Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hai ca ati fost simpatice rau! Carmenico, cum naiba facusi bre, da postasi inaintea mea, ca oricat mi-as stoarce creierii, tot nu pot sa ma dumiresc... Te pomenesti ca o fi din cauza ca Pamantul s-a oprit cateva minute din rotatie? D-na Oana, maaare mister ne elucidara astia la Discovery, cred ca de aici ni se trag belelele, vorba ta

Va sa zica nu vreti sa-mi "cantati in struna" ca e lipsa de progesteron... bineee! Speram si eu... No, de-acu o sa fac si PAP, ca asta chiar ramasese nebifat, cine stie ce mai aflu, ca si asa primavara asta numai patimi ne aduse la toate... Noroc cu Miro, care a salvat cat de cat situatia, ca altfel zau ma lasam de meserie... Si acum, prietena ta Carmenico, pe care o felicit si eu din toata inima si ii doresc traditionalul sarcina usoara si bebe sanatos!

Oltencuto, uite, te pup io, ca moldoveanca poate uita de suparare!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io Amely pa tini..ca tare draga imi esti
carmencitooo hai ca acopar gaura imediat ca doar tot cavaler am ramas
oana io ..stie el draku ca tu le vei rezolva pe toate pana la urma...ce mai face danutza ca tare dor imi e de ea...
moisicilor va ca tare dragi imi sunteti

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Fetelor, aseara am fost evacuata fortat de la computer... sotul meu avea de vazut nu stiu ce serial nemaipomenit, nemaintalnit, ultimul racnet in SUA (cred ca cel in care va juca frumoasa noastra Monica Barladeanu
Amely, ai dreptate, si mie imi vine cateodata sa ma las de meseria asta, e greu de tooooot, nu stiu de ce se spune de alta meserie ca e cea mai veche din lume...
Olteancooo, cavaglierooo, ce faci, ai uitat sa pui la loc litera lipsa, sau te-ai razgandit?
Bine macar ca avem puterea sa glumim, ca altfel ne-am afunda de tot. OANA, aia cu km la ora parcursi de ma preocupa pe mine puternic acum cateva luni, acum m-am lamurit cum sta treaba, cica se deplaseaza cu 2mm/minut, na! Aia normali, cu un singur cap si o singura coada, ceilalti nu stiu... Si apropo de egzplicatia stiintifica a dereglarilor noastre, sa vedeti voi ce va sta pamantul in loc atunci cand voi avea un test II in fata! Apropo, daca vedeti ca ceasul sta in loc, sa stiti ca sunt eu in al noualea cer!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Buna dimineata moisicilor !!
Aseara am ajuns tarziu acasa,dupa o zi de mers cu trenul,stat prin spital,am dus dorul patutzului meu asa ca am ajuns acasa,am mancat si m-am culcat. Imi simteam burtica foarte tensionata si imi era frica sa nu le ac rau la bebici. DA, bebici pentru ca sunt 2 !!!
Am poza lor la echo(o sa o pun in curand la poze),dl.profesor si echipa erau foarte fericiti,eu eram a patra confirmare la echo a sarcinii de ieri si au rezultat: 4 mamici si 8 bebici,deci toate patru sarcinile au fost cu gemeni. Cand m-am dat jos de pe masa dl.profesor mi-a dat mana si m-a felicitat dar eu cred ca era mai mult meritul lui,nu? Primeam felicitari de la toata lumea(inclusiv de la infirmiera!)si eu eram in al noualea cer. Am stat mai tarziu de vorba cu Moisa in liniste si mi-a spus ce medicamente sa mai iau,ce am voie,ce nu am voie,etc.
Mi-a spus sa nu stau ca mutu` si daca am intrebari sau nelinisti s-o sun la orice ora!
Sotul meu avea normospermie,la fiecare IA avea peste 64 mil/cm de alde`
Am facut 7 IA(nereusite) si primul FIV(reusit).

http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Veronici felicitari pentru cele 2 minuni! Ca atare, sarcina cu gemeni...fain!...Ma bucur mult pentru tine si astept poza de la eco!

mamicuta de ciresica

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata, fetelor!Ma primiti in gasculita voastra?Sunt si eu in cautarea unui bb, pe cre il astept de aproape un an...In prezent sunt pacienta lui Tutu.Cateodata sunt multumita, cateodata nu.As vrea o a dua parere si va rog spuneti-mi cum se procedeaza cu dr. Moisa.Nu stiu numic despre ea, dat-mi un nr. de telef, adresa cabinetului ei.Explicati-mi va rog care este calea catre o inseminare, deocamdata.Spunet-mi ce analize , ce tratament treb sa urmez, cum este dumneaei ca om...Hinturi dintr-astea.Va pup si astept o veste e la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna dimineata!
Veronici FELICITARI inca odata, de data aceasta pentru cei doi puiuti! Se pare ca si la noi incep sa fie mai multe reusite prin FIV si asta este imbucurator.
Carmencita nu am inceput inca protocolul FIV, trebuia sa-mi fac " norma" de 7 inseminari mai intai, si mai am de facut inca 4 inseminari. Reincep dupa Paste cu ele. Am facut si mai fac un autovaccin pentru sinuzita ( 21 injectii, mai am 5), din pacate nu a prea dat rezultate. Sper ca semnele de gravideala de la cap sa se adevereasca. Ma bucur ca ai reaparut!
Liliana imi pare rau pentru maseaua ta. Of, sa se termine si probleme tale odata ca sa poti incepe FIV-ul! Eu stiu ca este nevoie de 3 zile pauza dupa antibiotic inainte de a face o alta analiza care este influentata de acest antibiotic. Sper ca azi esti mai bine si ca nu este nevoie de cutit.
Oana ieri era cat pe ce sa abordez o doamna care iti semana! Poate nu mai e nevoie de stimulare cu menogon, dar poate iti spui ca asta ar fi prea frumos! Pentru ca incalcite si nebanuite s-au dovedit caile tale in ultima vreme, nu se stie daca aceasta cale nu se va descurca mai curand decat te astepti.
Madana si tie pana ne vom intalni. Dupa Paste este foarte posibil.
Amely ceva nu e chiar in regula acolo. Nu stiu ce, dar de asta exista doctori, nu? Mai ales unul ca T. Du-te fuguta si vezi despre ce este vorba, da?
Liana cavalerul nostru, nu mai fii suparatica, lasa-ne-o intreaga pe dr. Ca orice om este supus greselii, iar tu esti iertatoare.
Am fost ieri la eco, nu mai sunt chisturi, si pentru ca luna aceasta nu fac inseminare, m-a rugat frumos sa mai iau inca o luna AC. Deci in mai incepem dansul iarasi.
Cata si pe tine si pe ciresica ta dulce.
O zi frumoasa sa aveti toate!

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!
...Deci cu mine aveti ce-aveti de nu vreti sa scrieti dimineata, da???Bineeeeee...Da' io nu ma las si stau pe capu' vostru, moldoveanca incapatanata, de! Ca prea va am la inimioara pe toate, toate...
Amely, mi-era dor de tine! Nu mai stiam de ce nu scrii...Voiam sa-ti spun ca la sangerari intermenstruale eu sunt campioana ...Inclusiv asa cum le descrii tu, imediat dupa ovulatie, constant...Luni de zile le-am avut...si cand luam AC si dupa ce am renuntat la ele, adica de vreo 13 luni ...Neaparat sa-i povestesti dr. Moisa de ele...Eu i-am zis si recomandarea a fost clara: PAP si colposcopie!!! Nici un progesteron, nici Mastodynon...nimic! Nici macar analize hormonale!...Desi, ca si tine, eu ma suspectam de lipsa de progesteron...Se pare ca dna. dr. are alte banuieli...rana pe col (mi-a si confirmat-o! )...Eu inca n-am ajuns la PAP si colposcopie inca, dar ma pregatesc dupa CM de luna asta...Asta e...Oricum, spune-i dr....si tin pumnii stransi sa se rezolve repede...poate o fi doar o reactie a organismului la primavara...
MRL, nu stiu ce sa zic de ureaplasma ca eu n-am facut-o niciodata...Dar stiu ce inseamna problemele cu dintii...asa ca......Sper sa scapi cat mai usor si mai repede! Fii curajoasa, da?
MOana, tare multumesc de descrierea efectelor stimularii...esti o adevarata enciclopedie ...
O zi buna va doresc tuturor! Eu ma apuc de munca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Amely, scuze...n-am stiut ca esti la dr. Tutunaru ...Oricum, ideea e aceeasi, spune-i dr. si mergi pe mana lui, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Veronici nu cred ca te-am felicitat pana acum, dar cand vad ca tu ai doua minuni in burtica, imi vine si mie sa sar in sus de bucurie. FELICITARI si sa ai o sarcina usoara. pe burtica de doua ori

marair draga mea eu abia ieri am fost prima oara la dr. Moisa, dar mi-a lasat o impresie f buna. Nr. de tel. de la cabinetul ei este 322 19 83. Adresa e str. Branduselor nr.1, sc.1, et.1, ap.5, este peste drum de Mall Vitan. Cat despre ce fel de om este dr. cred ca fetele de pe aici o sa-ti dea mai multe informatii, sau poti sa mai citesti din urma, sigur o sa gasesti multe informatii despre ea. Bafta.

MOana inteleg ca ai parte de ceva agitatie in viata ta in ultima vreme. Sper sa reusesti sa depasesti perioada asta, si poate stabilim si noi o intalnire, mi-e dor de tine, si sincer prefer sa vorbim "prin viu grai" uneori.

thea_m Dupa Paste atunci, vezi ca eu tin minte, si s-ar putea sa te ca sa-ti amintesti

O zi buna visatoarelor.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput