Copilasi nov-dec 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 15
Dutzi spune:
Ad-rianna, eu ii dau lui Iustin cod, congelat, ce-i drept, dar avantajul e ca e slab si ca nu are oase...si gatit cu orez si rosii la cuptor, e si destul de gustos. 
Roserb, sanatate multa copilasilor.
Il pupam pe David cel scump si plimbaret.
Si tre sa-i uram neaparat lui Silviu, zile reusite si calme la cresa.
Va pupam,
dama spune:
Dana, nu am reusit sa deschid linkul dat de tine dar oricum te cred pe cuvant...inteleg ca mai sunt si alte formule (probabil procentaj redus) pt copii mai mici...eu nu am folosit niciodata dar vedeam reclama la tv si spunea clar ca nu sub 6 ani.
Fulguletz, pai, va asteptam la noi cu mare placere in we oricand vreti sau cand puteti...
Peste, eu i-am dat si oceanic...ex filet de colin sau cabillaud peste alb (cred ca se gaseste la orice Carrefour) si nu e gras si nici oase nu are... sau somon, ton, macrou... Fulgu, nu gasesti tu peste dezosat, la raionul de peste proaspat sau la caserole? ia cauta matalutza si nu-i mai da lui Davidutzu de la borcanel.
Cereale ii dau inca din cele pt bebei de la Nestle si chiar si cu cacao, dar mai rar...I-am mai dat undeori fulgi de porumb, dar tot asa rar ca mi se par cam dulci...
Mami de Davidel bursucel (18.11.04)
dama spune:
am uitat sa mentionez ca somonul, macroul si tonul, intra la categ^peste gras...dar eu ii dau si din asta
Dutzi spune:
Dama, gand la gand, vad ca tocmai ai scris de cabillaud, care e de fapt codul, de care aminteam si eu, nu-i asa? 
dama spune:
quote:
Originally posted by Dutzi
Dama, gand la gand, vad ca tocmai ai scris de cabillaud, care e de fapt codul, de care aminteam si eu, nu-i asa?
uf, da, cabillaud=cod...scuze, nu mi-am dat seama ca nu l-am tradus...
Corina75 spune:
Cuscritza, am vazut pozicile noi (de ieri din parc) cu ochioasa de noruta-mea 
, ca noi ne-am incris la fani pe webshots si ne anunta imediat ce pui noutatzi!!!
hihihi
Flory, am uitat sa te intreb, unde sunt pozici cu Andrei al tau, pupa-l-ar mama? Ca nu merge link-ul de la Gala puradeilor...
....bb din burtica ce e? Stii? Scuze daca ai mai zis dar am uitat
...ma zapacesc aici cate am pe kap......
Hai sa va zic ce papa bb al meu: TOT!!!
saptamana trecuta am fost la soacra-mea si avea ptr astia mari ciorbitza de burta (yam-yam) si ptr cei mici supa cu galuste...dar ghiciti ce a vrut Andrei? A vazut ca in farfurie la mami era altceva si a vrut sa guste...si pe urma nu-l mai puteam opri..i-am dat supa lui sa-l pacalesc, si mi-a facut un scandal monstru...
...ca sa nu va mai spun ce-i plac crenvurstii, castravetii si ardeii grasi....![]()
Corina si bb Andrei
24.11.2004
daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici din martie 2006 aici
eveline spune:
Uitati poze noi cu dedicatie pentru cuscrita, care se pare ca mi-a luat-o inainte...![]()
Ana si Bianca-iubita
ad_rianna spune:
aime, eveline, dutzi multam de raspuns. cu rosii nici nu poate fi vorba, tudor se umple de pete rosii pe toata fata. folosesc reteta de sufleu de la miki care le place enorm
eu file congelat i-am gat fulguletz tot din motive de oase si solzi. dar nu i-am dat decat de vreo 3 ori ca mi-a fost teama de tudor si alergia lui. lui tudor saptamana trecuta i-a aratat rau de tot fata, pacat ca nu pot pune poze pe yahoo ca sa le vezi, am fost disperata de-a dreptul, noaptea isi freca fata de cearceaf si dimineata era tot manjit cu sange. i se facuse scoarta pe barbitza. pe corp nu mai are deloc. tu ziceai ca folosesti si tratament homeopat. ce anume? ca eu daca-l intreb pe medic "mi-am dat foc la valiza"...zice ca el e medicul nu vin eu cu solutii
[maron]Adriana & Bianca si Tudor[/maron]