Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 24
Latido spune:
Buna, fetelor!
Nu v-am mai citit de aseara si deja au aparaut 6 pag noi. Dar e f bine, eu personal in fiecare zi aflu ceva nou.
In primul rand ma bucur ca v-a placut "gogosica", o sa ma probez si alte rochii, dar pana la urma cred ca o raman la ea daca nu mi se pare prea grea si incomoda.
Jesia, f frumoase invitatiile tale, se pot comanda cumva si de pe net?
Dyadya multumim mult pt informatiile despre restaurant. Pe mine m-ai dat putin peste cap. Orele alea sunt valabile si pt nuntile de duminica? Adica invitatii de varsta mijlocie, care merg luni dimineata la serviciu o sa stea la nunta pana la 5 dimineata? Am vazut ca multe dintre voi ati pus restaurantul la 8, dar aveti nunta sambata seara. Va rog spuneti-mi si mie la ce ora se pune duminica. Mama m-a innebunit sa punem biserica la 2, cica mai trebuie oricum sa asteptam putin afara si dupa vrem sa facem poze la un muzeu. Dar cu biserica probabil terminam la 3, inca o ora la muzeu, deci 4 la restaurant. Nu e prea devreme, chiar pt duminica?
Elara, merci mult pt info-rochie, nu m-am gandit la ca e mai bine sa fie din 2 buc, eu chiar m-am ferit de modelul asta pana acum. Rochia babana e dintr-o bucata, chiar daca nu pare, si cand oi ridica trena sus la restaurant, cine stie cate kg o sa aiba rochia. Asa ca mai bine mai merg o data la probat sa fiu sigura.
Alynutza, si mie imi place mai mult partea de sus de la a 2-a rochie, e mai sexy si are si spatele gol cum imi place mie. Dar din pacate, nu pot sa le combin, chiar daca sunt rochii din 2 bucati, astia aici le vand numai cum le primesc.
Croc, eu iti spun tot ce vrei despre voal, dar nu astept ca magazinul nu e in Ro. Nu stiu exact care voal ti-a placut tie, dar ala scurt costa cam 3 mil si cele lungi incep de la 6. Unele mai finute, cu cristale mari si brodate de margini costa cam 10 mil. Eu chiar ma gandesc sa caut voalul cand vin in Ro si daca nu gasesc nimic sun aici si rog o prietena care vine la nunta sa mi-l ia.
Gata, fetelor, m-am intins pe toata pagina, mai scriu maine cand vin de la scoala, va pupic.
Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)
SunSmile spune:
Neata
Sa aveti o zi faina....acush e cam racoare afara!
Amnata fac bine, iar am reusit sa fiu insomniaca. Si la meci in Giulesti NICI daca as primi bani, n-as merge! Pe Lia Manoliu DA!
Oricum am emotzii, sunt imbracata toata in ros-albastru si sper!
Va pup ca am un client matinal!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
ralu_trancu spune:
Neata. aseara am venit cu Stef destul de tarziu, pentru ca iesisem si noi la restaurant . Din pacate am primit si o veste proastra. Probabil maine vom pleca la Craiova, pentru ca a murit o matusa de-a lui Stefan.
Poze vechi si noi
dyadya spune:
Neata fetelor! Ralu, condoleante!
latido, sincer ma indoiesc ca pt o nunta de duminica se pastreaza aceleasi ore, mai ales cand ai multi invitati cu servici. daca ai avea numai studenti si rude, atunci ar fi posibil sa petreceti pana-n zori, dar daca nu....cei care merg luni la servci vor pleca destul de devreme. Asa ca inclin sa-i dau dreptate mamei tale: daca vrei ca nunta sa dureze ceva mai mult de 4-5 ore, ar fi bine s-o incepi cat mai devreme. Altfel, daca incepi la 7-8 seara, risti ca mare parte din invitati sa-ti plece pe la 1 noaptea, pe motiv ca peste cateva ore merg la servici.
Diverse pentru nunta
ciciep spune:
'neata fetelor!
Noutati nu mai am, dar am in skimb o intrebare, in special pt "coelga de suferinta" de pa 1 iulie, ooana, sau oricine stie:deci, acele 5 zile pe care angajatorul este obligat sa le dea pt nunta, se pot lua si DUPA ce a fost incheiata cununia civila? Si daca da, CAT timp dupa ce a fost incheiata? Daca am fost confuza si n-ati inteles nimik, spuneti-mi please...
Miresica de 1 al lui Cuptor
plici plici spune:
neata dragele mele,
Sunule si eu te iubesc si de-abia astept sa vad ce minuni ti-ai facut!!!!
Auzi pe tine nu te lua vantu pe sus dimineata, ca eu iar am avut dificultati in a inainta...
Gugustiucule te pup si tine ca esti scump si zapacit!
De fapt va pup pe toate ca-mi sunteti tare dragi!
Trendule ce faci bey, somezi?
Ralu_trancu condoleante! Pup
emilyjeuly spune:
'neata la gagici!
ralucah, si eu la fata! cu chestia aia stii tu astept sa vina barbatu' din delegatie sa vorbesc si cu el!
latido, si eu eram la inceput impotriva rochiilor din 2 piese, dar am descoperit ca rochia dintr-o piesa intr-adevar daca este grea la poale tinde sa alunece in jos peste ! asa ca mi-am cumparat rochita de mireasa din 2 piese si sunt super multumita! si de altfel nici nu se vede ca e din 2 piese decat daca te uiti de foarte aprope!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
SunSmile spune:
Iubita condoleante tie si lui Stef!
Fetelor cu rochitele...uite eu am avut-o dintr-o singura bucata, era o rochita mare si grea si n-am avut bretele. Adica si eu m-am gandit ca s-ar putea sa se lase si le-am rugat sa-mi faca pe interior doua bretelutze detashabile. Dar nu am avut nevoie de ele. M-am simit super de la inceput pana la sfarsit. Si la capitolul greutate, nu-s chiar umflatica
Pliciulete mai iti arat "pe viu" in weekend!
Pupi-pupi
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Raza de soare, stiu ca esti un fan al kilipirurilor dar atentie mare : un sfat trebuie dat cu responsabilitate si eventual fara interese pecuniare! Spun asta pentru ca stiu ca esti foarte activa dand diverse PM -uri nesolicitate cu datele acestei firme!
Raluca, ai fi surprinsa sa stii ca primesc pm in care mi se cer datele respective! Asta oare ce inseamna ? Fara suparare, dar tu ai spus, sunt pm, nu reclama pe forum ! Si... tinand cont ca stiu cum lucreaza firma respectiva, nu vad interesele... Sau crezi ca am vreun procent de acolo ? Nu, scumpa mea... desi, uite cum as putea sa mai cumpar una-alta pt nunta... Tii!... si eu imi bat capul cu salariul... Hai, ca nu trec pe la Mirese, ca sa apara alte discutii... Si apropos: pt reclama exista moderatori ! Unde vezi tu reclama, nume, etc ??? Am dat doar un sfat, pe care, daca te uiti prin Arhiva, vei vedea ca l-au mai dat si alte mirese. Toate bune !
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Razucaaa, vreau si eu detalii despre firma cu pricina pe PM si niste preturi daca se poate!!! Saru'mana anticipat!!!
PS Welcome back - nu te mai citisem de mult timp!!
Raluca, fara suparare: ti se pare ca e solicitare ? Mai clar de atat, doar pe privat primesc !
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto