Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 14
cristalina spune:
Iaca botosh motorizat!http://community.webshots.com/photo/548779149/2033787830085448124qHBTtF
Mimilica, e achizitionata din piata Rahova cu 500.000 lei...vechi...![]()
Erau si modele mai smechere, dar le-am vazut dupa ce am cumparata-o...Cu cap de catel care piuie si cos in spate...shmecherii...:)
Daria, vorba inei, e de invidiat...:)))
Maria e toata ziua cu nasul in televizor, la 1 cm de ecran, iar jucariile sunt interesante numai juma' de ora dupa ce le vede prima data....daca rezista atat! Si trebuie sa stam cu ea toata familia, cum pleaca unul cum urla!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
pako spune:
Monica, vazut bicicleta...a vazut-o si Andreea...o arata cu degetul cica "bisisi"....apoi a aratat-o pe a noastra...avem si noi una ruginita pe aici prin casa.....
Dana, imi place maioneza aia cu cartofi si ceapa...io o mananc si cu un brezzel ![]()
Intrebare...ati dat la micutzi pana acum suc sau apa cu acid? cand i dau Andreei scoate limba si se sterge pe ea....
Felicia si
Andreea
kim222 spune:
Daca mama nu s-ar fi aflat in locul nepotrivit la timpul nepotrivit..azi ar fi implinit 60 de ani...Cit imi lipseste....
philip spune:
neata fetelor
mey, sa vedeti ce patesc. ma suna andrei azi dimineata sa-mi zica de soacra-mea ca se ofera sa mai stea aici, daca avem nevoie de ea, pana gasim gradinita etc. problema e ca trebuie sa-i prelungim viza in cazul asta, sa-i schimbam iar biletul de avion etc si ca sa fiu sincera eu nu stiu daca vreau sa mai stea. mi-e dor de intimitatea familiei noastre cu bune si rele, pe de alta parte ma gandesc la sanatatea micutului, e mai sigur acasa, n-are de unde se imbolnavi etc iar de gradinita si scoala va tot avea parte mititelul...voi ce ziceti? da-ti-va si voi cu parerea. cu eu n-o prea vad, ca plec la 7 vin la 6 iar in we suntem mereu plecati...ce ziceti?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
mi-am recitit mesajul, ma lipsea cate un etc pe ici pe colo...
philip
&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
La multi ani fericiti si fara kg in plus Roxanei! si sa ai o petrecere faina si cadouri si mai si!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Andreea, ca ai intrebat de parerile celorlalti - eu is pro tinut socrela ... pentru ca este mai bine pentru copil ! Dar decizia este a ta !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
mitzura spune:
Offffffff, ce ciuda imi e, am sunat sa-mi fac programare la doctorita mea de la gineco si nu se mai poate decat in 8 mai ca intra in concediu. Mai e si sapatamana asta la cabinet, dar are lista de programari plina.
Va trebui sa ma duc la spital, unde lucreaza de dimineata, dar mi-e urat rau de spitale. Asta e, n-am incotro, ca pana in 8 mai e mult prea mult.
polux spune:
Seara buna Romania.
Carmen cum mai e Ilinca?Dar Ionut?Sper ca nu a luat-o si el.dar stai ca vine weekendul...asa ca... Hei glumesc, nu da cu rosii.
Adela, pai mama doxiciclina e tare rau si se ia la 24 de ore.Eu stiu ca se recomanda ptr afectiuni la plamani, sau respiratorii.Tu cum mai esti?Cu moralul te intreb,caci fizic nu cred ca se simte inca.
Alice bine ca e mai bine Gizmo.
Apropo de desene animate ati vazut Bambi 2. E frumos.Eu am peste 150 Cd-uri de desene animate.Si ca sa nu-si strice fata ochii la calculator (cand o voi aduce) m-am hotarat sa-mi cumpar DVD Burner si sa le fac DVD.daca nu merge, le fac super video CD, ca sa le poata vedea la un CD player.
Roberta, poate a luat vreun virus de la cabinet, caci pe acolo trec atatea copii bolnavi. asa ca sanatate multa piticului.
hehehe, pupam oamenii de stiinta, care iau temperatura cu dosul palmei.Pai asta nu e si ea stiinta?Stiinta cum sa te descurci in cazuri extreme cand copilul fuge cu termometru in popou?
mai da Lia chiar nu mai da nici un semn?fetele care aveti e-mailul ei, ati incercat sa o contactati?
Si nici Monica , mami de Bobo nu mai spune nimic.
Pupici
Liliana
philip spune:
meric alice, mai astept pareri.
of, daria, sa uit eu sa-ti raspund taman tie. pai i-am redus lapticul ca sa pape mai mult ac el bietul isi umplea burtica de lapte si nu-i mai ramanea de papa. sa vezi, ieri, am iesit toti 3 la cumparaturi si-am zis sa papam ceva inainte, asa ca am fost la un fast-food mexican. si-a halit pupi al meu un burrito aproape tot ( o turta de aia cu fasole si branza rasa inainte, fara sos ca ala e iute), apoi a mai lins si niste crema de branza ca chipsurile de porumb nu prea au fost pe gustul lui si un paharel de suc. acasa a baut si laptele aproape tot. deci se poate. asta dupa ce i-am scos canita de lapte de dupa somnul de dupa-amiaza. uf, luuuung raspuns.
philip
&andreea
copilasi dragalasi