oligospermie(22)- putini, da' ne(buni)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adela,abia astept!!!
Maaaaiiiii.....unde ati disparut?????Tabitha,unde esti?Mai zi-ne ceva!!!

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

nusy: sunt aici, numai ca nu am noutati. Visele nu se pun la socoteala, nu? Eu sunt in asteptare, ma doare inca in partea stanga semn ca poate chistul nu a disparut de tot. Stau cu frica in san, dar voua nu va arat ca mi-e teama Va pup dulce. Si sa nu va mai vad pe pag. 3

Mergi la inceput

Tabi,ma bucur ca esti prin zona...credeam ca ne-ai abandonat!
Noutati nici eu nu am,abia vineri voi afla rezultatele la analizele facute de sotul meu vinerea trecuta:FSH(trimis de Soare) si prolactina si testosteron(la cererea mea).L-am pus sa faca si testosteronul pt.ca i-am dat sa ia Tribulus Terrestris(desi avea testosteronul bun) si a luat o cutie,dupa care a inceput-o pe a doua,dar s-a oprit,a zis sa nu-i dauneze.Si tare imi e sa nu-l fi dereglat....dar poate ca doar o cutie a fost putin.L-am pus sa faca si prolactina pt.ca am citit pe la voi de ea si sunt si eu curioasa cum sta .Acum facem si o pauza de prestat, caci sambata mergem la Soare sa ii faca spermograma si tb.sa lasam gigeii sa se produca.
Cam asta....in continuare BU,la greu.Si ma gandesc sa iau si eu Maca,mi-a spus Miki de ea si,citindu-i prospectul,am vazut ca e f.buna(eu nu am luat nimic pana acum, pe sot il indop cu de toate).
pe toate!
Moana, unde ai disparut ca nu mai stiu nimic de tine.Ce ai mai facut cu prolactina sotului,v-ati dus la dr.recomandata de Soare?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Natashica tu ne'ai uitat?????
Oana???????
oligospermistilor?????????/ce se intampla ???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Salut!
Ma mai tineti minte?Intr-o vreme imi propusesem sa aduc soarele inapoi in casele voastre dar n-am reusit sa mai trec pe aici nici fara aceste raze de soare.
Ce mai fac burticoasele plecate din randurile noastre?Mai stiti ceva de ele?
Va doresc numai bine si gravideala grabnica!
La noi nimic nou.Eu brancuiesc in continuare,poate o fi cu folos.

Mergi la inceput

Si sotul meu brancuieste in continuare,vedem sambata daca e cu folos!

Nusy

Mergi la inceput

noi brancuim amandoi

vai greule cum as putea sa te uit?numa tu sa nu uiti "draku de olteanca" si atunci cand prinzi soarele sa'i trimiti si ei macar juma de raza
moldoveancooooo mii dor di tinii
nusy brancuim..brancuim pana o sa'i nimerim

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Uie si eu pe aici ! Vad ca se conjuga vb a brancui. Sa completez si eu la negativ: sotul meu nu a brancuit aseara A venit tarziu si avea de luat si antibioticele si cum nu aveau loc amandoua in stomac a ales antibioticele.
Liana mama zici ca sotul tau are ASLO mare din cauza unei masele? Pai si al meu are tot de la masele. Am dat ieri cautare pe net " pastura aureus " si am dat peste un tabel in care spunea ca mierea distruge tulpinile de stafilococului aureus care apare in infectii dentare. Eu cred ca ASLO asta este cauzat de s aureus. Si s.aureus asta strica gigeii. Ia du-l tu pe sotul tau la analize si vezi dc are aureusul asta? Am citit ca e f bun polenul , dar si mai buna e pastura dar nu se gaseste si e f scumpa.

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Sotul meu brancuieste (sper cu folos). Ar trebui sa brancuiesc si eu, dar sotul mi-a furat sticluta, asa ca eu imi voi cumpara maine alta sticluta.

Liana: si mie mi-e dor de tine, poate mai vorbim pe msg...

Mergi la inceput