Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Rallu felicitari pentru rochita. Sa o porti fericita

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata si de la mine! Rallu, felicitari pentru rochita! Dar de ce nu vrea mama ta s-o pozezi? Ca suntem si noi curioaseeeee!!!! Doar ne stii!!
Cat despre cocarde, inutil sa-ti spun ca fix in genul asta imi iau si eu! Si-mi place mult setul de bijuterii de mireasa...super!!!
Sa le porti pe toate fericita!
Apropo de cocarde pentru mire, nasi, etc. Eu am zis ca pe astea le fac din flori naturale, dar inca nu stiu exact cat costa o cocarda din trandafir natural!Ideea era ca, astea mici fiind imitatie de floari naturale, de la distanta par naturale, nu va fi o discrepanta mare intre cocardele mirelui, nasilor, etc si cele ale invitatilor.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

Neata fetelor!!!!

Pupicii multi

Rallu, ce unghiute colorate avem...plac mult f vesele, si eu imi pun tot felu de minuni pe unghiile mele scurte si subtiri, dar eu nu poci singura caci lipseste indemanarea si rabdarea.

Sunule, cum primesc informatia ti-o trasmit prin toate caile de comunicare posibile :)

In rest, e asa frumos afaraaaaaaaaaaaaaaa.....numai chef de munca n-am, dar va pup cu drag si de-abia astept sa va incepeti nuntile ca sa pot sa vad si eu poze mulle cu fete frumoase!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata la fete!
Latido, mie sincer imi place foarte mult cum iti sta cu prima rochita cea infoiata!
Rallu, felicitari pentru rochita si bijuterii!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Neata...azi raman fara sef pt cateva zile deci am un motiv intemeiat de bucurie
Aseara a venit Eliana sa-mi pozeze invitatiile si am pus poze cu ele......dati-va cu parerea

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Rallu, felicitari pentru rochitza, s-o porti fericita si iubita! Si bijuteriile sunt super dragutze. Pe mine m-a criticat mama sa nu-mi pun argint daca verigheta e din aur, asa ca o sa port aur, insa la tine merge, ca verighetele voastre sunt combinate. Imi plac si pantofiorii tai, si mie mi-ar place unii cum ii ai cei de civila, doar ca pe alb si cu boticul mai lat...

Latido, sunt frumoase amandoua rochitzele, parca eu inclin spre prima (mai ales ca aduce putin cu a mea ) insa tu trebuie sa decizi. Sincera sa fiu eu abia dupa ce mi-am ginit rochitza m-am gandit ca doar o data in viata imi permit sa port o rochitza modelul ala. Eventual mergi si mai probeaza-le o data, eu zic ca o sa simti care e "the one".

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Neata to you all!
Rallu felicitari pt rochita! Sa o porti sanatoasa si fericita! Si cocardele mi-au placut tare mult...de unde le-ai luat?
Latido si mie imi place mai mult cum iti sta in a doua rochita, aia mai infoiata...

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dya..si eu am vrut flori naturale...de fapt toate din flori naturale.
Dar mi-a trecut cand am fost la o nunta unde au avut asa si nu mi-a placut. Pe la miezul noptii bobocelul meu era pleostit.
Am fost si la alta unde numai florile ale mari, principale erau naturale si, in afara de una, au rezistat foarte bine.
Am zis ca eu totusi nu vreau batai de cap.
Flocicele astea sunt dragute si m vazut si din alea mai mari de jurai ca-s adevarate.

Plici...:)))...am si scris de minunatele mele unghiussee (fiecare de alta culoare).
Eu mi le fac singura dar nasa zice ca nu mi-s toti boii acasa daca stau eu sa pictez frunzulite, floricele, inimioare.

Cat despre setul de bijuterii...de abia m-a convins al meu sa-l iau. Initial vroiam ceva din strassuri dar el a avut argumentul forte:astea-s din argint si costa tot atat ca si gablontzurile.
In final, cand le-am pus la gat (imbracata fiind cu rochita)erau de acolo, parca nici nu mergea altceva.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neazza fetili!!
eu...cu o usoara durere de amigdale...sper sa nu ma pocneasca ditamai umflaturile...ca asta imi mai trebuie...iar antibiotice..iar injectii....sper sa nu.....si sa fie numai o alarma falsa
Rallu, felicitari pentru toate achizitiile!!!!
Latido, si mie imi place cum iti venea rochitza infoiata ..nu-ti statea rau nici cu cea tip litara A (ce hotarata sunt vezi? )...insa..eu am o "problema" cu partea de sus a rochiilor de tipul asta...zici ca am fusta cu sutien ..si nu-mi place nici sa ma pici cu ceara...asa ca.,..raman la "gogosica"
Sunule, bafta!
Va pup pi toate!!!

edit: stiti ca azi avem eclipsa partiala de soare, da?
Pentru București eclipsa va începe la ora 12:44, când Luna va intra pe discul solar, din partea dreaptă. Faza maximă a eclipsei se va produce la ora 13:57, când Luna acoperă 76% din discul solar. Eclipsa se termină la ora 15:09. (sursa: www.astro-urseanu.ro/eclipsa_soare_2006.html)

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Buna dimineata la fete!!!
Rallu - felicitari pt rochita, pt cocarde (mi-au placut foarte mult - chiar de unde le-ai luat ?)

Latido - si mie mi-a placut mult de tot rochita gogosica - iti venea de minune!!!

Jesia - mie imi plac invitatiile tale : simple si cu gust!!!

Bun venit noilor miresici si sa aiba spor la pregatiri si o nunta ca in povesti). Eu una sunt somnoroasa, dar imi place vremea de afara si ma simt optimista!!!
Stiti de unde se pot lua cosulete de nunta (dar mai putin imbracate in toate cele - eu as vrea unul simplu, cu un pic de voal si putine fundite - hmmm)

Mergi la inceput