Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by prisi

am si eu o intrebare, cine se mai marita la sect 6 sa-mi zica si mie cum treb sa fac, care e ultima ora la care se fac cununii sambata
pt nunta am ales asta http://www.whitelady.ro/mirese3.html, sper sa-mi vina bine ca nu am probat inca

nunta 1 Iulie

Uite inca o "colega de nunta" in 1 Iulie ! Bine ai venit prisi!
Rochita pe care ai ales-o e foarte frumoasa!

Pe unde e Curtea Sticlarilor???...si inca ceva pot duce eu paharele?

Chiar mi-a parut rau ca nu am avut o discheta la mine sa ma uit si eu la eclipsa!

Krelia la mine de ce nu mai apare Catedrala Mare...de fapt un capitol apare...urmatorul capitol lipseste...nu e nici o problema doar ca ma distram pe tema asta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

croc, (daca am retinut bine), costume de ginere mai gasesti si la Tata si Fiul, (vis a vis de Liceul Lazar), si mai e unul pe Calea Mosilor. Iubitul meu si-a luat de acolo, cu 4 milioane, de lana, foarte finut, negru, cusaturi foarte bune, iar haina ii vine impecabil. Anul trecut si-a luat un costum "normal" de acolo si s-a comportat bine (costumul, ca iubi ... se comporta mai mult decat bine )

Ma gandeam acum la bietul iubi... cata rabdare, Doamne, pe el, ca suporta nebuna isterica pusa pe inventat probleme... Daca se mai insoara cu mine si nu se razgandeste pana la nunta, cred ca ne asteapta o viata lunga impreuna.E, da' lasa, ca si eu sunt dulcica din cand in cand... si dupa ce-mi trece stresul cu nunta ... si mai si

pup miresici frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Curtea Sticlarilor este pe strada Selari nr. 9-11...mai pe romaneste pe una din multele stradute de langa Lipscani.
Da, poti aduce tu paharele. Eu le-am luat de la Bran si ei numai mi le scriu.

La orice sector se poate face o programare in avans...totul e sa stii cum.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ca vorbeati de programari la sfat - cand am facut noi, in iunie 2004, al sectorul 5, auzisem tot asa fel si fel de povesti cu stat la coada de la 5 dimineata.
Asa ca, precauta, m-am dus cu 2 luni inainte sa ma interesez si mi s-a spus ca numai cu 14 zile inainte se poate.
E uite ca m-am dus cu 15 zile inainte, m-a primit, n-am dat nimic (de fapt am incercat da` nu a vrut sa ia), m-am programat la ora la care am vrut ca eram primii care faceau cerere.
Asa ca nu intrati in panica. se rezolva cu sfatul !

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bau!
Bun venit noilor miresici! sa fiti fericite!
Mama da' aveti un spor la scris ceva de speriat. Asa ca am citit si eu pe apucate..oricum is baba batrana si nu ma mai bag intre voi..decat la nebunii!
Spor in toate si o seara faina!
Pliciu te iubesc si multumesc!
Si pe tine draga mea cumatra te iubesc....pt ca esti TU si pt ca esti speciala!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Bun venit noilor miresici!!!
Prisi misto rochita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Off , ma scuzati.
sunt Giova si am ramas logata cu id-ul de la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Si eu iubesc cei doi biscuitei ai mei - Sun si plici si vecina gospodina si pe ma-sa zdruli a lu' Marco si pe ardeleanca mea cu ursuletz si pe cuscra tzacanita si pe prichindelu' cu gratar si pe toate care va stiti apreciate ...nah! .....
V-am pupat pe portofele, ma duc sa bag nasul in perne!!
(deci...in afara de sef, guru, si alte alea...sunt si poeta, da?? sa fie clar!..si nici prae mutl timp nu mi-a luat sa compun ) ....sa fie oare de la eclipsa?)

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

TU esti gurul meu ! Esti sefa sefelor! Si asta ti-o spune o prietena adevarata, o babaciune care te apreciaza pt ca esti A.! Aici esti o fata sufletista care tine liste, care ajuta pe toata lumea, care e prietenoasa cu toata lumea...si pt asta ar trebui sa accepti ca esti nitzel speciala! Guru???....E un cuvant prea "tare" pt tine si un pic prea departe dus! Sa nu-mi dati roshii, ca nu-i cu "bataie" spre nimeni si nimic!!! Esti doar Krelia! Si NU...nu am nici un interes sa te "limboshesc"!

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by SunSmile

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Si eu iubesc cei doi biscuitei ai mei - Sun si plici si vecina gospodina si pe ma-sa zdruli a lu' Marco si pe ardeleanca mea cu ursuletz si pe cuscra tzacanita si pe prichindelu' cu gratar si pe toate care va stiti apreciate ...nah! .....
V-am pupat pe portofele, ma duc sa bag nasul in perne!!
(deci...in afara de sef, guru, si alte alea...sunt si poeta, da?? sa fie clar!..si nici prae mutl timp nu mi-a luat sa compun ) ....sa fie oare de la eclipsa?)

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ce fac fetele mele frumoase?
Ralule daca nu stiai acu am o noua ocupatie: ma zgaiesc tot timpul la pozele cu balosul meu drag...cred ca tre sa reinoiesc albumul cu altele, ce zici?
Cuscrel frumusel iti e dor de mineeee???
Amantaaaaa.....zapacila ce faci te duci la meci maine?
Emily & pepe drag
Ancasilv...cand ai nunta? fantana de ciocolata s-ar putea sa aducem si noi, la un pret ceva mai rezonabil.

Raza de soare, stiu ca esti un fan al kilipirurilor dar atentie mare : un sfat trebuie dat cu responsabilitate si eventual fara interese pecuniare! Spun asta pentru ca stiu ca esti foarte activa dand diverse PM -uri nesolicitate cu datele acestei firme!

Mergi la inceput