Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 22
prisi spune:
am si eu o intrebare, cine se mai marita la sect 6 sa-mi zica si mie cum treb sa fac, care e ultima ora la care se fac cununii sambata
pt nunta am ales asta http://www.whitelady.ro/mirese3.html, sper sa-mi vina bine ca nu am probat inca
nunta 1 Iulie
prisi spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by prisi
Tehereea, cand ai cununia, te-ai dus cu ceva la doamnele de la inscriere, eu o sa merg pe 17 ca am cununia pe 29, sper sa reusesc sa ma inscriu pt 29, ziceau d-le la telefon ca o sa fie foarte multe cununii atunci
nunta 1Iulie
detalii sa trecem pe listutza???
Bine ai venit!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
scuze sunt zapacita rau azi, nunta e pe 8 iulie, Brosteni,Suceava, Biserica Sf Nicolae
Rallu spune:
Singurul loc unde am gasit sa scrie pe pahare e Curtea Sticlarilor.
Inscriptionarea inseamna scris artistic, cu pigment, culoarea ti-o alegi.
Costume puteti gasi si la Victoria et.2 . Al meu de acolo si-a luat. Cred ca sunt pe toate gusturile si pe toate buzunarele, amestec lana cu sintetic, exista locuri si cu retus gratuit...ma rog, noi am fost multumiti (preturi intre 2 mil si ceva si 12 mil...or fi fost si mai scumpe da' noi n-am vazut).
Aaaa...si rochite, costumase, etc...gasiti tot pe acolo. La etajul 3 si 4 sunt in exclusivitate tzoale pt. femei.
Noua ne-a convenit sa mergem acolo pt. ca nu avem timp si unde sunt mai multe magazine la un loc sunt mai multe sanse sa gasesti ceva.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
elara spune:
Ti-ai facut deja rezervarea sau nu?
Ca nu mi-e limpede.
Tehe, ma poti lamuri, te rog? Ca si noi vrem sa facem cununia tot la sect 1. Multumesc anticipat.
Hi-hi! Cu tine s-au "facut" 10 mirese pe 03 iunie.
Pana acum cel mai mare numar de miresele in aceeasi zi (asta daca nu am vazut eu gresit).
Si tot atunci e si ziua iubitzelului meu.
quote:
Originally posted by tehereea
saru' mana! sper sa fi reusit.
ideea e ca eu mi-am facut "rezerv" la primarie .imi pare tare rau ,nu stiu daca altfel se poate.la sect 1(sotu e din sect 1) ne-au spus ca nu se poate decat cu 14 (parca) zile inainte.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
croc spune:
quote:
Originally posted by Alynutzaquote:
Originally posted by croc
eh alynutza normal ca nu o sa se ne confundam mirele, glumeam., Ca si el mi-a facut la fel cand eram in cautarea rochiei de mireasa, mie sincer imi placeau astea asa mai simple, care sunt mai mult de seara, albe.(de plaja cum le-a numit el) Si tot timpul imi spunea ca daca vine o invitata cu o rochie mai "pompoasa" decat a mea (aia de plaja pe care as fi vrut sa o cumpar, dar nu am facut-o si totusi ma bucur) atunci ea va fi mireasa. Asa ca ii zic si eu acum, sa isi puna o gramada de briz briz uri, eventual un joben mare in cap, ca sa se deosebeasca de toti, sau un cal alb
Eu ma gandeam ca poate vrei costum din ala de are reverul satinat, sau frac . Pe al meu nu l-am luat dupa mine in periplul dupa rochitza, ca ma apucara superstitiile, asa ca el va avea surpriza in ziua nuntii (sper sa-i placa, as fi vrut sa-i stiu parerea, dar daca nu se poate nu se poate). Noi ne-am gandit sa luam un costum simplu pentru ca el il mai poate purta dupa aceea, spre deosebire de mine si rochitza mea, care este pentru "one time only".Miresica de 15 iulie
mda si eu ma gandeam la inceput sa nu ii arat. dar cand am vazut ca el e destul de pretentios la rochii, nu zic ca mi-am luat ce ii placea lui, mi-am luat pana la urma rochia care a placut la amandoi si am vazut eu pe fatza lui ceva emotie. Ma si gandeam ca poate atunci in ziua nuntii cand ma vede,si eu cu intentia buna sa ii fac o surpriza, sa faca o fatza de asta dezamagita "VAI! e verde???sau "vai! e scurta???!!" .
Eu nu prea ma dau in vant dupa superstitii. Sunt asa multe. De curand, o cunostiinta mi-a vazut inelul de logodna si dupa ce mi-a sublinita faptul ca al ei e cu diamant, nu ca al meu, mi-a mai spus ca ar trebui sa fie cerc inchis. Eh al meu nu e inchis! Cica nu e de bine! Oare?
elara spune:
Rallu, multzam de raspuns.
Numai ca m-ar interesa si pe unde vine "Curtea sticlarilor", ca nu stiu...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
briza_marii spune:
prisi eu fac cununia la 6 dar sunt tare paralela cu programul lor..dc afli ceva sa imi spui si mie.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
tehereea spune:
la sect 1 ne-au spus ca se fac inscrieri cu 15 zile inainte.si nu se poate aranja nimic( asa au zis).la sect 6 nu stiu cum e cu rezervarile, tot cu 15 zile se fac in principiu, ptr ca atat au valabilitate analizele. si a ramas ca o sa fac cununia civila la sect 6,pe 3 iunie.sper sa fii reusit cu pozele, dar am ales ca albumul sa nu fie vazut de toti;nu tb sa-mi apara ca am album?
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by prisi
am si eu o intrebare, cine se mai marita la sect 6 sa-mi zica si mie cum treb sa fac, care e ultima ora la care se fac cununii sambata
pt nunta am ales asta http://www.whitelady.ro/mirese3.html, sper sa-mi vina bine ca nu am probat inca
nunta 1 Iulie
prisi, foarte frumoasa rochita! sa o porti indragostita si sa iti aduca mult noroc!
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
Poze
Mireasa de 15 iulie
prisi spune:
multumesc pentru listuta,
auzisem ca se sta de la 6 dimineata ca sa prinzi loc,am o prietena care a fost la 8 dimineata si pana nu a dat plicu' au zis ca nu mai sunt locuri, si asa au programat-o la 8 dimineata, asta la sect. 1
oricum eu vreau sa ma marit pe 29, am rezervat sala, am anuntat lumea