Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Maysa, pentru colaj trimite la Gusta, pe adresa adriaanse2000@yahoo.com , o poza portret cu puiutul tau. Colajul acesta va fi cu portrete, sa li se vada bine fatzuca.
Florentina G spune:
Salutare!
Alex, Stefan, Daria Maria, Ana Ilinca, Sara 
Gusta, esti tare! Ma bucur mult pentru tine! Cine o sa fie sexoasa sambata la picnik? Abia astept sa vad poze cu voi si mai ales cu Mara!
Newmami, nu mi-a venit sa cred cat de mare s-a facut Patrick! Ce sa-ti spun, am ramas placut impresionata de tot! Patrick e un scump iar buni se vede ca e foarte fericita ca este aproape de el. Ma bucur mult ca i-a placut la Daycare si ca ati facut primul pas cu brio!
Maysa, bine ai revenit! Asa patesc si eu cand e vorba de postat! Zic sa citesc mai intai si pana sa apuc sa scriu se intampla ceva care sa-mi intrerupa activitatea!
Lucas, si noi i-am coborat Mayei patutul chiar ieri. Am pus dedesubt o saltea pe care o aveam de la patutul de lemn si care este mai mica decat dimensiunile tarcului, am rulat o patura sa umplu locul care a ramas iar deasupra am pus salteaua lui care era cam firava saraca!
Monu, ma bucur ca ai vesti bune! Deci acum nu-ti mai sta nimic in cale! Go for it! V-ati revendicat premiul de la BRD? Cum arata?
Vroiam sa va intreb pe voi daca ati mai pus si altceva in afara de apa de mare in nasucul bebeilor muciosi!? Vad ca ii tot curge nasucul, e infundatat si nu poate respira. Si afara e asa de frumos... parca ne face in ciuda vremea asta! Pana la urma tot o scot o jumatate de ora, cu tot riscul!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
patriciaRO spune:
Florentina, eu i-am mai pus lui Alex, vibrocil, ajuta mult!
off sanatate multa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gusta spune:
Fetele se pare ca eu chiar nu am dreptul un pic la fericire .Mama ce nervi am de cred ca acusi o sa explodez.Imi vine sa urlu si sa dau cuiva cu ceva in cap.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
mikka spune:
'Neatza! Sau ma rog, ziua...
Am recuperat aseara la citit vreo 50 de pagini, da' uneori mai in diagonala, ca nu mai puteam de somn, asa ca sa nu ma ascultati ca ma lasati repetenta. Am retinut insa ca au fost ceva probleme, dispute, boli, raceli, internari etc, sper sa se rezolve toate-toate! Dar si reusite: aniversari, premii, achizitii. Nu mai raspund la fiecare, ca as umple vreo 2 pagini.
Eu mi-am gasit kupila taaaare rasfatata, ca doar a stat cu bunica-sa! Ce nu ne mai intelegeam inainte, dar acuma... neam! Si mama zice ca 'a vrut sa-i dea libertate, sa se simta bine copilul'. Da, n-am ce zice, e asa libera de a inceput sa scuture din picioare de nervi, sa faca figuri la masa, sa traga toate alea din priza infinit mai mult ca inainte. Oricum, am gasit-o superok, n-am ce zice, a fost superingrijita. Da' cred ca va merge rarut la ai mei... :) Acuma suntem la reeducare. Si puslamaua, cind m-a vazut, m-a luat la o cearta, mama-mama, ziceai ca am lasat-o in strada... se foia cu manutzele, se uita fix la mine si nu schita nici un gest, ma impingea cind am luat-o in brate, ce mai, m-a facut de kko. Si apoi mi-a luat obrajii in palmutze, si s-a pisicit, si i-a trecut, si mie la fel. Iar la taica-su a tipt de bucurie si i-a tras niste zambete si niste alintaturi din prima, ca m-au luat si geloziile...
Mama a facut ceva scamatorii la computer, ca acuma nu mai merge YM si nici mailul, am intrat pe meebo dar ma tot arunca afara. SI asa am pofta la un chat...
Bey, nu mai comentez impresiile de calatorie, ca nu vreau sa ma enervez iar ca m-am nascut in tara asta... Oricum, bine ca nu m-am nascut nici in Somalia.
Gusta, trimit si io poza cu odrasla, cred ca in seara asta sau miine. Ce-ai patit, tu draga, de te-ai enervat asa? Ia spune, ca te calmezi mai repede!
&Ioana
lucas spune:
gusta, ma ofer, ca si asa cred ca e gol, si aia de se numesc neuroni au fugit.
asa ca nu are a face.
saru'mina pentru ideile cu salteaua, mercic Monu, cred ca pina la urma la tine apelam. Alexia a dormit pe ea??? Si daca va dormi si Matei asta inseamna ca au dormit impreunaaaa??????????
uauaaaa ce o sa zica Ema (adinei)???????? ADINAAAAAAAAA promite-mi ca nu ii spui Emei, te rog, te rog!!!
monu spune:
Gusta ce ai patit? nu tine in tine. te putem ajuta cumva?
Flori eu folosesc tot apa de mare pentru nas cu muci
Cat despre premiul BRD, ni s-a zis ca il putem revendica incepand de luni. stiu doar ca e o jucarie de plus.
Lucas ![]()
si
Alexia Ioana
Danelutza spune:
Gusta dar ce-ai patzit mama, erai asha bucuroasa, ce s-a intimplat ?!
Mikka dar de ce nu ne povestesti din calatorie, haaaaa ?! Eu te asteptai cu soare si lac si muntzi, si nimic, la mine n-ai ajuns, nu ca ai fi promis, dar puteai sa faci surprize ... ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gusta spune:
Supararea mea e pe ceva din tara.Si vad ca iar trebuie sa inteleg ca viata nu este asa cum vrem noi si uneori depinde de alti.Numai ca imi vine asa sa ma duc sa ii impart pumni in gura fostului si sa stiu ca poate o sa ii taca gura vreodata,ca eu una m-am saturat.Mama lui de nenorocit.
Imi revin eu repede.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos