Super poznasi de iulie-august 2004 (166)
Raspunsuri - Pagina 16
AncaMaria spune:
Olivia... cat de mult te inteleg..
Dana-speel... si mie imi place Zara la nebunie... exista si in Bucuresti la Mall... am fost in toamna, si preturile erau cel putin cat astea de aici...:))
szivarvany spune:

ROXANAZ 
Kim - si Mami mea ar fi implinit 63 de ani pe 9 martie ... 
ca Mamicile sunt acolo sus si ne vegheaza, pe noi si pe nepoti !
Sanatate multa lui Luca, ufff, poate we aduce noroc si scapati de cele rele !
Cristalina - vazut triciclista smecherica si frumoasa !
Mitzura - asteptam vesti bune de la doc. Ce mai face Tudor ?
AndreeaPhilip - ahaaa, acuma am inteles io de ce ii tai o cana de lapte lui Pupi, sa pape mancare, vad ca a avut efect, sa o tineti tot asa. Si io votez pro-soacra ta de treaba care are grija de Pupi ! 
Si sar`na de raspunsuri. Am sa incerc sa nu ma zgariu pe oki vazand-o pe Giulia adancita in joc ... dar doale oleaca, sa stiti.
Va dorim un we frumos, insorit si cu muuulta sanatate ! Asteptam una bucata sarbatorita sa dea de beut !
tuturor mamicilor si copiilor din gasca !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
ina32 spune:
La multi ani duamna moderatoare, sa fiti sanatoasa si sa petreceti bine astazi.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
roberta04 spune:

Un buchet mare de flori, un gand bun si un
de la noi pentru ROXANA! LA MULTI ANI!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
corianai spune:
La multi ani Rox, sa fii mereu fericita si optimista cum te stim
si sa ne incurajezi si pe noi ca si pana acum, ca tare bine ne fac sfaturile tale
Olivia am citit ce ai scris despre mama ta si vroiam sa-ti spun ca mama mea a implinit ieri 65 de ani. Ufff... si sunt asa de suparata din cauza ei, pe zi ce trece o vad cum imbatraneste, parca are 80 de ani nu 65!!! Nu stiu cum sa o conving sa iasa din casa, sa se bucure de viata, nu mai are chef de nimic, mereu vorbeste de moarte, parca o asteapta... cred ca are o maare depresie care s-a agravat de cand am plecat noi, si ma macina gandul asta in fiecare zi. vara asta eu nu ajung acasa sa o vad, probabil ca o sa vina ea la noi abia in primavara urmatoare, deci mai am mai mult de un an pana atunci...
Gata, nu vreau sa va intristez, e weekend!!
pupam si sanatate multa bolnaviorilor
Adema spune:
La Multi Ani, Roxi! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai muuuuulte bucurii! Petrecere Frumoasa!

Adema&Codrut
kro spune:
Roxana ...LA MULTI ANI si petrecere frumoasa !
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
iren spune:
Roxi, la multzi ani fericitzi, sa fii iubita linga cei pe care-i iubeshti! 
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.