Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Ma primiti si pe mine?

Nasa de 2006, nasa de Jesia mai exact si colega de suferinta la bebei (de sept-oct 2004) cu Naty

primim, normal..si...scriem si pe listutza nasicilor!
Bine ai venit!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Ce faceti fetelor...e super vremea...abia astept sa putem trage o fuga pana la mare!...cred ca incep sa aberez, evident tot de la caldura!

In rest vad ca nu aveti somn..."unele" ...eu una ma resimt inca dupa schimbarea orei!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

merci elara sunt SUPER pozele, imi place mult locul.
Am vorbit la tel. cu tipul responsabil cu nuntile acolo, mi-a zis ca mai au duminici libere chair si in vara, cu atat mai mult in octombrie. Din pacate sambete nu mai au, dar ce-i drept nici nu prea speram!

eliana .
hehe, pe cand eram noi in prag de cununie nu cred ca exista subiectul asta! (ca sa inteleaga si celelate fete eu si eliana am avut casatoria civila in aceeasi zi ) Suntem niste babute!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce veselie pe aici... Se vede ca a venti primavara. Eu de 3 zile as dormi continuu. Din pacate mai trbuie sa merg si la scarbici.
Urez si eu bun venit noilor miresici, spor la pregatiri si sa se grabeasca. Vad ca unele sunt in intarziere deja...

20+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Salut fetelor, am intrat doar putin sa vad ce mai ziceti/faceti, ca azi am zi de relash la pat, sa-mi revin cu raceala. Sunt foarte entuziasmata pentru ca ieri am fost sa discut modificarile la rochitza (desi picam de pe picioare si-mi curgea nasul ca un robinet, dar no, ce nu fac eu pentru rochitza mea) si e super ok. Tanti a fost de acord cu toate modificarile pe care le-am dorit eu, iar strasurile (ca are strasuri) o sa le punem dupa ce e gata rochitza, mai intai de proba ca sa vedem ce si cum ne place. Si tot ieri mi-a zis tanti ca-mi inchiriaza juponul gratuit . Am nimerit cel mai ok salon din Cluj se pare...
Latido, scuze, dar nu pun poze cu rochitza pentru ca oricum va arata altfel decat in poze. Ca sa-ti faci o idee, seamana putin cu rochitza Elarei, in sensul ca in partea de jos e tot asa larga si are organza, dar in mai multe straturi, iar sus n-are manecutze, bretelutze, e doar corsetul simplu si cu dantela aplicata. O sa pun poze cand o sa vina rochitza pe care am comandat-o eu. ca sa nu te superi.
Bun venit noilor miresici!
V-am pupat, fetelor, ma intorc in pat!

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by elyanne
Ma mai gandesc.....

Ma primiti si pe mine?

Nasa de 2006, nasa de Jesia mai exact si colega de suferinta la bebei (de sept-oct 2004) cu Naty

Daca atunci cand eram miresica de 2004 n-am descoperit subiectu'
respectiv... macar acum, in 2006, cand sunt nasa sa-mi bag nasu' pe aici...

M-ai luat prin surprindere .....ma sint ca la surprize surprize

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Latido spune:

Buna, miresicilor!

Alynutza, no problem, asteptam pana e gata, oricum suna super dupa cum o descrii tu.

Fetelor, am fost azi din nou la probat de rochii, de data asta open-minded si deschisa la orice sugestie din partea unei profesioniste(adica tipa care are magazinul).

Eu aveam deja o lista cu rochii de pe internet si pe majoritatea le aveau in magazin. Le-am probat, toate bune si frumoase, dar eu tot nehotarata. Pana la urma am vazut o rochie umflata rau, de pe umeras nu se intelegea nimic din ea. Am zis s-o probez asa de fun, ca oricum eu nici moarta nu-mi iau o astfel de rochie. Ei, ce ziceti, ca m-am indragostit pe loc cand m-am uitat in oglinda. Gogoasa infuriata mi-a furat inima. In fine, dupa o jumate de ora de plimbat si pozat am mai probat inca una, si suprise, si asta mi-a placut la nebunie. Era exact modelul din mintea mea, chiar daca era un pic larguta. Acum iar sunt nehotarata, parca imi place mai mult prima, dar mi-e frica sa nu fie "prea mult". Am pus cateva poze in album, dar doar cu cele 2, ca restul chiar daca erau frumoase, nu mi s-au potrivit mie. Pozele sunt facute cu telefonul, asa ca nu sunt f de calitate si rochia a 2-a arata mult mai bine in realtitate si e mult mai sexoasa.

Pregatiri nunta
Cel mai puternic barbat poate fi inghitit de o simpla gropita din obrazul femeii. (G.Vieru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Latido...parca m-ai descrie pe mine la cumparat de rochie...exact asa eram si eu...si asa sunt si acum cand ma apuca cateodata, asta chiar daca deja am dat avansul pentru rochita...inca parca nu sunt convinsa 100%...deh ce ti-e si cu miresele astea

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bunaaaaa.....sunt hhaaapppppyyyyy....AM ROCHITAAAAAA...

Deci, s-o iau cu inceputul: am achizitionat una bucata rochita: pret final 13,1 mil de la Creal (model combinat si rascombinat de mine da' absolut superb in conceptia mea).
Acu sta frumusel agatata de sifonier. Sper sa nu ma scol noaptea si sa ma pun pe urlat ca e o stafie la mine in camera.

Mamitica mea achizitiona una bucata compleu soacra mica (2,3 mil) pt. civila si material pt. rochita de seara...urmeaza sa mergem la croitoreasa.

Achizitionat 170 cocarde imitatie flori naturale.
In curand ma duc sa iau si cocardele mai mari pt. parinti, nasi, etc.
Aaaa...si am gasit si loc unde sa scriu pe pahare nume, data (10 lei).

Aaaa...ar trebui sa va zic ca atunci cand am luat rochita m-au lasat sa ma imbrac cu totul: diadema, bijuterii, manusi, pantofi, voal, trena, etc. Mamaaaaa...venisera toate croitoresele...si eu ma fatzaiam mandra.
Sunt tare incantata.

Am adaugat la album ceva din noile achizitii. Din pacate rochita nu-i, si nici nu va aparea pt. ca o pazeste mama ca un uliu sa nu cumva sa scap cu aparatul pe langa ea :((((

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,
Sa aveti o zi faina, gagici! Eu azi nu intru decat pe seara, asa ca spor la povesti!
Rallu...FELICITARI! S-o porti sanatoasa si fericita. Ca frumoasa esti si cred ca si rochita (doar seamana cu a mea)
Va pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput