Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Liana te pup ca tocmai de tine nu spusesem nimic.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata!
va doresc o zi buuuuuuuuna!
veronici felicitari!
nu stiu daca ai citit mesajele mai vechi, dar ne-am gandit toate la tine! eu chiar speram sa ai doi!
ai grija de tine si de ei, iti doresc sarcina usoara pana la 9 luni si doi bebei sanatosi si frumosi! ma bucur de parca as fi ramas eu! abia asteptam sa ne scrii!
fetelor multi!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Am pus prima poza de la echo,se vad clar cei doi bebici !!

http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Si Liana.....ai putea sa schimbi inceputul listei: pune in dreptul meu doua ++ ca doua burtici nu pot avea,nu? TX!

http://photos.yahoo.com/verocika2002
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Veronici superba poza de la ecografie. Cele mai minunate doua puncte pe care le-am vazut vreodata.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Veronici, excelenta veste ! Eram sigura ca ai 2 bebei ! Iar rata reusitelor (si in dublu exemplar, pe deasupra !) a fost excelenta la prof. Marinescu ! Sarcina cine ti-o va monitoriza, el sau Moisa ? Ai grija de tine si de comorile din burtica !

Amely, referitor la scurgerile alea sanguinolente, teoretic s-ar datora unei leziuni pe col, dar nu e obligatoriu, pentru ca mie mi se pare ca au debutat cam brusc... Ai mai avut sangerari intermenstruale si inainte, sau e prima data? Contactele sunt putin dureroase ?
Eu am avut o rana pe col acum 3 ani (am descoperit-o intamplator la o colposcopie, nu prin control normal, iar PAP-ul imi iesea mereu ok) si am tratat-o prin rezectie (procedura e banala, nu asa complicata precum pare). In fine, mi-am facut si tipajul viral HPV, care din fericire a iesit negativ. Dar nu cred ca e cazul la tine; oricum ideea e ca trebuie sa mergi la doctor, parerea mea. Ca sa stai linistita. Te

Eu, dragelor, am inceput o campanie stomatologica, ca si MRL, nu din motive de stricta necesitate, mai mult estetice. Chestia e ca s-ar putea sa mai fie necesara cate o anestezie (cu adrenalina) pe ici pe colo, si nu stiu daca ar fi benefic in cazul unei eventuale sarcini... Dar ma risc, ca mari sanse... oricum nu sunt. Dar noi sa fim sanatosi(oase) !

Va pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, am uitat sa-ti spun, eu n-am avut niciodata sangerari intermenstruale, nici dureri, deci e posibil ca la tine alta sa fie cauza, mai degraba de natura hormonala. Eu pur si simplu am descoperit rana la o colposcopie, pe care am facut-o pentru prima data in viata mea, ca sa nu zic ca nu am facut-o, si... hop, am vazut "buba" !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

fetele azi sant in ziua a 10 a ciclului si trebuie sa fac tpc, am sunat-o pe moisica si are tel. inchis ce fac ca tot am incercat si degeba ,nu stiu ce sa fac si cand?aveti idee????

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor... sunteti minunate, aici cred ca s-a adunat crema fetelor sufletiste de pe acest forum

Veronici, sa-ti traiasca punctuletzele, si sa le vedem crescand tot mai mari!

Adelutzule, la tine sangerarile erau cumva rosii? la mine sunt maronii, e singurul motiv pt. care ma gandeam ca poate n-o fi totusi rana pe col... Dar acum m-am hotarat sa fac si testul PAP... asta inseamna de fapt Papanicolau, nu? (scuzati-mi intrebarea)

Teo, sper ca dupa inca o luna de AC, organismul tau sa-si ia in sfarsit revansa si sa iti faca o surpriza frumoasa:

Camy, TPC poti face oricand, prestati cu o seara inainte, cat mai tarziu, doar sa vb cu ea ca sa te astepte la spital/cabinet dimineata la prima ora... Ai grija sa nu treaca mai mult de 8 ore. La mine trecusera 9 ore de la CS, dar a fost ok pana la urma...

Rami, deci tu zici ca nu ai avut nici un fel de sangerare, desi ti-au gasit rana pe col? Offf, io nu-nteleg cum as fi putut face rana asta, ca nu mai folosesc OB de 2 ani... Poate la CS, ca intr-adevar in ultima vreme m-a cam durut...

Gata, fug pana nu ma apuca iar ipohondriile!

Va dulce si apasat pe toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

pe toate dragele mele!
Azi am avut o zi infernala si abia acum am citit noutatile!
Veronici: felicitari - de la inceput, ti-am zis ca-s mai multi .

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput