Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Gusta, nu te mai supara, ca nu merita, tu ramai cu nervii siel... In fine, stii cum se zice, 'despre morti numai de bine'. Poate e dur spus, da' intelegi tu ce vreau sa zic.

Danelutza, beeeey, ce mergeam io la tine acolo... Soare si lac si munti? Pot sa vin miine?? Numai ca abia am avut timp sa ma plimb prin orasul ala, am umblat dupa cumparaturi / vama / masini etc si timpul a trecut tare repede... A fost bine, dar scurt si obositor mai ales la intoarcere ca am condus 2500 de km in 2 zile, iar io m-am ramolit ca nu mai rezist deloc. Nu mai spun ce hainutze pentru bebei, ca lingeam vitrinele, ce jucarele... In fine, am ajuns inapoi in Romanica noastra si basta. Da' m-am topiiiiiit de dorul balaurului, imi tot rasuna in urechi 'di-di-di-di', cum face ea cind are ceva important de sups... Si ma uitam dupa toti bebeii, si la pozele din telefon si ma gindeam ce frumos si greu o sa fie cind o sa plecam cu totii in concediu si am o groaza de platit la roaming si gata ca deja aiurez... Oricum, un mare pentru invitatie!!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71726" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput