an, parca am avut program)am ajuns la concluzia ca n-am sigur ovulatie. Si cand am vazut rezultatul la progesteron in ziua 20: 38,02 nmol/L (val de referinta: 5,3 - 86) mi s-a parut ca e o valoare buna. Sau ma insel?
Gina, Mirga, va asteptam cu vesti bune. Mirga iti doresc ca toti cei 8 foliculi sa creasca bine.
Kla, sa te faci bine. Esti o fata tare curajoasa. De fapt din tot ce citesc pe aici toate sunteti curajoase si puternice. Eu nu cred ca as putea sa suport atatea.
Va pup pe toate, forumistelor!
Mirela

luci_miru spune:
Buna fetelor!
Mi-am facut curaj si am intrat si eu iarasi pe Dc.Mi-a trebuit mult curaj intradevar sa ajung aici si daca nu era sa am un mesaj pt luli poate ca nu as fi intrat. Trebuie sa fi tare, asa mi-ati spus voi si am incercat sa fiu tare, si am reusit sa ma ridic pe jumatate, sa incerc sa-mi reiau viata de acolo de unde am lasat-o acum o luna si jumatate.Asa ca Luli te inteleg si-ti respect decia de a nu mai incerca la....Medsana. Dar... niciodata sa nu spui niciodata, te rog.
imi pare rau pentru fetele care nu au reusit nici in luna Martie.Deci, fetelor la Medsana nu se mai obtin rezultate? Pt ca in luna februarie nu stiu daca a reusit cineva.Am incercat sa-ti trimit un Pm dar nu stiu de ce nu a mers.
Eu sper sa-ti ajute dumnezeu sa te ridici, iar daca vrei o minuta intinsa te rog primeste-o pe a mea.
Edyna te salut fata frumoasa, tu crezi ca organismului tau i-a fost usor cu atita stimulare?
Ma ingrozesc pt ca si eu urmeaza sa am CM saptamina viitoare si stiind ce am patit la ultimul, imi este teama.
Nu stiu daca Letzia spunea ca desi i-a iesit bhcg-ul 0 medicul i-a prescrid in continuare progesteron si estradiol. Si la mine a fost aceiasi problema m-am indopat de progesteron si ciclo- proginova inca o saptamina ca apoi sa-mi spuna medicul<<asta este mai incercam inca o data". Explicatia continuarii tratamentului este aceia ca unele sarcini se prind la 21 de zile<<embriotransfer tardiv>> si nu la 14 zile.
Va pe toate fara nicio exceptie.
Miru

kla78 spune:
vai ce `prostie am scris despre hematocelul ala....nu s-a facut de la nici o stimulare...ci sa- facut din cauza unuia dintre avorturile tubare...unul incomplet....embrionul nu s-a desprins in totalitate iar in jurul ramasitelor s-au oprit ceva chegulete de sange care s-a format ca un fel de chist....imi cer scuze dar eram tare ametita ...si acum inca sunt..
v-am pupat
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Liana30 spune:
kla
gina ,Mirga multa bafta!!!
luci_miru io sper din tot sufletul sa ramaii aici sa nu ne mai parasesti...
"Nimic nu-i imposibil!"

Mirga spune:
Buna fetelor.
Gina cum e sa fi cu puiuti in burtica? Tin pumnii sa fie bine in continuare si sa spargi seria nereusitelor. Cind faci analiza?
Mirela_1 ziceai ca nu sti daca poti sa suporti atitea. Iti doresc sa nici nu trebuiasca sa verifici daca poti suporta sau nu, si ca toate sa-ti mearga bine.
Pupici si multa bafta.
Mirga

Kariris spune:
Hai ca asta-i cea mai mare aberatie pe care am auzit-o!!!!! Bey dar astia chiar ne cred oligofrene? Auzi... "embriotransfer tardiv"! Ce puii mei mai e si asta? cum frate, daca la 14 zile de la ET iti iese valoare 0,00 sa mai speri ca poate totusi s-a prins sarcina? Cand orice prost poate afla de pe orice site ca embrionii se fixeaza in edometru in maxim 7-8 zile, ori astia ii baga direct in uter! Ma rog... dar toate au o limita! Si endometrul ala cat o sa stea pregatit sa primeasca sarcina cu tot progesteronul si estradiolul pe care il iei?
Praf in ochi!
Edyna, stai linistita ca iti intarzie de la tratamentul de sustinere pe care l-ai facut. O sa vina mai tarziu si dupa aceea o sa vina la timp raportat la urmatorul ciclu. Eu am avut menstra la 5-6 zile de cand am intrerupt prog si cycloprog dar mie mi-au zis clar sa-l intrerup cand mi-a iesit val. 0,00. Iar dupa aceea mi-a venit la 28 de zile fix.
Gina si Mirga bafta maxima in continuare!