Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
simona_filipas spune:

am uitat ca vroiam sa va intreb daca pot sa-i dau paracetamol supozitoare pentru durerile de la dintzi. A mai dat cineva asa ceva? Sau cu ce sa-i mai dau ca nu mai stiu ce sa fac.
Oare cati dintzi mai ies ca nu se mai termina maraiala asta?
Simona
de
Dragos Octavian
Albumul cu poze
Tdi spune:
Buna dimineatza!
ne-am trezit si noi dupa lupte seculare ca am un somn in mine de-mi vine sa plang...Aly a dormit de la 11 noaptea pana la 9 dimineata, cu doua treziri rezolvate in toiul noptii de tati si o alimentare cu laptic in somn pe la 6. azi mergem la pedi sa-i dam hartia de demisie din spital si sa-i vada urechile si gatul ca le avea inrosite si se cam plange mititica...sper sa se rezolve si astea!
Simona - felicitari pentru dintzisori...mama ce spor ati avut!
poti sa-i dai linistita paracetamol, e chiar indicat. noi ii dam supozitori de 125 mg la 4 ore in caz de nevoie dar ar fi mai indicat siropul ca poti sa-l dozezi in functie de greutatea copilului.
Beatrice - multa sanatate lui tati al vostru! ia sa puna mana sa se faca bine repede...asa ceva!![]()
Gusta -
de la Alyssa pentru Mara...si pentru tine bineinteles!
dintii cresc in gingie cu cateva saptamani inainte sa se vada vreun semn...si doare...incearca sa-i dai seara la culcare niste paracetamol pentru bebei (supozitori sau sirop), o sa vezi ca se linisteste!
ma duc sa-i fac de mancare la piticel si sa dau cu matura ca-i musai!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
sa nu uit:
ICorina -
, bine ati venit si din partea noastra!
Fran - ai dreptate cu "reparatul" pacientilor in RO...am vazut pe propria piele
.
si:

de la ALYSSA pentru toti bebelusii!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ChrisDun spune:
'Neata si de la noi!
Ieri am fost si noi la "padure" - mai degraba balti imputite si mormane de gunoaie. Ati ghicit - la Baneasa! M-am minunat tare cand am vazut Metro si Carrefour Baneasa, aparute ca ciupercile dupa ploaie. Dar nu asta vroiam sa va zic.
Babyexpo - am fost si noi sambata dimineata, cu prietenii nostri care au un baietel de 1 an.
Ne-am intalnit cu Monu si Alexia - mey, ce sa va zic? Alexia e o frumoasa, in poze nu se vede nici macar jumatate din cat este in realitate!
In plus, e si cumintica foc, si ne atrage atentia cu degetelul aratator ca are si ea o parere, dar inca nu stie sa vorbeasca.
O scumpete!
In fine, n-am plecat cu multi bani la mine, pentru ca stiam ca fac prapad. Asa ca ne-am ales doar cu un puloveras de bumbac de la - deja celebrii
- Coccodrillo, de unde nu m-as mai fi dat dusa
, si o jucarioara de plush. Plecasem dupa canita cu supapa, dar pe parcurs am uitat sa mai cumpar. De fapt, am inceput sa ma uit dupa rochite de domnisoare, nu de alta, dar acusi vine septembrie, si suntem nasi. Am gasit rochite dragute - de vara - din in (body + rochita), dar firma era din Constanta! Loreen, pe Stefan cel Mare, cunosti? Nu mai tin minte denumirea, si n-aveau nici carte de vizita.
N-am reusit sa vizitez toata expozitia (ca barbatii se plictiseau, si ne-au zorit nevoie mare), dar, vorba Ioanei, poate in septembrie vom avea ceva mai multe disponibilitati financiare
Carucior n-am mai luat, pentru ca mi-a promis una din colegele de la serviciu ca mi-l da pe-al fetei ei (care e fix cu un an mai mare decat Carina).
Monu, felicitari Alexiei pentru locul 3. Ai reusist sa descarci pozele pe care ti le-am trimis? Al meu sotzior le face in format mare, ca sa nu scada la calitate
Fran, chiar imi parea rau cu nu te-am intalnit la Baby expo. Mey, ce recenzie documentata ne-ai facut! Sa stii ca mie nu mi-a placut tipa de la Sfinx bebe, inca din toamna, de cand i-am vizitat standul. A fost genul ala de respingere instantanee, nu stiu, poate sunt eu mai intuitiva ![]()
Andreea.a si Corina, si Carina mea are o placere turbata sa scormoneasca in ghiveciul cu arborele de cafea (singurul pe care il are la indemana). Noi am pus peste pamantul din ghiveci frunzele care au cazut, in timp, din copacel. Asa ca a lins vreo cateva pana acum, o fi si inghitit
De-abia astept sa se incalzeasca vremea, ca sa pot sa mut biata planta in balcon.
Androix, sa stii ca si noi am facut pana de cauciuci -la masina cea noua - exact dupa ce coborasem bagajele pentru ca plecam la munte
Nu stiu daca a fost mana criminala, dar sper sa fi fost doar o intamplare.
Lucas, am aruncat si eu un ochi peste pozele voastre, ca tot erau la status pe messenger
Frumusel baiat ai!
ioanailinca, daca vrei iti pot da discografie (aproape) completa METALLICA - mp3.
[rocker]
Mey, sa n-o mai lasi singura pe Ana, ca nu stii ce-i poate pielcica! Urla experienta in mine ![]()
In week-end am scapat (in fineeee!) de cioara (a se citi papagal), si am smotruit prin bucatarie, sa rearanjez toate cele. Am reusit sa fac guacamole - nu sunt prea incantata - dar merge la fix pentru o petrecere. Aseara "am facut" muslitos, yummy!
Fetelor, voi stiti daca mai exista in Cotroceni restaurantul Libanez? Just curious...
Sa aveti o saptamana insorita!
Florentina G spune:
Salutare!
Aseara v-am pierdut..... mi-a cazut netul si cand am reusit sa ma reconectez deja erati la nani cred! Cam devreme!![]()
Maya ne-a dat azi trezirea la 7:30, ca niciodata. Avea chef de joaca si pana nu ne-a vazut in pozitie de drepti nu s-a lasat. Acum doarme la mine in brate iar eu am descoperit o noua metoda de a butona calculatorul, am activat "on screen keyboard" si scriu cu mouse-ul
!
Newmami - tinem pumnii pentru Patrick dar si pentru tine sa te poti concentra la serviciu si sa nu deviezi de la subiect in timpul sedintelor cu gandul la el! Baiet mare ai! A spart el gheata si merge la Gradi(impropriu spus dar tot pe acolo este)! Asteptam sa ne povestesti cum a fost prima zi! Offfff ce trece timpul, parca maine ne vedem ca povestim cum a fost in prima zi de scoala!
La Multi Ani si de la noi, cu intarziere e adevarat!
Fran, mey dar astia au tupeu, nu gluma! Eu cred ca mai degraba vroiau sa scoata si ei de o berica nici de cum sa creasaca vanzarile! Pana la urma ati cumparat paturica? Si cand spui "tur de pat" te referi la aparatori?
si noi cu intarziere pe Patricia de ziua ei!
Simona, eu i-am dat ieri Mayei 2.5 ml de nurofen pentru ca la fel, era agitata din cauza dintisorilor si nu stiam ce sa-i mai fac. Intr-o jumatate de ora era super vioaie si a mancat un castron de piure cu ou si un iaurt! Spune ca nurofenul calmeaza rapid durerile, ai incercat?
Elisor, multa sanatate! Ce mai faceti voi? Bianca cu ce te mai uimeste? Asteptam vesti de la voi!
Corina, bine ai venit in gasca noastra! Nazdravan baietel ai! Si frumos pe deasupra!
Tdi - ce bine ca Alyssa se simte mai bine! Astazi cum se prezinta? Imi dau seama prin ce ati trecut si nu imi explic atitudinea doctorilor. E chiar ciudat sa fi actionat asa doar pentru ca ar fi avut ceva de impartit cu pediatrul vostru! Sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor!
Loreen, ia sa ne spui si noua ce investitii ai facut azi! Ai gasit ceva frumos pentru Delia?
Gusta, uite ma gandesc la tine si ma opresc din scris chiar acum! 
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
monu spune:
ola fetelor
intru in viteza ca fata e agitat azi. am zarit 2 umbre de dinti, tot jos asa ca ne asteptam la zile grele. a facut deja si un kk moale, moale.
chris, merci mult pentru poze. le-am descarcat. sunt super! mai pe seara le pun aici la vedere, daca nu te superi.
va pup ca asta tipa pe aici ma-ma![]()
si
Alexia Ioana
babygirl spune:
chrisdun,asta-i puloverasul de locaccodrilo p care l-ai cumparat?:)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/detail?.dir=9e85&.dnm=3b89re2.jpg&.src=ph
Florentina G spune:
Cam slaba activitate azi! Pai daca incepem asa de luni, chiar ca nu mai are nimeni subiect de lectura! Subiectului nostru nu-i sta bine pe pagina a doua asa ca am postat eu sa-l pun acolo unde-i ie locul si cu ocazia asta va anunt ca avem si noi poze noi in album!
Elisor, am pus si o poza cu tricoul pe care i l-am imprimat lui tati de ziua lui aici .
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
gabitzam spune:
Fetele, se cunoaste ca a venit vremea frumoasa, ati dat iama pe afara si ati lasat forumul de izbeliste, suiera vintul pe aici ![]()
Azi implinim eu si tati doi ani de la casatorie. Si atunci era tot asa o zi superba ca azi (vedeti aici). Ma uitam de dimineata pe poze si-i ziceam lui Costi "uite ce tinara si frumusica m-ai luat" ![]()
L-am lasat azi pe Andrei ceva mai multa vreme, vreo 2 ore, singur cu Nutza, femeia bionica
N-a avut Andrei nici o treaba cu mine nici cind am plecat, nici cind am venit. Ei, mi-a tras niste zimbete cind m-a vazut la usa, dar nu mi-a sarit de git. Oricum, am stat linistita ca se inteleg deja bine cei doi.
Sint poze noi in linkul de la semnatura, cel cu maimutzica ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
fran spune:
Buna !
Simona- poti sa-i mai dai si nurofen 2,5ml/8ore pt. dureri de dinti. Dar e bine sa fie cu stomacelul plin, daca nu vrea sa manance ramai la supozitoare ca macar nu-i fac rau la stomac. La noi mai are-uneori
- efect si Calma Baby(nu mai adoarme de la el, se bine-dispune doar
).
Florentina-de aparatori e vorba, da. Si a luat-o sotul -ca pe el il trimisesem-si a zis ca nu merita sa se certe cu aia.
Chris-pai am uitat sa zic, in toamna am mai luat o teapa cu astia, cu saculetul de dormit-am vrut un anumit imprimeu, da' mi s-a parut cam mic. Asa ca i-am intrebat pana la cate luni e bun? Aia mi-a intors intrebarea
) ca depinde de lungimea copilului, cat are? Pai cam 65-a zice ea-pai si saculetul are tot 65-deci e numai bun...Evident ca era pt. lungimea copilului, deci i-a fost fix din prima
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut