Endometru, ovulatie, monitorizari - 116
Raspunsuri - Pagina 8

carmencyta spune:
liana draga daca de mine intrebi nu am fugit nicaieri.sunt tot aici pe baricade.nu am mai scris asa des pt ca nu am noutati,insa sa stii ca va citesc zilnic.sunt cu ochii pe voi mereu.
am citit undeva ca daca ai un ciclu mai lung de 30 de zile nu ai ovulatie.oare e adevarat?stiti ceva despre asta? al meu de de 30,35,37,32.....

Liana30 spune:
carmencitoooo cu c mic e valabil si pentru tine...io ziceam de cea mareeeeee cu C MAREEEEEEEE
"Nimic nu-i imposibil!"

megbeng spune:
v-am zis de starile mele fluctuante, nu? buuun, dupa ce am bagat optimism la greu
, am tras (iar) cu ochiul la "sarcina dupa AC" si, uf! iar am intrat la idei
..e drept ca sunt fete care au luat ani de zile AC si, uite, numa' belele, ba nu au ovulatie, ba dereglari....si incep si eu: "daca nu am ovulat luna asta"? bine, stiu, eu am luat doar 2 luni si am luat yasmine, care au doza mica de hormoni, dar totusi luna asta a lipsit cu desavarsire "mucusul meu" care era f f frumos si ca la carte..si am purtat doar lenjerie neagra, sa se vada clar daca e ceva..e drept ca in z13 parca-parca, da....
in alta ordine de idei: am un wallpaper f haios cu o barza cu un bebe in cioc, daca il vreti spuneti si vi-l trimit!! e f f haios si optimist..si poate cu noroc!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Madana spune:
megbeng vreau si eu wallpaper-ul cu barza pleaaaaaseee. Adresa mea e udf79@yahoo.com
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

piccaflor spune:
Salutare fete frumoase!
V-am promis ca saptamina asta va povestesc pataniile mele...
Dupa cum stiti am inceput luna Martie plingind...si din pacate toata luna s-a dovedit a fi neagra...
Pe 8 Martie am facut in sfirsit HSG-ul...sa nu va mai spun cit de frica mi-a fost...cind mi-au mai bagat si un ac in vena pt eventualitatea in care mi s-ar fi facut rau si mi-au dat sa citesc si sa semnez o foaie pt a-mi asuma raspunderea in cazul in care se intimpla ceva,am inceput sa tremur ca varga....sotul meu era si el alb ca varul si mi-a zis "Stii?...mai bine mergem acasa"...in sfirsit,dupa 3 ore de asteptare vine asistenta imi face un Buscopan (calmant) intravenos,imi da 2 antibiotice si ma conduce la radiologie...a...eu luasem deja un Nurofen,asa ca eram sedata bine...si ce sa va zic?...mi-a fost frica degeaba pt ca nu am simtit aproape nimic
...m-a durut mai rau atunci cind am facut papanicolau...concluzia:trompa dr infundata iar stinga ok(de fapt era infundata si asta dar s-a desfundat in timpul HSG-ului)...asa ca nu e o regula sa te doara daca ai trompele infundate....
Pe 10 Martie sotul meu a refacut sparmograma...si situatia s-a inrautatit...daca inainte diagnosticul eraastenozoospermie medie acum e astenoteratozoospermie severa
...concluzia:sanse de a concepe natural 0...
...ne-au recomandat FIV+ICSI si ne-au dat trimitere la centrul de infertilitate...sa va spun cit ar fi de asteptat?...circa 2 ani
...
Pe 13 Martie merg la gincologie si imi face o echo intravaginala...si surpriza!..in ciuda prolactinei mele de 147 pt un max de 19,eram in plina ovulatie cu un folicul de 22 pe OD(Z 14)...
Si cum imi trebuia trimitere pt endocrinologie,merg la medicul de familie care-mi spune ca sint suspecta de adenom hipofizar si ma trimite sa fac RMN cerebral si control la neurochirurgie...va dati seama ca am simtit ca-mi cade cerul in cap...dragul de medic m-a linistit spunindu-mi" sa nu imi fac probleme ca e o tumora benigna"...va dati seama ce-a fost in sufletul meu si al celor din familia mea pina simbata cind am facut RMN-ul si a reiesit ca nu e nici urma de adenom...Slava Domnului!...pt asta v-am rugat sa-mi tineti pumnii simbata si va multumesc din suflet atit voua,cit si fetelor de la "La bine si la greu impreuna
...
Acum trebuie sa merg cu rezultatul RMN-ului la medicul de fam si sa vad ce naiba imi mai zice acum...presupun ca va trebui sa anulez programarea la neurochirurghie si sa ma reprogramez la endocrinologie...
A...oricum nu prea cred ca voi face FIV...
Am scris aici un roman...va pupic pe toate si bafta multa tuturor la teste pozitive
...
Liana poate vb diseara pe mess..iti dau un buzz daca intru PT ABSOLUT TOATE FETELE

megbeng spune:
madana, cred ca a ajuns mailul
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

melutzica spune:
picca,Doamne,mi s-a facut pielea de gaina pe mine;da stiu ca ai trecut prin niste probleme!Imi pare tare rau,sincer.Sa dea Dumnezeu sa ti se rezolve toate cu bine iar eu iti doresc din suflet multa multa sanatate