Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCAFLOR iubita,orice ar fii sa stii ca noi suntem alaturi de tine...ma bucur ca ti-a iesit RMN bine...si ma rog...de ce zici ca FIV nu faci???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Picca draga prin cate ai trecut. Dar tu nu poti sa vi in Rom sa faci ICSI sau FIV? Ca pe acolo vad ca dureaza nu gluma. Eu tin pumnii a depasesti perioada asta, si sper ca RMN-ul a iesit ok.

Megbeng multumesc mult

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor!
Va rog din suflet,ajutati-ma si pe mine ca am 1001 de intrebari la care nu gasesc raspuns desi am scotocit tot netul si forumul....Trebuie sa scap de ele ca imi dau o durere de cap absolut ingrozitoare taman acum,sapatamana asta ,cand aveam si eu un examen si as fi avut nevoie de el (de cap) limpede si nedureros...

Deci: am luat rezultatele analizelor din ziua 21 si se cheama ca am "profilul hormonal" in fatza care....mai mult m-a bagat in ceatza!
Intrebari:
- ce evolutie are estradiolul pe parcursul unui ciclu? Eu stiam ca are valoare scazuta imediat dupa menstruatie si creste treptat in cursul fazei foliculare atingand un maxim la ovulatie dupa care incepe sa scada....Si mai stiu ca dupa ce ovulatia a avut loc,corpul galben ramas continua sa mai secrete estrogen (deci graficul mai inregistreaza un pick) dar nu mai mult de val. de la ovulatie,care e maxima...
Ei bine,valorile mele sunt: 233,1(ziua 3); 323,3(z 14) si....672(z 21),exprimate in pmol/L
Ce parere aveti de valoarea aceea dubla a estradiolului in faza luteala fata de ovulatie?

- progesteronul (z 21) este 65,64 nmol/L (valori normale 5,3-86) E ok sau e cam mic?

- prolactina: 514,8 microUI/mL (val normale 127-637). Cum vi se pare?

Si "colac peste pupaza" (sau "bonus" la durerea de cap): habar n-am in ce zi ma aflu: z 28 sau "minunata" z 1 (ca de ieri ma "distrez" cu un spoting maroniu,neinsotit de alte simptome )
Zau asa,fix luna asta s-au gasit rushii sa se joace cu nervii mei...Nu ma mai puteau "ierta" si pe mine pana trece "hopul" de vineri?

Deci? Eu pe ce lume traiesc?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Mishulina,linisteste-te un pic ,ca nu e nici dracu asa de negru.
De estradiol nu stiu exact ce sa-ti spun desi nu arata valori rele.
Prolactina insa si progesteronul zic eu ca sunt in valori normale.
Totusi,poate stiu fetele mai exact sa-ti raspunda.
Te pup si iti doresc multa bafta la examen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ei, pe semne ca e molipsituarea faza asta cu luatul razna! grija la dara de ulei, sa nu mai derapati si altele!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Scumpa mea surioara,
Despre estradiol nici eu nu stiu ce sa-ti spun.
Dar progesteronul mi se pare OK. Si este OK
Iar prolactina este aproape de valoarea maxima. Exact cu aceeasi problema ma confrunt si eu. Adika mie mi-a iesit 384 iar valorile normale sunt intre 64-395.
Ca atare mi-a prescris 2 pastilute de Dostinex si am luat cate jumatate de pastiluta la interval de doua zile, din ziua 3 a ciclului. Nu mi s-a spus sa refac analiza.

Cam asta e.
Iar o interpretare a estradiolului chiar as fi si eu curioasa sa o aflu.

BAFTA si sunt langa tine

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Melutzica multumesc pentru incurajari! Surprinzator pentru mine dar sunt destul de linistita...cred ca m-au "anesteziat" emotziile pentru examenul asta...Stiu ca va trece,dar asa sunt eu: pana nu ma agit nu ma simt bine! Vroiam si eu doar atat: sa inteleg ce (mi) se intampla......
Megbeng eu figurez de mult la biroul "deraieri" ....Sper sa nu se ia prea rau ca dam in....endemie!

Ina

Mergi la inceput

Surioara draga, nici nu sti ce dor mi-a fost de tine! Mai da-mi cateva zile sa scap de un stres si sigur mai vorbim pe mess. Nu-mi fac griji cu prolactina (desi e asa cum ai zis,mai spre limita de sus),bine ca nu iese din interval iar cu progesteronul chiar ma mir ca eu aveam un endometru cam "anemic" intr-o vreme....Pana nu ajung la dr sa ma lamureasca,nici nu ma mai agit (contrar obiceiului meu) ca o fac degeaba!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Melutzica, Liana merci pentru sustinere
EU se spune ca de ce tie- frica nu scapi....Astfel astazi la echo ..... Z16 - end. 10mm chist OD 34mm. . Imi vine sa urlu si sa plang in acelasi timp.
Scurt istoric. Luna trecuta end. 12mm, f. in z15 21mm, z.17 chist 32mm, pregnyl z13, tratament pt. chist cu duphaston incununat de suuces.
Luna curenta: z12 pregnyl, z14 f. 22mm, z16 end. 10mm, chist 34mm.

CE SE INTAMPLA? DE CE NU S-A SPART FOLICULUL. Ce naiba se intampla nu stiu. DR. nu a putut sa-mi dea explicatii f. precise.
Voi ce credeti? Simt ca o iau pe aratura.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eheheeeei...unde o luati asa la vale spre pag 2?
katty, din pacate nu stiu de ce ai problemele astea, poate mai pe seara intra pe DC mai multe fete care au experienta pe tema asta
mishulina, ramai (deocamdata) un mister pentru mine...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput