Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara!

Gabitza, multi ani fericiti impreuna!!! Si un al doilea bebe
Loreen, ce veste trista! Sanatate puiului, doamne doamne.

Florentina, ce frumoasa e Maya pe tricou. Super idee ai avut.
Andreea, felicitari pentru mersul lui Thomas, imi dau seama ce mandra trebuie sa fii.
Adina, doamne dulce e Papadia!
Monu, avem dintisori sa inteleg?

Laura februarie 2006
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Uitati ca m-am uitat pe Amazon. Asta e al nostru http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0002ZHEDO/qid=1142877524/sr=1-3/ref=sr_1_3/102-8498544-9713701?v=glance&s=baby si asta e unul simplu http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000639KWU/ref=pd_sim_na_1/102-8498544-9713701?v=glance&s=baby . Ce imi place la carutul asta e ca se lasa spatarul in jos aproape ca la orizontala de poate sa doarma copilul fara probleme. Ale mele fete tot timpul dorm in el cind iesim afara sau in oras si stau si cite o ora juma, fara sa faca scandal. Acoperisul se poate muta in functie de pozitia soarelui ca sa nu ii vina copilului soarele in ochi, pe spatar au o cehstie detasabila care se poate ridica si face un fel de pernuta in dreptul capului, daca e cald afara, iar dedesubt ramine numai o plasa ca sa racoreasca plodul la spinare. Si e numai 30$ fata de celelalte pe care le-am vazut. Care e dezavantajul la asta, e ca nu are suport dedesubt pentru bagaje.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

chris, monu si alexia
cloreta, avem deja 2 dinti jos.dintii nostri
azi am vazut langa astia alte 2 liniute sub gingie.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

babygirl, n-am reusit sa intru pe link-ul pe care l-ai dat ... mi-l poti da, te rog, pe messenger?
gabitzam, La multi ani fericiti, cu multe bucurii si reusite! Sa va intelegeti mereu, la fel ca atunci cand v-ati luat!

Eu trag pe dreapta,
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu sa-i stapaniti sanatosi dintii iar la restul sa treceti mai usor peste...ma uit la poze si parca Alexia aduce cu tine...cel putin la ochi sigur...sunt mari,curiosi,plin de viata...

Am vorbit acuma la spital...a inceput baiatu sa faca febra ceea ce este foarte bine pentru ca teama lor de o eventuala epilepsie a cazut...eu eram convinsa ca nu-i vorba de asa ceva,pentru ca stiu cum arata convulsiile de la Bianca,insa numai in pielea lor sa nu fi...si ca sa vedeti pana unde merge nesimtirea de la noi s-a dus taica-su cu medic din exterior sa consulte copilul,el internat fiind...apoi i-a administrat antitermicele aduse de acasa...nu-i posibil asa ceva zau daca nu te apuca dracii...Fina mea este mai domoala din fire...dar vai mama lor de porci ordinari sa patesc eu asa ceva ca dau foc la spital...
Multumesc pentru urarile de bine...sii scuzati paranteza prin subiectul nostru...

Intalnirea din parc

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani, CRISTINA!

Felicitari pentru aniversarea casatoriei, Gabi!

Multumim de aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

o sa ziceti ca-s nebuna, dar stiu de ce se tot trezeste papadia: nu mai incape in patut. ea doarme f agitat. cand dorm cu ea e uragan. se impinge, se invarte, se baga in mine, se urca pe pereti si adoarme in 3 sec la loc. in patutul ei n-are loc de invarteli si cand da de margine se trezeste. am urmait-o, asta e.:( nu stiu ce sa fac. nu pot sa ma culc odata cu ea. deja s-a trezit de 2 ori si abia am pus-o inapoi in pat. mi-e si mie greu sa o asez cu grija, sa nu o trezesc.patul e jos de tot, ea e deja grea. ce sa fac? pot oare sa o las sa doarma singura in patul mare baricadata si inconjurata de plapumi si perne? mihai vine seara tarziu de la filmari, daca ma mai si gaseste dormind cu ema noi cand mai vorbim..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, muheres!
Of, nu am putut intra toata ziua desi stiam ca si Monu avusese probleme si puteam sa incerc si altfel, dar e drept ca nici timp nu am avut. O zi horror, care a culminat cu faptul ca in Mazei nu imi gasesc dosarul. M-am dus sa le zic ca e gresit decizia si sa refac dosarul, dar ia-l de unde nu-i. Au cautat intai in arhiva, care m-a impresionat ca era camera medie cu rafturi pana in tavan, ordonate pe nr, dar can a cautat in teancul unde trebuia sa fiu, canci. Asa ca m-au dus in alta camera, pe jumate plina de dosare care nu-si facusera drum la arhiva, dar nici acolo nu era. Dupa 2 ore de cautari zadarnice a ramas sa ma sune ei, dar daca pana joi nu ma suna, vin si fac contestatie oficiala si atunci sa vad de unde scot dosarul.
Si ca sa fie totul minunat, barbatul nu a venit inca de la munca, a trebuit sa stau singura cu maimuta, inclusiv sa o adorm pe brate si cand era gata, a sunat fixul (tocmai ma gandeam cum ar fi sa sune telefonul, dar ma gandeam la mobil ca era langa mine). In fine, toate astea dupa vreo 6 ore 30 de somn si alea interupte de 3 ori. Sunt la capatul puterilor.
Asadar, pe scurt:
Monu/SimonaF - felicitari pentru dinti.
Fran - da, asa faceam, o lasam pe Ana pe canapea (desfacuta e cam 2X2) si apoi ma duceam la culcare inca vreo 40-60 de minute). Cand a inceput sa schiteze primii pasi de-a busilea la fel am facut, dar am pus-o pe jos. Insa clar acea zi in care mi-a smotocit casetele a fost ultima pentru ca acum nu mai sta intr-un loc. De-aia sunt disperata, ca nu pot sa-mi mai fgac somnul de frumusete pana la 8, iar de dimineata daca am lasat-o in patut singura a stat ce a stat calare pe el, dar apoi a obosit si cum nu voia sa se aseze baga maraielile specifice de mi-a mancat nervul zambirii. L-am trimis pe barbat intr-un final la ea ca simteam ca daca ma dau jos o iau la bataie.
Gabitza - multi ani inainte. E bine ca v-ati amintit, noi anul trecut am uitat cu desavarsire, ne-a sunat soacra-mea pe la 10 noaptea sa ne felicite si noi nu stiam de ce. Explicatia ar fi ca dupa o saptamana am nascut, deci aveam cu totul alte preocupari.
Mstroe - iar de dimineata, dupa ce ca ragea ca si leul in turbare, am gasit-o si fara pantaloni, era mai larg elasticul si a calcat pe ei pana i-a dat jos.
Loreen - multa sanatate finutului!
Monu - felicitari pentru premiu!
Corina - preturile de la Cocodrilo erau reduse cu 40%. Pai ma scuzi, un body era 200 de mii, neredus cat putea fi?!
Ana are unul de la ei, dar luat de mama de la TCM de la Bacau; iar saptamana trecuta m-a sunat sa-mi spuna ca i-a luat si un trening de la ei, daca e cadou sa fie primit, dar eu nu atata pe un body pe care il poarta max. 2 luni.
NewMamai- cum a fost la gradi?
BabyExpo - am vorbit cu o vecina, i-a luat fetitei un sport de la Inglesina cu 3 milioane jumate, mor de ciuda ca ne-am aruncat ca prostii cu capul inainte. Cica se strange mic si e super confortabil, nu stiu cat e in magazi, dar precis vreo 6-7 milioane. Of, invatatura de minte.
Chris - merci de oferta, dar eu ma laud ca am toate albumele Metallica pe casete, stranse din timpuri imemoriale, oinclusiv concerte, albume rare. Daca totusi vreau sa le trec pe MP3 sa le ascult si in masina apelez. Ce sunt alea, muslitos?
Florentina - haios foc tricoul.
ANdreeatan - bravo lui Thomas, maine pomaine face un an, primul din gasca. Cred ca si Ana va merge repede pentru ca are un stil haios de a merge de-a busilea, face 2 pasi in genunchi si apoi ridica talpa si merge asa, ca un gel de mersul piticului. Cred ca- mai trebuie ceva stabilitate pana sa se tina singura, dar nu mai dureaza mult.
Beatrice - multa sanatate sotului.
Iuliana - asta e riscul cand vine bb 2 si are un frate mai marisor, eventual si cu acces in comunitati. Bine ca nu face forme grave, desi chiar si mucii sunt neplacuti si enervanti. De respirat respira?
Babygirl - pai nu ziceai chiar tu ca te escaladeaza si pe tine? Eu de cand a furat singura telecomanda de pe noptiera si a riscat o cazatura naspa nu o mai las singura. Pe de alta parte nici sa te culci cu gainile nu e o solutie. Chiar nu vad ce ai putea face.
Hait ca incepe Lost, sper sa mai intru, ca mai am de facut si piureul Anei. In seara asta i l-am facut la abur - am o dracovenie de aparat electric primit la nunta pe care nu credeam ca ajung sa-l folosesc si-l umplea praful pe frigider. Dar cum m-am saturat sa spal oale peste oale, am zis ca e mai usor sa spal 2 cuve cat are el. Plus ca la abur isi pastreaza legumele calitatile mai bine. Mai am de fiert doar carnea si cartofii la oale, ca mi-e sila sa-i mai dau drumul o data, merge destul de greu.
Chiar ca va las...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Adina, situatia asta am intampinat-o si eu cand avea piticul vreo 6 luni, cand dadea cu manutele in stinghiutele de la pat si incepea sa planga. Atunci i-am cumparat patutul-tarc de la Miniblu care este atat de lat incat si la ora actuala se intampla sa-l gasesc dormind de-a latul patului. Si Dragos are un somn tare agitat, uneori ajunge cu capul la picioare si inapoi la locul capului si de 3 ori pe noapte...Oricum, patutul asta are si marele avantaj ca partea de sus, suspendata se legana si Dragos e fan leganat cand adoarme.
In rest, noi suntem bine, ne bucuram de vremea frumoasa si iesim in parc la 23 august sau la obor. Merge vreuna din voi pe acolo cumva? Ne-am saturat sa ne plimbam fara companie!
Va pupam!

Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Mai sotul meu este mai nasol, in sensul ca raceala i s-a dus m-ai sus. Adica la nas si ochi... Ca are ochii inlacrimati si ii curge nasul, ceea ce vineri nu avea... El tot incearca diverse chestii naturiste sa vedem ce s-o mai remedia... Si citeste tot felul de chestii pe net, ca se si poate muri de la gripa puternica... Ia uitati! unde e marcat cu rosu!

Complicații

Complicațiile respiratorii influențează evoluția și prognosticul, mai ales când apar la persoane în vârstă, cu afecțiuni cardiovasculare cronice, diabetici, sau la sugari distrofici, rahitici. O treime din decesele prin gripă se datorează complicațiilor respiratorii.

- laringita gripală; crupul gripal este o laringită obstruantă prin leziuni necrotico-hemoragice ale mucoasei laringotraheale. Se realizează mai ales prin suprainfecție cu Haemophilus Influenzae la copil, respectiv cu Stafilococ la adult. Debutul este alarmant, în ziua 3-4 de boală, cu dispnee, senzație de sufocare, tuse lătrătoare, cianoză; se instalează șocul infecțios cu tahicardie, hipotensiune arterială, iar în lipsa unui tratament adecvat bolnavul devine areactiv și evoluează spre deces;

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput