oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

miki ASLO e din cauza amigdalelor..
io sunt acolo..cand ai timp si chef ...stii unde sa ma gasesti moldoveancoooo

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Azi sotul si-a luat rezultatul de la analizele hormonale.Prolactina a iesit 166 mUI/mL(interval:98-456, deci buna), testosteronul 12.73(interval:9.9-27.8,deci bun) iar FSH-ul a mai scazut de la 21.98 in octombrie 2005 la 18.81 (interval 1.5-12.4,adica tot mare).Dar macar ma bucur ca a mai scazut un pic.Vad ca si testosteronul i-a scazut de la 17.23 in oct.2005 la 12.73 acum si nu inteleg de ce ,cu atat mai mult cu cat a luat si Tribulus Terrestris.Ciudat!Oricum,se incadreaza in limite...mai putin cu nemernicul de FSH.Maine venim la Bucuresti!!!
va

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Bravoooo Nusy, ma bucur ! Cand a terminat tratamentul de dc Soare? Si de cand a terminat a luat BU si Tribulus Terestris numai? Analizele le-ati repetat la ac laborator? Ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun ! Of ! De-ar ajunge si sotul meu la FSH-ul asta ! Al lui este de 2,7 ori mai mare decat limita superioara. In curand o sa fii .

miki

Mergi la inceput

Miki:analizele le-a facut la acelasi laborator.Tratamentul dr.Soare l-a terminat la mijlocul lunii ianuarie ,dupa care a intervenit operatia si nu a mai continuat decat cu BU.Tribulus i-am dat cam acum o luna si numai o cutie,ca atunci cand a inceput-o pe a doua s-a oprit,s-a gandit sa nu-i afecteze testosteronul.In rest numai Bu,dar luat de trei ori pe zi,cu jumatate de ora inainte de masa,fara intrerupere.Vom vedea maine daca a crescut si nr.,dar dupa cum a scazut FSH-ul,eu zic ca da.SPER!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Mai mult ca sigur ca sunt mai multi gigei. Cred ca a-ti ajuns la miliarde sau pe aproape. Astazi seara sa va culcati devreme ca sa fiti odihniti. Iti tin pumnii stransi. Sa intri maine seara sa-mi spui cum a fost.

miki

Mergi la inceput

Fii sigura ca o sa intru!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Si eu cred ca am ajuns la miliarde, dar cred ca se ciocnesc intre ei si se anihileaza.Sper macar sa produc fara sotz ca sa ramana unul victorios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Lasa, Greule, ca odata tot va tisni unul din multime si va face ce trebuie!

Mergi la inceput

Greule sa inteleg ca dc apare si la mine unul si dc nu are cu cine sa se bata cap in cap va iesi victorios ?

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

MERSI NATASHO PENTRU INCURAJARI.
SPER SA SE INTAMPLE ASTA TUTUROR.
SA TASHNEASCA ASADAR...

Mergi la inceput