Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 15
polux spune:
daria iubita tu vorbesti serios.de fapt te inteleg, caci ai vrea si tu ca ea sa fie un pic mai mamoasa, mai ales ca tu ii duci dorul toata ziua.dar sa sti ca e foarte normal, asa ca lasa fata in pace.Si a mea tot independenta este.
hehehe, noi suntem codase la olita, si asta pentru ca e mai comod pentru mamaie asa, si daca fata nu sta, maica-mea nici nu insista. Dar...caci exista un dar, am devenit foarte smecheruta. In ce sens, pai Adela stie ca dupa ce o schimba mamaie o lasa cam 10-15 minute cu pasarica goala, exact placerea lui fiica-mea. Asa ca o de cate ori face caca, sta cuminte sa o stearga maica-mea,dar cand face doar pipi, cum se vede cu popoul gol, cum tusti fuge .Si ce e mai interesant, e ca special se tarcaie cateva picaturi in pampars ca sa o schimbe maica-mea mai des. De multe ori nici nu e uda, dar ii spune lui mamaie ca a facut pipi.Sotul spune ca seamana cu maica-sa ca nici ia nu sta cu pantaloni pe ea in casa, adica sta intr-un tricou si in bikini doar.(sa nu integeti ca sta cu duduita goala, vorba Ioanei).
Monica lasa tricicletele smechere, ca in 2 zile pleci singura de acasa, daca se apuca sa titaie si sa piuie cu ea. Eu stiu din proprie experienta, doar ca la ai mei noroc ca se plimba pe afara.Avea vreo 10 melodii masinaria aia, si tinea cate o melodie de te plictiseai.
Olivia....ufff, si tatal meu tot azi ar fi implinit 74.Si mie imi lipseste, mai ales ca nu am apucat sa-i spun cat de mult il iubesc.Greseala pe care nu am sa o fac cu copilul meu.
Andreea, daca puteti mai tineti-o, e mai bine pentru Pupi.mai ales ca tu nu te intersectezi prea mult cu ea. Singura problema este daca dupa aceea nu va avea probleme daca vrea sa revina. Si eu ma gandesc la acelasi lucru, sa o aduc pe maica-mea cu Adeluta in decembrie si sa o tin un an.Adica sa-i prelungesc viza.dar nu stiu daca are sau nu repercursiuni asupra viitoarelor vizite. Am sa bag o intrebare si la fetele din US.
Liliana
philip spune:
liliana, pai nu vad ce probleme ar putea fi dupa aia, ca daca are viza pe 10 ani nu tre sa se mai duca la ambasada si nu cred s-o intorca de pe aeroport. adica, sper ca nu. fetele zic ca daca sta un an, apoi tre sa stea macar un an in romania, probabil aceeasi chestie ar fi fost la 6 luni. ei, ne descurcam noi pana la urma.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
Laura _Oprescu spune:
pupici la mamicile sper io sanatoase cu pui vindecati ca expira timpul de raceala...nu asa era? tratata sau netratata tine tot 14 zile:)
la noi toate bune, Lucasu repeta figura cu dormitul deci fu bine cu medicamentu'...Inca ii dau poate poate s-o regla...Oricum sper ca zilele astea sa fie ok ca avem musafiri si trebuie sa fie in forma pentru petrecere.
Cred ca dintisorii lui vorbiesi in cateva luni ,eu nu am vazut asa copil dintos...Acum e fan "Madagascar" ..ii plac teribil animalele de acolo:) ..fug la el..va pup si revin
polux spune:
Andreea , asa este trebuie sa stea cel putin un an apoi acasa.Si e okay ca deja are viza pentru 10 ani. Cand expira termenul soacrei?Caci am inteles ca dureaza cam 2 luni sa primesti raspunsul.
laurici, okay, vorbim pe messenger, daca mai ai timp de atatea musafiri.Pupici.
Liliana
polux spune:
Hei Olivia, ai plecat acasa?Nu e cam devreme? hai capul sus, si lasa melancolia. lupul moralist vorbeste, caci eu m-am umflat de plans azi.dar e mult mai usor sa dai sfaturi. Si vreau sa-ti ridic macar tie moralul, daca ai meu e la 10 metri sub nivelul marii.Ce face Luca, tot asa?Pup dulce.Apropo la voi e primavara, caci la mine ninge ca-n mijloc de iarna....cica a trecut de echinoctiu de primavara si de aceea.
vad ca Romania s-a dus deja la nani, iar papadicul are restrictie de calculator, asa ca adio party de vineri seara.
O seara placuta fetele.
Liliana
philip spune:
expira pe 13 mai si pe 8 are bilet de intoarcere. astia pe site zic ca tre sa aplice macar cu 45 zile inainte de expirarea vizei pt prelungire, si de azi pana pe 8 mai sunt exact 45, tre sa completam un formular, $200 si o scrisoare in care sa explice de ce vrea sa mai stea. normal, nu putem pomeni nik de pupi, o sa zicem ca n-a vizitat destul...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Liliana...nu am plecat dar nu vreau sa va intristez...si asa sint atita copilasi bolnaviori...Tu macar ai putut sa plingi...eu trebuie sa si zimbesc...Macar te consolez ca ai putut sa te bucuri de el pina la 73 de ani ...mama mea a plecat la 51...atunci cind aveam mai multa nevoie de ea...
editez ca sa va multumes ca v-ati gindit la Luca...el nu face f.bine...inca mai avem diaree... \in fine...
AncaMaria spune:
Moama cat ati scris...Io-s cam ocupata azi si nu prea pot sa stau pe aici..
Andreea (philip) io zic sa o tii pe soacra-ta, si pe mine ma enerveaza asa tare bona ca sta in picioarele mele toata ziua... dar sincera sa fiu regret ca o sa plece pentru ca era mai bine pentru Bianca...Eu de fapt nu stau prea mult pe acasa sa-i vad mutra, o iau pe fii-mea si hoinarim in fiecare seara...
Rain, cum v-ati pricopsit cu asa ceva...
LMA Roxana!