Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Jesia, frumoase invitatiile.

O singura nedumerire am.
Nu-i devreme la 7 restaurantul?

Si eu tot atunci am nunta si am pus restaurantul la 8 si inca mi se pare devreme ca in iunie sunt cele mai lungi zile.
Ma rog, poate eu sunt sub influenta petrecerilor care incep cand se lasa intunericul.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]neazza fetili!!
eu...cu o usoara durere de amigdale...sper sa nu ma pocneasca ditamai umflaturile...ca asta imi mai trebuie...iar antibiotice..iar injectii....sper sa nu.....si sa fie numai o alarma falsa

eu propun sa facem o cheta de si de pentru a ne ajuta guru-ulsa scape de durerile care o tot inceraca in ultima vreme!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by moko

eu propun sa facem o cheta de si de pentru a ne ajuta guru-ulsa scape de durerile care o tot inceraca in ultima vreme!!

..pacatele mele ...pey daca v-ati lua dupa mine..am fi o adunatura de fomei tzacanite, aiurite, imprastiate...cu mintea prastie...cu pofte permanente si cu nebuneli omniprezente ..apropos...cine e "omniprezenta" ? (ca ma facusi curioasa)
o sa dau diseara cu niste si niste ..ca sigur o sa mai treaca din senzatie....
fetelor...cu ce ne uitam la eclipsa??....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Krelia, la Cluj e partial innorat (asta imi aminteste de ultima eclipsa totala de soare, cand mi-am cumparat ochelari de eclipsa si n-am avut ce vedea, ca tot innorat a fost ). Singura mea speranta e pagina Observatorului,unde ziceau astia ca vor transmite eclipsa in direct... dar unde anume pe pagina nu ziceau...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Rallu, hai sa-ti expun teoria cu inceputul nuntii la ora 7, ca am aflat-o si eu de la matusi-mea, care-i sefa de sala la un restaurant si a facut sute de nunti. Ideea sta in felul urmator: cu cat incepi nunta mai tarziu, cu atat aglomerezi mai mult felurile de mancare, ajungand ca in final, friptura sa n-o mai manance nimeni iar la tort sa-ti fi plecat deja juma din invitati. Uite "mecanismul": incepi la 8. Toti invitatii se aduna cel devreme la 9, daca nu chiar 9.30. Nu poti sa pui aperitivul daca nu ai cel putin 85% din invitati prezenti. Deci 9.30 aperitiv. Peste 2 ore bagi pestele. Deci 11.30. Peste alte doua ore si ceva(pt ca in intervalul asta de obicei se fura mireasa sau se danseaza mai mult si nu spargi dansul ca sa aduci mancarea). Deci intri cu sarmalele pe la ora 2. Si aici se rupe filmul. Sarmalele sunt grele, la 2 noaptea ornanismul nu prea mai accepta mancare asa grea. Se vor manca totusi dar peste doua ore cand aduci friptura, 3 sferturi dintre invitati nu se vor atinge de ea. Deja au la bord 3 feluri de mancare, masa a inceput tarziu(gandeste-te ca multi oameni nu mai mananca nimic dupa 9-10 seara, iar la nunta abia atunci se pun pe mancat).Si daca aduci friptura la 4, tb sa treaca cel putin o ora pana la tort. Bun, aduci totrtul la 5. La ora aia multi nu vor putea sa manance dulce nici daca-i bati! Nu accepta organismul. Mie una mi s-a intamplat la toate nuntile la care am fost sa nu pot sa mananc tortul pt ca efectiv mi se facea rau. Deci una problema e legata strict de faptul ca daca incepi tarziu, ultimele feluri de mancare vor fi irosite. A doua problema este de ordin organizatoric: nunta vara- tortul adus cu artificii la 5 dimineata, vara se lumineaza devreme= artificii cu lumina naturala?! Nuuu! Tortul tb adus cand inca e intuneric si are farmec intr-o camera cu lumini stinse si artificii. Daca deja patrund razele soarelui in salon, adio efect!
Si dupa toata aceasta polologhie, iti spun la modul cel mai serios ca o ora in minus conteaza enorm. Si din punct de vedere al mancarii si al efectului. Iar daca aduci tortul la ora 4 asta nu inseamna ca tot atunci se termina si nunta. Pt ca dupa tort se canta, se mananca se mai baga un dans, apoi dezgatitul,buchetul, apoi hora miresei, iar daca astea toate sunt bine coordonate se intind pe o ora si jumatate cel putin. Si iata, te apropii de ora 6 dimineata. La nuntile la care s-a adus tortul la ora 5, multi plecasera deja iar altii au plecat imediat dupa, iar la dezgatit, aruncat buchet etc mai ramasesera doar rude si prieteni apropiati. Si e pacat.
Iar raspunsul la intrebarea: de ce uneori pleaca lumea devreme de la o nunta care a inceput tarziu sat tot in mancare: cu cat incepi sa mananci si sa bei mai tarziu cu atat te ia somunul mai repede. Si gandeste-te ca o nunta nu e compusa numai din tineret care rezista(sau nu) pana diimineata. Mai e compusa si din oameni de varsta alor nostri, care o data ghiftuiti cu mancare si bautura, cand ii ia somnul au plecat!
Cer scuze pt mesajul kilometric, dar m-am gandit ca acest rationament va fi de folos si altor miresici. Cert e ca foarte multa lumea l-a inteles si, mai nou, nuntile incep la 7 nu mai incep la 8 cum s-a intamplat in ultimii ani.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Rallu felicitari pentru rochita, imi plac si bijuteriile si cocardele.harnicuta miresica!
jesia foarte frumoase invitatiile.La ce biserica faci cuninia? Si eu am stat in Titan(de fapt parintii stau acolo.
Latido mie una imi place aia 'gogosica', dar tu estio singura care decizi.
Alishaa si eu caut cosulet mai simplut, dak gasesc i-ti spun, dak gasesti tu spui sau poate ne recomanda cineva.
Poate ies si eu sa ma uit la eclipsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Merci Dya...ma amuzasi cu kilometrajul

Eu o sa incep la 8 din cauza de experienta personala.

Am fost invitata la o nunta la 7...am ajuns la 7:30. La 8 era deja destula lume...masa s-a servit totusi la 10:30...timp in care al meu rasese tot ce era pe jumatatea noastra de masa (alune, covrigei...si tot murea de foame).
Eu prefer sa nu se serveasca in functie de cati oameni au aparut...ci la ora fixa. Daca mie mi-au venit jumate din invitati...ii las sa moara de foame, ca scrie la carte 80%?
La mine deja se stie ca incepe la 8...si la 9 se deschide nunta.
Mi s-ar parea aiurea sa las oamenii prezenti sa moara de foame pt. ca ceilalti nu s-au gandit sa respecte ora.
Si de la 9...ohohooo...timp berechet....ca le calcularam si noi (cu patroana restaurantului).
Acu fiecare cu parerea lui...sa nu te prind ca mi te superi.

Apropos de traznai...eu vreau inghetata si ea mi-a propus sa bag inghetata intre sarmale si friptura.
Asta da idee...as vrea sa vad fetele invitatilor cand se trezesc cu inghetata.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

jesia, imi plac invitatiile tale! culoarea seamana cu a invtatiilor mele!
dya, ai mare dreptate cu programul nuntii! si la mine tot la 7 incepe nunta!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Acu fiecare cu parerea lui...sa nu te prind ca mi te superi.

Rallu, cum sa ma supar eu pe tine?! Doamne fereste! Plus ca mesajul de mai sus nu este o idee personala. Este sfatul unei persoane cu sute de nunti experienta, si este un sfat pe care noi ne-am hotarat sa-l urmam. Dar e sfat, nu lege!
Insa asupra unui singur lucru iti atrag atentia: nu poti sa pui masa la ora fixa decat daca ai invitati punctuali. Pt ca daca tu pui aperitivul si ai doar jumate din invitati, dupa aperitiv cand incepe dansul si intre timp au venit si intaziatii, aia in loc sa danseze si ei si sa participe la infrumusetarea atmosferei, abia atunci se vor aseza la masa. Plus chelnerii care vor baleta printre dansatori aducand "randul doi" de aperitive pentru intarziati!
Asta e o problema care si pe mine ma framanta: cum sa-i spun omului cat mai politicos cu putinta: "bai nene, uita-te bine pe invitatie si respecta ora ca sa nu-i tin pe altii nemancati!!!"

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

... cum sa-i spun omului cat mai politicos cu putinta: "bai nene, uita-te bine pe invitatie si respecta ora ca sa nu-i tin pe altii nemancati!!!"

mda....asta ma framanta si pe mine...mai ales ca am vazut invitati..care...desi au primit invitatia cu ora 20.00..au venit pe la 10 seara.......mie asta mi se pare putin cam nesimporcesc....dar..ma rog...sa zicem ca oamenii nu vroiau sa manance aperitiv..si sa se pastreze pt sarmale......da'..branza-i pe bani..vorba aia

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput