Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 26
plici plici spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Amantaaa...dai si tu la iubitele tale un campari in weekend? cu gheata si pai...si cu o felie de lamaie pt mine!quote:
Originally posted by ralucah
reteta clasica este 25 % campari + 75 % santal portocale.
Cam 10 cutiiquote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor spuneti-mi si mie: pt 3 litri de campari cati litri de santal trebuiesc cump?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
pai si soferii? a?a?
ancasilv spune:
Neata fetele
Ralucah : am nunta pe 09 septembrie. Daca aduceti fintina de cioco anunta-ma si pe mine, pls.Merci
ralucah spune:
Sunny iubire, eu dau, dar numa unu si cerem zece paie ca apoi intru in faliment ...si se bucura kilipirurile de la coltu' strazii ....ba mai bine dau fara numar.....si fii atenta, eu ma sui pe masa si va cant aia cu :dusmanii imi poarta picaaaaaaaaa...da n'au valoarea meaaa
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Amantaaa...dai si tu la iubitele tale un campari in weekend? cu gheata si pai...si cu o felie de lamaie pt mine!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
...Io vreau o lamaie intreaga!!! Sa ma acresc....ca tare mi-s cam dulce!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralucah spune:
ancutza pana in toamna o aducem sigur. Noi cred ca vom promova si o varianta numai pentru inchiriere, adik sa aduci tu fructele si ciocolata si atunci iesi clar mai ieftin.
quote:
Originally posted by ancasilv
Neata fetele
Ralucah : am nunta pe 09 septembrie. Daca aduceti fintina de cioco anunta-ma si pe mine, pls.Merci
briza_marii spune:
quote:
reteta clasica este 25 % campari + 75 % santal portocale.
Cam 10 cutii
Happy Family
Yap, asa ma gandisem si eu, dar la ce mari bautori suntem noi am zis ca mai bine mai intreb. Mersi de ajutor!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
ancasilv spune:
quote:
ancutza pana in toamna o aducem sigur. Noi cred ca vom promova si o varianta numai pentru inchiriere, adik sa aduci tu fructele si ciocolata si atunci iesi clar mai ieftin.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Sar'na mult! So....keep in touch
Giova spune:
Neatza si de la mine!!!
ce zi superba!!!
Kreliutz vine rochia aia mumoasa taman din Germania?
Raluca condoleante!!!Imi pare rau pt. matusa lui Stefan.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Divine girl spune:
Buna dragele mele!
Eu mi-s cam trista azi ca se face o saptamana de cand ...
Dar ... asta e ... viatza merge inainte si noi avem anumite probleme de rezolvat ...
Referitor la concediul pt casatorie, am fost chiar acum si am intrebat la "Personal" cum se procedeaza.
Deci: se pot lua cele 5 zile ( legal ) numai la cununia civila pt ca tu practic demonstrezi data casatoriei cu certificatul. Acuma ... poti sa-ti iei cele 5 zile inainte sau dupa eveniment, sau 3 zile inainte si 2 dupa, sau ... cum vrem noi ... Ideea e ca poti aduce dovada casatoriei si ulterior ( cat mai repede ).
Dar ... mai exista o varianta pt cei care nu fac cele doua cununii in aceeasi zi ( de ex la o saptamana ). In acest caz ... se merge "la mica intzelegere" cu seful. Ideea e ca "pe hartie" trebuie sa avem acele 5 zile legate de civila ( inainte sau dupa ). Deci poti sa-ti iei "pe hartie" la civila, dar sa stai efectiv acasa peste o saptamana, sau o luna, sau cand ai tu religioasa, dar pt asta trebuie sa gasesti intzelegere la shefi
Eu stiu un caz ... cand 2 colegi de-ai mei au facut civila acum vreo 4 ani ( erau studentzi atunci ), apoi religioasa acum vreo 2 ani, si ei nu au primit cele 5 zile. In acest caz si-au luat CO. Deci ... se da musai numa' la civila!
ATENTIE!!! ... daca v-ati luat CO inainte si dupa nunta MODIFICATI-L!!! Veti pierde cele 5 zile care trebuie musai legate de data evenimentului!
Eu am avut grija si mi-am trecut CO pana la nunta pt ca sa pot lua cele 5 zile dupa
Va pupa mama pe toate!
Pregatiri
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
ATENTIE!!! ... daca v-ati luat CO inainte si dupa nunta MODIFICATI-L!!! Veti pierde cele 5 zile care trebuie musai legate de data evenimentului!
Eu am avut grija si mi-am trecut CO pana la nunta pt ca sa pot lua cele 5 zile dupa
Va pupa mama pe toate!
Pregatiri
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Eu ma gandeam sa-mi iau concediu 5 zile inainte de nunta, apoi cele 5 zile libere legale si iar 5 zile de concediu. Asa nu se poate? (Ps: noi facem si civila in aceeasi zi cu cununia religioasa).