Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc Krelia

Mda... cu ora la restaurant, cum spunea si dyadya, mai bine e mai devreme... pt. ca invitatii (cei care nu vin si la biserica), in general, vin mai tarziu decat ora trecuta pe invitatie... cam cu o ora mai tarziu... La nunta mea am trecut tot chiar ora 18:30... si abia la ora 5 dim. am pus tortul... dupa care majoritatea au taiat-o acasa pt. ca erau obositi...
Eu zic asa (parerea mea)... ora fixa de servit toate cele... vrobit la restaurant, stabilit orele impreuna cu ei... si sa se tina de program... Nu poti sa-ti tii invitatii care deja au venit nemancati... Cei care vin mai tarziu, mananca mai tarziu... Nu poti sa le impaci pe toate...

Eu sunt in cautare de rochie de nasa... si nu m-am hotarat ce vreau... ori o fusta rosie... ca o salata , a se intelege cu muulte volane, la care se adauga una bucata corset... din dantele preferabil... cu rosiu si crem...
Ori, o rochie aurie... care sa se ptriveasca la pantofii bordo (greu de asortat... nu stiu de ce i-am cumparat... culoare asta), pe care ii am deja... Ar mai merge auriu cu bordo... dar sa-mi iau pantofii dupa mine cand caut... ca sa fie fix culoarea aia, ca altfel nu da bine...
Care ati vazut in cautarile voastre ceva de genu' de mai sus... ziceti-mi si mie... sa ma duc sa arunc un ochi.

Singura care e gata de nunta este mandra mea, care are rochita deja luat...

si cand am timp mai imi bag nasu' pe aici...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Dya ai dreptate in privinta orelor, si noi am discutat la restaurant asta, dar ce sa-i faci cu cate un intarziat!!!Eu am un coleg care sigur va intarzia!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by krelia
[...sa zicem ca oamenii nu vroiau sa manance aperitiv..si sa se pastreze pt sarmale......da'..branza-i pe bani..vorba aia [/purple][/font=Comic Sans MS]

[

Pai, aia-i buba! ca desi vin la doua ore dupa, tu esti obligat sa le dai si aperitivul ca daca nu....ce scandal, ce vorbe, ce frustrari "ca eu de ce sa dau cat cutarescu, cand el a mancat si aperitivul iar eu nu?!" Problema e ca se asteapta ca la orice ora ti-ar trece pragul, tu s-o iei de la capat cu toate etapele mancarii. Si deja din cauza asta te incurci rau. Am fost la nunti la care noi eram la peste iar cei din fata noastra mancau aperitivul ca atunci venisera!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna ziua la fete!
Am o problema....vreau fintina de ciocolata...stiti cumva de unde se poate lua asa ceva si cit costa...??? Raman datoare daca aflu raspuns...Merci anticipat...O zi buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna, fetelor.

Latido, si eu asa inclina tot spre rochitza infoiata fiindca asa cum a spus si Alynutza, o data in viatza vei avea ocazia sa porti genul acesta de rochitza. Pe de alta parte, insa..spre deosebire de Krelia mie chiar mi-a placut mult mai mult....modelul de bust ed la rochitza cealalta. Chiar ma gandeam daca nu se poate face bustul asa si fusta umflatzica... jos.
Si mie mi se pare mai sexos modelul acela "gen sutien" cum zice Krelia. E foarte frumos in opinia mea...
Si iti mai vand un pont: daca rochitza umflatica e grea...si e cu totul.....e indicat sa ai bretelutze la ea fiindca altfel te va incomoda, fiindca se va trage mereu in jos, va aluneca de pe sani...
Chiar si cu breteluze cica e dificil ca apasa pe umeri... (asta dupa cateva ore cica se simte).
Asta ce am aflat si eu de la alte mirese. Daca nu are bretelutze e indicat sa fie din 2 piese: corset si fustitza.

Cat despre nehotarrea ta, parca as fi eu cu cele 4 voaluri ale mele... Uffff grele decizii mai avem de luat...

Rallu, felicitari si de la mine pentru rochitza si bijuuri si tot ce atzi mai cumparat. Unde inscriptzionezi paharele? Ne spui si noua? Eu nici nu le-am cumparat dar ma intereseaza...

Dya, referitor la cocarde din flori naturale, BraveGirl mi-a povestit mie (undeva in capitolul precedent parca) ca ea a avut cocarde facute de ea, din minirose, cumparate cu 20 mii firul anul trecut (in conditziile in care la Iris mie mi s-a spus anul asta ca e 130 mii firul), dintr-o piatza de flori de unde se aprovizioneaza toti florarii din Bucuresti si a costat-o mai putin de 5 mii o cocrda fiindca erau cate 5-6 flori pe un fir.
In plus, multumim frumos de explicatiile cu masa la restaurant. Mie mi se par foarte folositoare. Le-am si copiat si salvat. Noi am pus ora 19.30. Sper sa iesim bine...

Jesia, foarte frumoase invitatiile. Imi place si cum ati scris cu argintiu... F frumos. Si ce ati pus pe prima pagina.. cu "ce a unit Dumnezeu..." mi-a placut mult ideea. Si noi am ales acelasi desen cu verighete (absolut identic).

Si pentru bolnavioarele nostre, Krelia si Alynutza multi pupici si floricele sa se fac bine.

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Am fost la nunti la care noi eram la peste iar cei din fata noastra mancau aperitivul ca atunci venisera!

mda...stiu ... si noau ni s-a intamplat.....e "marfa"..ce sa mai

fetili...dk nu am okelari pt eclipsa...io cu ce ma uit?? auzisem o vb cum ca...te poti uita prin CD-uri....o fi ca aia ..."CD-ul in detecteaza radaru'"? ....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Mie cel mai mult la invitatiile mele mi-a placut motto-ul "Ce a impreunat Dumnezeu omul sa nu desparta"

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mai fetelor, deja m-ati ingrozit cu intarziatii astia! Noi avem nunta de zi (la Cluj asa se fac si cum eu nu-s pasare de noapte imi prinde chiar bine chestia asta), pe invitatii am trecut ora 14:00 pentru restaurant. La nuntile la care am fost eu aperitivul era deja pe masa cand am ajuns si nu s-a intarziat niciodata prea mult cu inceperea nuntii, sincera sa fiu nu mi-am pus problema asta si nu mi-am intrebat prietenele daca au avut intarziati si ce-au facut...
Oricum mi se pare nesimtire curata sa intarzii 1-2 ore si dup-aia sa mai si ai pretentii sa primesti toata mancarea... pai daca-ti trebuie sa manance tot, sa vina la timp. Cine e nesimtit (ca doar in codul bunelor maniere zice ca nu-i politicos sa intarzii mai mult de un sfert de ora) sa rabde!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hi-hi-hi...ce probleme isi fac ele cu intarziatii...
Eu nu-mi fac nici o problema cu asa ceva.
Stiti de ce?

Pt. ca eu sunt o "intarziata" notorie... Nu ajung nicaieri la timp ...niciodata.
Si acum vorbesc din perspectiva intarziatului: majoritatea nu-si fac probleme de-astea ca trebuie sa-i astepte cineva, etc. N-au nici o durere de cap.
Asa ca...eu imi vad de treaba si-mi respect planurile fara sa-mi bat capul cu intarziatii.
Cand apar...apar...atunci vor fi serviti si vor lua petrecerea exact de unde au aparut.
Acum nu o sa pedepsesc punctualii sa astepte un car de ani dupa intarziati.

Sincer mie mi s-ar parea aiurea rau sa ma duc la 10 la o nunta si sa vad ca toata lumea asteapta de la 8 sa apara "Domnia Mea" :))))) (ma rog, era un fel de-a spune, nu cred ca se poate intampla asa ceva decat daca Domnia mea e chiar mireasa)
Asta ar fi o idee...sa intarzii la propria nunta :)))))))))))

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Mai fetelor, deja m-ati ingrozit cu intarziatii astia! Noi avem nunta de zi (la Cluj asa se fac si cum eu nu-s pasare de noapte imi prinde chiar bine chestia asta), pe invitatii am trecut ora 14:00 pentru restaurant. La nuntile la care am fost eu aperitivul era deja pe masa cand am ajuns si nu s-a intarziat niciodata prea mult cu inceperea nuntii, sincera sa fiu nu mi-am pus problema asta si nu mi-am intrebat prietenele daca au avut intarziati si ce-au facut...
Oricum mi se pare nesimtire curata sa intarzii 1-2 ore si dup-aia sa mai si ai pretentii sa primesti toata mancarea... pai daca-ti trebuie sa manance tot, sa vina la timp. Cine e nesimtit (ca doar in codul bunelor maniere zice ca nu-i politicos sa intarzii mai mult de un sfert de ora) sa rabde!

Eu zic sa nu-ti faci probleme ca la orele alea..tu mai ai o sansa sa-ti vina oamenii nehaliti..ca vorba aia...e pranz..daca le mai tragi si-o portie de ciorba acra cu un ardei langa ...sigur nu-ti intarzie ...aoleu..ce mi-a foameee....

elara...mersic pentru urari...pup si eu fata!! ..sa stii ca si eu am probat o rokie de genula sta (cu soten )...inseamna ca tie sigur ti-ar fi placut ....da' mie..brrr....no way!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput