oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)
Raspunsuri - Pagina 8

nusy spune:
Am sosit acum 10 minute de la Bucuresti...cu vesti cam proaste,din pacate.Dr.Soare i-a facut spermograma sotului si nr. a scazut de la 6 mil/ml in decembrie la 3 mil/ml si s-a mai redus si din mobilitate si forme normale.Era foarte afectat cand a vazut rezultatul,a zis ca chestia asta i-a stricat toata ziua...Se astepta la o imbunatatire fata de data trecuta,dar....nu a fost sa fie.Singura cauza ar fi operatia de hernie de disc pe care a suferit-o acum 2 luni,cu tot ceea ce a insemnat ea:anestezic,antibiotice,stres f.mare(nopti nedormite,ganduri fel de fel).Se pare ca aceasta a afectat spermatogeneza mai mult decat s-a asteptat dr.El ne avertizase ca o sa influenteze evolutia,dar nu credea ca in asa mare masura.Si cum spermatogeneza dureaza trei luni,iar de la operatie au trecut abia 2....rezultatul se vede!
Acum vrea sa-l treaca pe alt tratament,mai "agresiv", a ramas sa caute la Parhon un medicament(care nu prea se mai produce),iar daca-l gaseste sa mergem iar sambata viitoare la el sa ii dea intreaga schema de tratament(inclusiv mie un trat.homeopat pt.reglarea CM la 28 zile).Asta e!!Totusi,incercam sa privim partea plina a paharului....am plecat de la 100.000/ml. si acum avem 3 mil/ml.Decat deloc,sunt buni si astia,nu????
Oricum,continua cu BU,fara intrerupere.(asa i-a spus dr.).
Miki:daca vrei amanunte,vorbim pe messenger.Eu il am deschis.
Nusy

Liana30 spune:
nusy imi pare tare rau..da io sunt sigura ca va fi bineee pana la urma...normal e suficient unu..da bun!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

bubulina1 spune:
Buna, ma primiti si pe mine? Azi am facut prima spermograma si cand mi-a dat rezultatul, am inceput sa ma balbai si mi s-au muiat genunchii: oligoastenoteratozoospermie severa. M-a intrebat doamna Matei daca eu cu sotul meu cu asa spermograma vroiam sa raman insarcinata? Era sa-i spun ca nu cu el, poate cu sfantul Duh. Mi-a dat de inteles ca ar trebui sa ma duc la biserica in paralel cu doctorii. De luni, incepem alergatura la analize. In plus, are si numar mare de leucocite, suspect fie de Chlamidia, fie de alta infectie. Am inceput de azi sa brancuim si noi.
Speranta moare ultima!

nusy spune:
Bubulina:pai daca e infectie,e bine,stiu ca se rezolva relativ usor(nu ca atunci cand cauzele sunt de natura hormonala).Ia tratament antibiotic si....productia e gata!!!Oricum,sa isi faca toate analizele,cel mai bine(si cele hormonale).Ai putea,pentru linistea voastra, sa mai incerci o spermograma la dr.Soare sa vezi ce iese(am auzit ca la Matei ies azoospermii pe banda),iar Soare o face cu f.mare atentie(si analizeaza toata sperma nu numai o picatura).Succes!
Nusy

bubulina1 spune:
nusy, , sa dea Dumnezeu sa ai dreptate. Daca ne hotaram sa repetam analiza, o sa iti cer mai multe detalii despre cabinet, k? Merci mult de incurajare.
Speranta moare ultima!

nusy spune:
OK.Dar daca vrei,poti lua datele si acum,le gasesti la subiectul 'azoospermie' aflat acum in derulare,unde a scris Miki-Miki si nr.de tel.si adresa.
Nusy

Liana30 spune:
bublinooo asa zic si io ca se poate trata si remedia..da sa o mai repetati ca nu se stie..
"Nimic nu-i imposibil!"