Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 6
andreeaatan spune:
Este extraordinar sa vad cum in fiecare zi echilibrul si viteza la mers se imbunatateste exponential.
Fiecare pas pe care-l face imi rasplateste din plin orice atentie, fiecare "ora" de gimnastica de la 3 luni incoace.
Merge distante serioase de manuta, o tura de parc, o lungime de bloc, important este sa aiba ceva interesant de facut si de vazut. Merge exact la fel de bine ca alti copii mult mai mari.
Orele in parc sunt distractive, ziua trece in rasete.
Lucruri pe care vi le doresc si voua.
fran spune:
Gabitza-aniversare fericita, La multi ani impreuna.
Si felicitari pentru femeia bionica, mare lucru sa poti pleca linistita de acasa.
Mey, vad ca toata lumea zice de Alexia ca e o scumpa. Pai voi ce credeati, de ce s-a hotarat Monu prima la bebe2?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Buna seara...
V-am citit dar pe un ochi mi-a intrat si pe altul mi-a iesit ca-s suparata tara pe tara asta si mai ales pe imputitii astia de la spitalul nostru...
Eram la plimbare azi cu asta mica si ma suna barbate-miu ca pe finutul nostru l-au dus de urgenta la spital in convulsii si stari de lesin ...am inlemnit ca mititelul nu are decat un an si 4 luni...
Am chemat femeia am pasat fata si am fugit repede la spital...pana am ajuns eu isi revenise era bine fara probleme numai ca nimeni nu stia nimic,de ce a facut daca va mai face,ce o sa fie...am stat acolo vreo 4 ore pe holul reanimarii si am ramas muta de scarba si de uimire la cata mizerie poate fi acolo,inclusiv umana...sa nu ai unde sa stai langa copil,sa nu ai ce sa mananci,sa nu te bage nimeni in seama...scarbos,odios,inuman...Am chemat si un cardiolog si un neurolog sa vada baiatu pentru ca nu pricepeam de ce s-a intamplat...bine ca nu are nimic cardilogic...parintii lui se gandesc la epielpsie,si le-am spus ca au o doaga lipsa...eu ma gandesc mai degraba la vreo laringita pentru i-au gasit un usor rosu in gat...
Maine trebuie sa faca eeg si ii spune acuma lui taica-su ca aparatul din spital este stricat si daca e sa-l faca peste drum cu plata vreo 800 de mii...pai sa te apuce dracii nu alta...
Le-am zic ca daca mi emi se pare ceva suspect iau baiatu si ma duc cu el la Bucuresti pentru ca aici este bataie de joc...
Gabitza sa traiti multi ani sanatosi...sa vadea Dumnezeu numai bine si o fetita pentru Andrei...
Simona cu nurofen o mai potolesc eu pe Delia...cate 2,5 ml seara la culcare,daca peste zi mi- afacut circ mai mult decat deobicei...
Florentina da ce mocutza aveti cu peruca sau caciula ce-o fi aia neagra...iar tricoul este bestial...
Beatriced sanatate lui Sebi...ce i-a spus la medic?!Leacuri babesti ajutatoate nu-i poti da?!
Chrisdun nu stiu despre ce magazin vorbiti...este pe Stefan cel Mare unul,dar este magazin pentru copii si nu are nimic in productie prorie...
Ii facusem Deliei azi rosii si ardei umpluti cu carne,la cuptor si eram tare curioasa cum mananca ,dar mi-a zis femeia ca a mancat foarte bine...asa sa fie...iar de la coccodrillo nu am luat nimic ca nu mi-a mai ars de nimic dupa ce m-a sunat barbate-miu sa -mi zica de baiat...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Gabitza, mai ce fomeie, moama asa ceva... si ce compleu mistoc avusasi mai... Asa ceva...
Aniversare super fericita, sa va iubiti ca la inceput si sa uitati de necazuri sa veti parte numai si numai de bucurii...
Pentru noi, ceva o feliuta mititica de tort?
Florentina, mai dar Maya e leita taticu'... si tricolul mistoc foc!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Loreen, cica lui tati i-a luat sange si au zis ca nu este infectie si ca i-a ascultat plamanii si acolo se aude ceva. Dar ca pentru tuse nu-i da nimic ca i-au zis ca este o gripa nasoala si ca efectiv nu are ce sa-i dea decat un sirop care contine OPIUM ca sa-l ia noaptea inainte de culcare ca sa nu mai tuseasca si sa doarma bine...
Am gasit ceva remedii pe net in caz de tuse si incercam si pe-astea... Avem un sirop de patlagina si incearca sa-l ia si pe-asta sa vada ce si cum...
Doctorul zicea ca daca nu scuipa galben este ok, ca nu e infectie si ca daca va face asta sa vina din nou...
Noroc cu ce avem prin casa ca altfel zau ajungeam la nebuni!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gusta spune:
Loreen multa sanatate la finut.Of mama lor de porci ca numai la bani si spaga se gandesc ,chiar ca sa le crapi capul.
Beatrice sanatate lui tati.
Flori multumesc ca te-ai gandit la mine
.
Ma duc sa ma pregatesc de scoala de care nu am chef dar trebuie.Va pup si poate ne auzim diseara.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
omustata spune:
Gabitza-felicitari pentru aniversare. Ani multi fericiti impreuna si va bucurati de Andrei. I-am vazut pozele si mi-au placut tare mult. Cel mai mult mi-a placut cea in care este el ciufulici.
Florentina-rectific, Maya seamana cu tati. Eu nu-l vazusem, dar acum este clar. Dragut tare tricoul.
Loreen-imi pare tare rau de finutul tau. Eu stiu ca astia mici pot face convulsii si de la febra mare.
Beatrice-sanatate lui Seb. Parca il tine de ceva vreme raceala asta.
Tamar-multumesc de lamuririle legate de carucior.
Gusta-mai da scoala si dimineata si seara? Pai tie sigur nu-ti mor neuronii. Cu cine sta Mara cand esti tu la scoala?
Elisor-pe unde esti? Ce mai face Bianca?
As mai fi scris dar trebuie sa ma duc ca plange Maya. Va pup.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
mstroie spune:
Buna fetele! Am umblat azi vreo 3 ore pe afara pana am obsrvat ca are mainile si fata reci gheata, inselatoare vremea asta.
Gabitza LA MUTLI MULTI ANI INAINTE!
Andreea felicitari pentru Thomas, David nu mai vrea deloc sa mearga tinut de maini se lasa in fund, merge doar el singur tinandu-se de mobila, canapea, fotolii si ce se mai nimereste, de premergator nici sa nu mai auda, mai mult de 5 minute nu mai vrea.
Florentina Maya e smechera rau in poza de pe tricou imi place mult de tot.
Sa va spun ce a facut al meu dimineata. S-a trezit si daca tot am vazut ca isi face de lucru in patut si nu urla am zis sa mai atipesc putin, m-am trezit peste ceva timp si il vad ca se joaca cu sosetele am adomit la loc, mai tarziu cand m-am trezit ce credeti ca facea? era in cracii goi, isi daduse pantalonii jos si se juca cu ei si era o vorba si o hlizeala pe el .
Mari si DAVID
monu spune:
Gabitza LA MULTI ANI FERICITI !!!!!!
SA AVETI O CASNICIE FERICITA SI CU MULTA IUBIRE.
Flori superba echipa tata-maya
Bea sanatate la bolnavior
Loreen sanatate la finut si sa nu fie ceva grav
Gabitza, Chris, Fran multumesc in numele Alexiei/
Noi am avut o zi super naspa in totalitate atipica. A dormit haotic si mult dar si deloc (cum ar fi de 15 pana la 18) a marait, a plans aiurea, sigur sunt gingiile ca saliveaza ca o fantana arteziana si nu mai pot sa ii intru in voie. a mancat putin a vrut sa pape doar din bibe cu o mica exceptie. painea graham de la vel pitar pe care am uns-o cu almette de iaurt. i-a placut si a mancat 2 felii. la ea de la un timp observ o chestie. poti sa ii dai orice de papa numai graham sa fie!![]()
am scos-o in parc cu tati pe care l-am luat de odihnit de la munca. nu a fost incantat de stat in carucior a vrut sa mearga pe jos. a mers ceva dar dupa ce a obosit a refuzat caruciorul. era obosita tare asa ca la intoarcere i-am dat laptic. a ras tot in 3 minute si de pe la 18 doame dusa. acum astept sa se trezeasca. oricum azi ne-am distrat. ne-am jucat cu cilindru, cu toba, cu cartea din material si ne-am jucat de-a statul in scaunul de masina pe care nu-l iubeste in mod deosebit deoarece are centuri! cam asta e la noi pentru moment.
si
Alexia Ioana
iuliana spune:
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu virgula copilul asta mic. E a 7-a sau a 8-a oara (nici nu mai stiu) de muci pina la briu in iarna asta. De cele mai multe ori a luat d ela Emma. Nu are febra, e vioaie, maninca bine, numai ca ii curg mucii ca la robinet.
Fetele care se pregatesc de mers in Romania...nu stiu ce sa va spun de carucioare umbrella, adica virgula care e cel mai bun. Acum 2 ani am avut unul primit la baby-shower-ul meu, iar acum am cumparat unul umbrella dublu Jeep care e mai mult decit extraordinar si pe care l-am cumparat de la BabiesRus. Vedeti ca acolo sint o gramada de modele cam la 60$ pentru un single stroller.
poze 1,2,3,4,5,6,7