Miresele anului 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

krelia, poze nu facuram desi aveam aparatul in casa!!!Meniu a continut salate de mai multe feluri(mult peste ca de, sambata s-a mancat peste) niscai mezel, tort si muulta bauturaIar programul artistic a constat in cantari la chitara, ca asta a fost cadoul pe care l-a primit(la cerere) din partea tuturor!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Rallu, nu conteaza..io-ti zisai bafta de p'acu' ..auzi, da' daca e ea makioza hartista..n-ar trebui sa stie ea??...io inteleg ca...clientu' nostru stapanu' nostru ..dar..par exemplu daca uu ma vreau makiata ca o varza...ma makiaza ca atare??...o mica propunere ar trebui sa vina si din partea ei, nu?

dya...iam-iam ...ce bune sunt salatele cu peshte..si cu maioneeezaaa..muuuuultaaaa maioneeeza....si cu poooruuuummmmbbb.......da da....

cica sa ne descretim fruntile.....
Este vara si foarte cald. Sotul iese din baie si ii spune sotiei:
- Iubito, e foarte cald si trebuie sa tund peluza. Ce crezi ca vor spune vecinii daca ies afara dezbracat?
Sotia il priveste si raspunde:
- Ca probabil m-am casatorit cu tine pentru bani...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Facui si eu pe jumate ochii... dar casc intr-una.... deee cine statea pe la 1 noaptea la povesti interminabile ...
Pup la fete cucuiete...
Rallu ... bafta azi la rochie... si daca nu-ti convine ceva ... sa te tii tare pe pozitii
Auzi Tantii... iar dormi...

Beeeeyyyy.... TREZIREA

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

aaahh...ca imi adusai aminte..curcile astea de noapte ....ce cautati cotzofanelor la orele alea..auzi..12..1..noaptea..pe net??...da' voi n-aveti sotzi langa care sa va duceti sa va cuibariti??...insensibilelor!!!!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Auzi dezertoareo tu sa taci! Sensibiloooo....
Salut in primul rand una bucata cuscra motzata si nora mea aferenta Tessuk. Fck bine bre, p'acilea. Am neshte probleme de focusare...ca mi-o trebuit machiaj.
Apoi rubedeniile si afinitatile...sa stiti ca ma doare capul si acum de la 'dezordinea scrisului' in ceas tarziu de noapte!
In rest pupici tuturor si o zi faina!

quote:
Originally posted by krelia

aaahh...ca imi adusai aminte..curcile astea de noapte ....ce cautati cotzofanelor la orele alea..auzi..12..1..noaptea..pe net??...da' voi n-aveti sotzi langa care sa va duceti sa va cuibariti??...insensibilelor!!!!

26 august 2006

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Apoi rubedeniile si afinitatile...sa stiti ca ma doare capul si acum de la 'dezordinea scrisului' in ceas tarziu de noapte!

Ce biiineee-mi paaaareeee!! ..nia nia nia niaaa niaaaa niaaaaa
nah..sa mai pierdeti noptile barfind sufletele incocente, albe...si pure ....
Si io nu-s dezertoare, da? ...iote nah...daca omu' vrea sa se giugiuleasca cu jumatatea lui...gata...e dezertor...fleoshk..ia..ca ma suparai...si poate nu va mai arat nici marturia...asha...de nasha de tzara..cum e ea!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey pt "nasha de tzara' stii pe cine tre' sa omori! Io doar ti-am transmis! cat despre bucuria ta...las' ca vezi tu...te astept diseara in tufish(ma invata amanta cum se sta la panda) si-ti dau....un buchet de flori!

quote:

quote:

Ce biiineee-mi paaaareeee!! ..nia nia nia niaaa niaaaa niaaaaa
nah..sa mai pierdeti noptile barfind sufletele incocente, albe...si pure ....
Si io nu-s dezertoare, da? ...iote nah...daca omu' vrea sa se giugiuleasca cu jumatatea lui...gata...e dezertor...fleoshk..ia..ca ma suparai...si poate nu va mai arat nici marturia...asha...de nasha de tzara..cum e ea!

26 august 2006

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

Auzi dezertoareo tu sa taci! Sensibiloooo....
Salut in primul rand una bucata cuscra motzata si nora mea aferenta Tessuk. Fck bine bre, p'acilea. Am neshte probleme de focusare...ca mi-o trebuit machiaj.
In rest pupici tuturor si o zi faina!
quote:

26 august 2006

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Eh, cum fu ? a dat pe langa de ai probleme cu focusarea? sa vad dovada :)

Sunule cel fara somn pupicii
(si nu te supara pe cei ce au nevoie de giugiuleala - ca sunt si ei mici si gugustiuci )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neata fetele!! mie nu mai imi este somn, si de la vreme simt ca am aripi, parca am chef de multe asta panha imi strica cineva ziua ca apoi nu mai am asa chef.
Noutati: mergem sa cautam pantofi mirelui, si sa dam BT pt invitatii.
Am dat si comanda de lumanarele(marturii).Sper sa terminam pana la sfarsitul lui mai, ma sa iasa bine.
Rallu asteptam poze si detalii, tu miresica harnicuta mai dai idei si altora(in cazul meu functioneaza).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by plici plici

(si nu te supara pe cei ce au nevoie de giugiuleala - ca sunt si ei mici si gugustiuci )

..bine ca macar tie ti-e mila de mine ...ca la scorpiile astea........sunt in stare sa ma jupoaie de vie ...

26 august 2006

Mergi la inceput