Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Mey, mi-a mai venit ceva sa va intreb: ESTE copil care nu se uita la tv, dar se joaca exagerat de mult cu papusile, masinile, cartuliile, lego, seturi de bucatareli dintr`alea pentru copii si alte chestiuni dintr`astea ? Chiar daca in incapere suntem si io si tata`so si ne bagam in seama, o prindem, smotocim, pupacim, cateodata o chiar enervam ca o luam din activitatile ei preferate 
E normal ??? ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Mimilinca spune:
Dario, esti fericita! pai da nu-i asa mai bine sa se joace cu ce-i pentru varsta ei...ca de stat cu nasul in TV tot o sa stea... Ilinca atunci cand sunt reclame nu mai stie de nimeni si nimic...aude cate o muzica cunoscuta si fuge de pe unde este in sufragerie la TV. si ce ma supara este ca sta cu nasul in el, prea aproape...
asa ca stam mai mult cu el oprit.
Cu smotocitul, nici a mea nu prea este doritoare...doar daca are ea chef.
Vin de la servici, vreau sa o iau in brate sa o pup, nimic... asta e!
alice2004 spune:
Dariaaa, tu vorbesti serios, sau e vreo gluma ? Pai daca e pe bune atunci sa nu mai aud ca te plingi vreodata !!!!! La noi Andrei se joaca atit de rar singur, eventual daca sta cineva oe jos, pe covor linga el ... iar cu teveul, mai nou rind singura ca este foarte greu sa il schimb de pampers si cind vreau sa il aduc in camera, dau drumul la teve si caut posturile de muzica ... aude melodia care ii place si vine de parca ai fi apasat pe un buton !
Lumi, daaaa, toblerone muuult, si alb daca se poate, e preferatul meu ! Sa vedem cum o sa fie in vara cu elvetia, va tin la curent, bineinteles !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
alice2004 spune:
Gata, plec acasa la baietii mei, ca am terminat-o cu munca azi !
Va doresc un uichend minunat si linistit !
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Va rog sa nu ma besteliti. Pur si simplu mi se pare asa o independenta, singuratica, sta si se joaca, isi vorbeste, plimba papusile ... de parca nu ar fi nimeni cu ea in incapere. Imi vine sa-mi trag una, pur si simplu. Nu ma intelegeti gresit, e bine ca pot sa o las singura 5 minute si stiu ca nu se intampla nimic, dar totusi ... seara stau langa ea pe covor, acolo mananc si eu sa nu pierd nici 5 minute din timpul asta putin petrecut impreuna, incerc sa ma joc si eu cu ea, ca mi-e dor toata ziua departe ... si cand ma ignora ma simt tare nasol, parca s-ar razbuna ca plec in fiecare dimineata. Momentele de tandreturi din partea ei sunt destule, arunca jucariile si se arunca la mine in brate, dar statul ala asa, la joaca, de una singura ...
Daria &
Giulia (2004 08 16)
speel spune:
Buna Fetelor
O mie de pupici la puisorii bolnavoiri!
Carmen,nici Serban n-a luat rubeola de la Ricardo.Nu ma intreba de ce ca nu stiu!
Roxana,pai tocmai pe invers este.Problema mea era baiatul,pe el al asteptam de la scoala.Colega lui e si vecina cu noi si de mici au fost impreuna si la gradi si apoi la scoala!Si Iulia chiar tine mult la Serban,de multe ori al batea pe umar si-l incuraja cind asta avea vreo dilema.Si acum sa se poarte asa cu ea!Nu mi s-a parut corect din partea lui Serban.si mi-a spus mama ca Iulia fugea plingind in hohote dupa Serban iar el nici nu a intors capul !
Daria,n-am facut circ,cu copii tre sa te porti diplomatic.insa eu am o regula majora:nu accept minciuna.Iar faptul ca nu a spus ce nota a luat doar pentru ca nu era 10,e un inceput.Daca trec cu vederea si mai tirziu "incidentul"devine obisnuinta,v-a fi prea tirziu sa mai schimb ceva.la 11 ani un copil incepe sa-si contureze cit de cit personalitatea si mai mult de atit acum se pun bazele comportamentului de mai tirziu!Iar faza cu Iulia a fost un gest de prietenie neloiala din parte lui si asta iarasi nu e frumos!
szivarvany spune:
DanaSpeel - 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
speel spune:
daria,nu te supara te rog dar e de preferat sa fie asa decit sa nu poti face un pas fara ea.Si baietii mei sunt foarte preocupati de treburile lor.Si eu am incurajat asta foarte mult,le-am dat asa posibilitatea sa-si descopere singuri aptitudini,activitati care le plac.la tine e mai mult problema ta,ca mergi la lucru si-ti lipseste mult copila,stai linistita,cind o sa creasca si o sa inceapa sa vorbeasca cu tine,or sa se schimbe multe lucruri.Stii dialogul ofera alte perspective,mai ales cind dialogul dintre mama si fiica!Pupici
ina32 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Mey, mi-a mai venit ceva sa va intreb: ESTE copil care nu se uita la tv, dar se joaca exagerat de mult cu papusile, masinile, cartuliile, lego, seturi de bucatareli dintr`alea pentru copii si alte chestiuni dintr`astea ? Chiar daca in incapere suntem si io si tata`so si ne bagam in seama, o prindem, smotocim, pupacim, cateodata o chiar enervam ca o luam din activitatile ei preferate
E normal ??? ...
Daria &Giulia (2004 08 16)
nu stiu daca e normal, dar in mod cert e de invidiat
speel spune:
N-o ca scriu pe fragmente.Trag cu urechea cind aud lipa -lipa pe holuri!Daria,spuneam dialoguri mama-fiica pentru ca eu n-o sa pot avea niciodata cu Serban intimitatea discutiilor dintre mine si mama mea.iar pentru asta invidiez mamicile de fetite!
Copilul s-a culcat la 22 si s-a trezit la 10 astazi,deci totul e ca inainte.l-am culcat la 13 si inca mai doarme.
Ieri am fost la plimbare si am intirziat asa ca Ricardo drept masa de dupa amiaza a minca o chifla marisoara si un biscuite.Citiva cartofi prajiti de la taica-sau si....niste ceapa cruda taiata marunt(aici se maninca cartofi cu maioneza si ceapa tocata).
Am vazut niste haine la Zara,vai de mine ce minunatii!!!!!n-aveam bani la noi(nu pentru Zara)nici carduri asa ca n-am cumparat nimic.Dar saptamina viitoate dau atacul!!!!