Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Liano, pe mine ma strigai asa? Te-am auzit din camera alaturata, sa stii!

Mishule, sa fiu sincera ma cam intriga rezultatele tale... hai s-o luam metodic, fetele au dreptate, progesteronul e bun, estradiolul in ziua 3 si in ziua 14 e bun... prolactina nu e chiar de speriat, se poate rezolva cu niste dostinex sau daca vrei un remediu natural, cu mastodynon... cat despre estradiolul in ziua 21, as avea niste variante pt tine:
1. ovulatie tarzie, dupa ziua 14 (desi stiu ca tu ai cm scurt de 25-26 zile, daca ma insel sa ma corectezi);
2. analiza este gresita (apropo, unde ai facut analizele?)
3. eventuale influente, sa zicem tinctura de marar? sau ai luat cumva estrofem? nu cred, dar eu imi fac datoria sa te intreb...
4. sarcina. Banuiesc ca o sa protestezi vehement, dar se stie ca in sarcina valorile estradiolului sunt foarte mari, ca si ale progesteronului... si atunci s-ar explica si spottingul tau din ziua 28... esti deja in intarziere, nu?
Eu iti doresc sa fie ultima varianta!

Picca, imi pare rau ca treci prin toate astea... poate rasare soarele si pe straduta noastra... De ce zici ca trebuie sa asteptati 2 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Carmen.cita
Mishule, sa fiu sincera ma cam intriga rezultatele tale... hai s-o luam metodic, fetele au dreptate, progesteronul e bun, estradiolul in ziua 3 si in ziua 14 e bun... prolactina nu e chiar de speriat, se poate rezolva cu niste dostinex sau daca vrei un remediu natural, cu mastodynon... cat despre estradiolul in ziua 21, as avea niste variante pt tine:
1. ovulatie tarzie, dupa ziua 14 (desi stiu ca tu ai cm scurt de 25-26 zile, daca ma insel sa ma corectezi);
2. analiza este gresita (apropo, unde ai facut analizele?)
3. eventuale influente, sa zicem tinctura de marar? sau ai luat cumva estrofem? nu cred, dar eu imi fac datoria sa te intreb...
4. sarcina. Banuiesc ca o sa protestezi vehement, dar se stie ca in sarcina valorile estradiolului sunt foarte mari, ca si ale progesteronului... si atunci s-ar explica si spottingul tau din ziua 28... esti deja in intarziere, nu?

Carmen.cita - "gand la gand" (apropo,ma bucur tare mult sa te mai vad pe aici,imi era dor,sper ca esti ok! )
Ce sa zic? Si pe mine ma intriga destul de tare si nu-mi da pace "tabloul" asta hormonal "atipic" (sa-i zicem asa)...Ce zici tu nu-i chiar "deplasat",la multe din variante m-am gandit si eu....Dar sa-ti raspund:
1. nu te inseli,asa e,sau mai bine zis a fost pana acum 4-5 luni cand s-a reglat la 27-28 de zile,ca in adolescentza...Asta e si motivul pentru care m-am intepat in "clasicele" zile 3,14,21...Eu m-am gandit mai degraba la o ovulatie in z 12 (deci mai devreme,nicidecum tarzie)ptr ca Lh-ul mic (10,55 fata de 14-95.6 val normale) s-a "asortat" cu intepaturi in ovar,balonari etc....
2. Eroare? Hmm...nu exclud nici o varianta dar le-am facut pe toate (adica z.3,z 14,z 21) la Synevo (in acelasi loc,cu aceeasi reactivi,lucrate (cred)de aceeasi mana)tocmai ptr a avea aceleasi referinte si a mai inlatura din erori...
3.nu am luat nimic medicamentos sau naturist nici luna asta nici luna trecuta,tocmai in speranta ca vor iesi cat mai aproape de adevar...Abia ieri am mancat o mancare de mazare cu marar dar nu se pune,nu?
4. ei,aici e aici...oricat mi-as dori,greu de crezut...desi nu e total exclus...dar..neee,n-am eu norocul asta...Si totusi ma gandesc la asta de cand am luat ultimele rezultate,ca e dubios ce mi se intampla cu spotingul asta (sau ce o fi) care dureaza de mai mult de 24 de ore (de obicei vin rushii mai brusc) si nu ma doare chiar nimic (burta,sanii) dar sunt ametita si adormita (ceea ce la mine e o stare cvasinormala ).Nici nu stiu in ce zi sunt: 28 sau 1? Si val estradiolului....e mai degraba apropiata de limita inferioara indicata ptr sarcina.....Neee...."vrabia viseaza"
Of,la dr ajung abia peste 2 saptamani....
Om vedea ce se intampla pana maine...

Piccaflor imi pare rau de ce ne povestesti,stiu cat doare deznadejdea asta si cat de grea poate fi asteptarea....Of,tare as vrea sa-ti zic ceva sa te simti mai bine dar nu stiu ce as mai putea zice...Un tratament naturist si/sau homeopat nu ar da rezultate?
Cat despre Fiv...daca e asa lunga lista de asteptare nu ar fi mai usor sa-l faceti aici,in Rom?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIANOOOOOO uite am sosit!
ce se aude la olteni?sosira armatele roshii sau le.am pazit bine?
ca vad ca taci chitic...
MEGBENG ce sa zic,astia care n.au descoperit tocineii nu stiu ce pierd.....plus ca scatjelele...erau bestiale cand le mancam..da de o bucata m.am lasat de carne...
povestim mai tarziu ca acu nu mai am timp.dar tre sa va zic de o reteta naturista pe care mi.a dat.o dr.DORU LAZA de la SANATORIUL
EDEN BREAZA.poate ati auzit de el...e f cunoscut...si vreau sa incerc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

oana, noi zicem scarjele la cartofii taiati felii si copti pe o plita, deci te poti infrupta si daca te-ai last de carne

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

scuze,le.am confundat cu jumerii...sunt dusa acu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Katthy imi pare foarte rau, poate n-ar fi rau sa incerci ceva natural pentru chisturi, daca te hotarasti intreba fetele, daca nu ma insel Mirona urmeaza un trat natural (scuze daca gresesc, memoria mea lasa de dorit)
Megbeng sigur ca am sa trec si pe acolo, sucevencelor va dulce
Piccaflor draga de tine, ma doare sufletul pentru tine, cum spunea si Madana poate ar fi o idee buna sa incerci in Ro, si eu voi merge in iunie pt teste si poate laparo. Fruntea sus, suntem alaturi de tine

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cu scarbe cu tot

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

scarbe-scarbe , liana?

ma gandeam ca daca nu ramanem luna asta, tot putem s-o punem pe-o betie, asa, de ciuda!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Esti o draguta, Mishule, ca intotdeauna! Mai, ce sa-ti spun, am facut si eu analize la medicover-synevo si am incredere in ei, lucreaza bine... deci as cam exclude ca analiza sa fie eronata... Pastile nu ai luat... (nu, mararul din mazare nu se pune ) Ovulatia zici ca ai simtit-o mai devreme de ziua 14... Ce sa fie, ce sa fie? Ba io zic ca poti sa speri, nu se stie de unde sare sa nu mai vorbesc ca ajungi la dr. taman la fix!

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

megbeng stai muica potol ca te ia durerea de cap...
ete la mine e mai bine asa

Mishuleeeeeeeee ce as vrea sa fie..na!!! sic!!! sic!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput