Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 25
krelia spune:
FORZZA STEAUA!!!!!!
Buna dimineata, scumpicelelor!!
Buna dimineata biscuiteilor, buna dimineatza cuscrelo (daaa!!! mi-e dor de tine si de un capu'..si de o tziga'...buna dimineatza vecinik si condoleante lui Stef..buna dimineatza bentitzoaso!
Buna dimineata oana..iote ca acu' scrie Catedrala (btw - cum e cu alea 5 zile..ti le da inainte, dupa..sau ...si inainte si dupa? )
buna dimineatza cumatra Gio !!
cu rokitza....a mea...care va fi za uan ..si pe care sper ca prin a doua saptamana din aprilie sa o am......este tot dintr-o bucata.....are si doo bretelusse prinse in nasturei fata-spate...o sa cam am de furca cu ea...cre' k tre' s-o duc la niste cursuri de lb. romana..ca 'asta' vine cu figuri de snoaba nemtzaloaica si trebuie s-o aduc pe calea cea buna ...un tub de rudotel...anyone?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Carmen_Marieta spune:
'neata si de la mine. De abia astept meciul de diseara, am neste emotii mama-mama.Si mai am emotii ca maine mergem sa dam BT-ul pt invitatii,ma rog sa nu greseasca tantile alea ceva.
HAIDE STEAUA!!!!!
Rexanne spune:
quote:
Originally posted by ciciep
'neata fetelor!
Noutati nu mai am, dar am in skimb o intrebare, in special pt "coelga de suferinta" de pa 1 iulie, ooana, sau oricine stie:deci, acele 5 zile pe care angajatorul este obligat sa le dea pt nunta, se pot lua si DUPA ce a fost incheiata cununia civila? Si daca da, CAT timp dupa ce a fost incheiata? Daca am fost confuza si n-ati inteles nimik, spuneti-mi please...
Miresica de 1 al lui Cuptor
ART. 147 - Codul muncii
(1) În cazul unor evenimente familiale deosebite, salariații au dreptul la zile libere plătite, care nu se includ în durata concediului de odihnă.
(2) Evenimentele familiale deosebite și numărul zilelor libere plătite sunt stabilite prin lege, prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Asta este legea general aplicabila. Voi aveti un contract colectiv de munca unde lucrezi tu?
Daca da, trebuie sa te interesezi sa vezi ce scrie acolo. Din cate stiu eu, practica este ca ulterior evenimentului sa atasezi la cererea respectiva o copie dupa certificatul de casatorie, ca act doveditor. Acum daca ai facut cununia civila in alta perioada decat cununia religioasa, drept sa-ti zic, nu stiu cum se face...
Pup iu
ciciep spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Acum daca ai facut cununia civila in alta perioada decat cununia religioasa, drept sa-ti zic, nu stiu cum se face...
Pup iu
Pai cam asta m-ar interesa, daca facem civila cu o saptamana-doua inainte, poate sa-si mai ia dupa nunta propriu-zisa acele 5 zile? Uff, ce Canutza-om sucit sunt si eu...
Miresica de 1 al lui Cuptor
briza_marii spune:
Fetelor spuneti-mi si mie: pt 3 litri de campari cati litri de santal trebuiesc cump?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
dyadya spune:
Eu nu cunosc legea in detaliu, dar ma indoiesc sincer ca pentru acelasi eveniment se dau de doua ori cate 5 zile libere. La lege scrie "pentru casatorie", acum e problema fiecaruia ca face totul in aceeasi zi sau decalat. Evenimentul e acelasi, asa ca alea 5 zile le va lua, la alegere, fie la civila, fie la religioasa. Si siccer, va sfatuiesc sa le luati la nunta nu la civila. Pentru aia va luati o zi liber inainte(concediu de odihna) si rezolvati problema. Iar daca te gandesti cumva sa faceti figura cu cele 5 zile legale dupa civila si apoi la distanta de o sapt-doua CO dupa religioasa ca plecati in luna de miere....well asta depinde de cat sunteti de dispensabili la servici!Angajatorul nu poate sa-ti refuze zilele libere prin lege dar iti poate refuza clar CO pe motiv de multa munca! Asa ca vedeti sa nu aveti surprize.
Diverse pentru nunta
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by croc
[ De curand, o cunostiinta mi-a vazut inelul de logodna si dupa ce mi-a sublinita faptul ca al ei e cu diamant, nu ca al meu, mi-a mai spus ca ar trebui sa fie cerc inchis. Eh al meu nu e inchis! Cica nu e de bine! Oare?
Ce sa spun, unde scrie ca inelul de logodna trebuie sa aiba diamant? Asta e, fiecare cum si-l permite. Si mie a vrut iubi sa-mi ia cu diamant, insa in momentul ala aveam de pus parchet in sufrageri/mers in concediu, am preferat un inel mai putin costisitor. Cam naspa cunostinta asta a ta, de face remarci de genul asta...
ralucah spune:
reteta clasica este 25 % campari + 75 % santal portocale.
Cam 10 cutii
quote:
Originally posted by briza_marii
Fetelor spuneti-mi si mie: pt 3 litri de campari cati litri de santal trebuiesc cump?
briza_marii
krelia spune:
Si neaparat cu pai! Si cu gheata!!
quote:
Originally posted by ralucah
Cam 10 cutiiquote:
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
SunSmile spune:
Amantaaa...dai si tu la iubitele tale un campari in weekend? cu gheata si pai...si cu o felie de lamaie pt mine!
quote:
Originally posted by ralucah
Cam 10 cutiiquote:
briza_marii
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE