Miresele anului 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucah spune:
Ete daca tot vrei ca sa stii ....puneam la cale infiintarea unui fan club!!!!
Si io nu sunt nici curca ..nici cotofana...sunt o privighetoare dragalasa si sensibiloasa care iubeste natura si primavara ..si soarele
quote:
Originally posted by krelia
aaahh...ca imi adusai aminte..curcile astea de noapte ....ce cautati cotzofanelor la orele alea..auzi..12..1..noaptea..pe net??...da' voi n-aveti sotzi langa care sa va duceti sa va cuibariti??...insensibilelor!!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Ete daca tot vrei ca sa stii ....puneam la cale infiintarea unui fan club!!!!
Si io nu sunt nici curca ..nici cotofana...sunt o privighetoare dragalasa si sensibiloasa care iubeste natura si primavara ..si soarele
apai..daca e asa...cotizez si io..numai sa nu-mi cereti bani ca-i am pe toti blokati pentru nunta...daca e pe nasturi (ca ie mai ieftini, nu de alta )...bagam indemnizatie lunara si semnez prezent in fiecare luni la sedinta de grup
auzi privighetoareo.....da' de cantat..canti?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
ralucah spune:
Da cuscrel cum sa nu cant...prestez si la nunti...si nici nu cer bani, o vodka imi ajunge! Iote cel mai bine cant hip hop
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Da cuscrel cum sa nu cant...prestez si la nunti...si nici nu cer bani, o vodka imi ajunge! Iote cel mai bine cant hip hop
Ralule, eu nu am gasit inca DJ!!! Te bagi??? Dar daca poti si altceva in afara de hip hop...
Faci si reduceri???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
andreea_trend spune:
Fan club ... ai.... pt cine ... pt sufletul ala pur si inocent...???
Ralucah... pai daca e asa... sa stii ca nici eu nu am dat inca avans la formatie... poate vin la o auditie.... cine stie...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Naty spune:
Scuze pentru marimea mesajului anterior, somnul asta!
Daca voi sunteti somnoroase ia ganditi-va cum sunt io, care ma trezesc inca de cateva ori pe noapte sa bag suzeta intr-o gurita urlacioasa.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
clar ca-s chiauna rau ... mesajul pentru care imi cer scuze reusisem sa-l sterg - era scris foarte mare!
deci ziceam ca va multumesc pentru primire la toate - giova draga sunt formuista cu state destul de vechi dar sunt noua la miresici, am trecut intai pe la mamici, apoi pe la copilasi ... sti tu ce zic
andreea trend multam de informatie, chiar acusi sun.
elara daca ai pozici de la Residence pleeeease arate-le!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
elara spune:
Naty, tocmai scrisesm un super emsaj si nu a aparut...Iar am gresit numele sau parola (desi eu m-am logat mai devreme.....nush ec s-a intamplat... ).
Oricum ziceam ca suntem gand la gand. Chiar asta faceam: puneam poze in webshots.
Si mai spuneam ca mi-a placut mult si mancarea si servirea.
Aici sunt pozele de la Hotel Residence. Sorry ca sunt off topic.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
jesia spune:
Azi a fost iubi si a luat invitatiile care sunt "mumoase mumoase" daca vine diseara nasa cu aparatu foto vi le arat si voua maine
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
elyanne spune:
quote:Ma mai gandesc.....
Originally posted by jesia
Azi a fost iubi si a luat invitatiile care sunt "mumoase mumoase" daca vine diseara nasa cu aparatu foto vi le arat si voua maine
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
Ma primiti si pe mine?
Nasa de 2006, nasa de Jesia mai exact si colega de suferinta la bebei (de sept-oct 2004) cu Naty
Daca atunci cand eram miresica de 2004 n-am descoperit subiectu' respectiv... macar acum, in 2006, cand sunt nasa sa-mi bag nasu' pe aici...