Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
patriciaRO spune:
Stefan, Ana Ilinca, Daria Maria, Sara si Pifosului meu scump...
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va intalniti cu totii in parc la joaca!
Tati parca sa zic ca este mai bine, nu mai tuseste asa rau, in schimb tot stari de ameteala are si pofte... A baut la ceaiuri de n-a baut in viata lui... Dar daca il ajuta de ce nu! Ma duc sa-i pregatesc Pifosului sa pape...
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Ioana, eu sunt cu rochita. poti sa imi dai mai multe detalii?
Loreen, nu dispar de pe chat.![]()
si
Alexia Ioana
Androix spune:
Neata
Bey nu m-am referit la cineva anume, iar cu parintii intreaba am vrut sa zic ca sunt fete care obisnuiau sa intre sa converseze cu noi dar de o vreme nu mai intra desi am strigat in gura mare dupa ele de cateva ori cateva dintre noi. In schimb daca au vreo problema discuta la parintii intreaba. Doamne fereste, nu ma deranjeaza, ar fi culmea nesimtirii, dar am vrut sa zic ca poate au un motiv pentru care nu mai intra aici.
Si nici cu monologul nu m-am facut inteleasa. Am vrut sa zic ca de multe ori se pun intrebari la care nu se sinchiseste nimeni sa raspunda. Poate am facut-o si eu... probabil e din lipsa de timp... dar de multe ori se ingnora cu buna stiinta. Sau invers: se dezbate un subiect, vorbim pagini inntregi, si fix pe urmatoarea pagina vine cineva si il readuce in discutie. Nu pentru ca ar mai fi ceva nou de adauga ci pentru ca pur si simplu n-a citit din urma. Inteleg ca nu toate avem timp de buchisit DC-ul din scoarta in scoarta, dar e neplacut s-o iei de la capat over and over again cu acelasi subiect.
Nici intepaturile astea nu-s placute...Strica atmosfera. Probabil toate am devenit mai sensibiloase, nu stiu ce sa zic...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
Danelutza spune:
Buna dimineata, va doresc o zi cu soare ca la mine ![]()
La multzi ani ! Alex, Stefan, Daria Maria, Ana Ilinca, Sara
Beatrice ai grija de soatza cu poftele, sa nu pofteasca la vreo vecina 

, sa-ti traiasca Pifosul.
Fetelor Isabella mea a dormit de la miezul noptii pina la 7 si 15 

, sper sa n-o deochi
, dar m-a trezit tat'su la 5.30 cu cafeaua calda 

, asha ca tot n-am dormit suficient.
Gata va las, o zi buna, ca ma duc sa fac curat in gradina.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
lucas spune:
HELP!!!!!!!
de unde pot sa cumpar saltea pentru patul tarc?????
dimensiunea este 70x100.
am fost la DomuFlex sau cum s-or numi si cica trebuie pe comanda 2,5 mil!!!!!!!!!din burete.
Mygirl parca si tu aveai GRaco contour patutz??? cum ai rezolvat cu salteaua????????
trebuie sa iau musai, ca azi dimineata era in picioare in pat la et. 1 si mie mi-a stat inima cum se balansa, si trezita din somn.
si a mai invatat o chestie, sta in fund, si se hitzina cu patul, si ride, mey, dar il mista de il ia naiba, si mie frica sa nu cada cu tot cu pat.
dau o bere pentru pont!
monu spune:
eu am o saltea de 1/60 din fibra de nuca de cocos, iarba de mare si burete. daca te intereseaza spune-mi.
si
Alexia Ioana
gusta spune:
Fetele sunt super bucuroasa, am intrat in blugi pe care nu i-am mai purtat de vreo un an.pentru mine viata e roz .Va pup dulce.Sunt off topic dar nu am cui sa ii zic.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
maysa spune:
Salutare mamici si bebici!
Cauza pentru care nu am mai dat nici un semn imi apartine
, sa nu va ginditi ca baiatul meu e de vina. A facut multe progrese dar cu toate astea nu el imi ocupa timpul. Am tot incercat sa intru sa arunc o vorba despre noi, dar de fiecare data voiam sa fiu la zi cu cititul. asta deja a devenit misiune imposibila
, asa ca promit ca macar de acum incolo sa incerc sa fiu mai activa
.
Rares merge sustinut de minute, nu vrea sa mai stea locului in nici un chip. Nici o jucarie nu prezinta interes, in schimb il pasioneaza cabluri, prize si toate cele care ii sint teoretic interzise. Se ridica pe patut, merge de-a busilea si toate astea au inceput in urma cu o saptamina. In ceea ce priveste greutatea si inaltimea, ne-am programat simbata la un control asa ca abia atunci actualizam datele.
Gusta daca zici ca se poate trimite poza pina vineri atunci promit ca o sa-ti trimit si eu, pentru ca tare mi-au mai placut colajele de data trecuta si tare rau mi-a parut ca Rares nu e alaturi de prietenii lui, din vina mea binenteles.
O mica intrebare am, stiu ca ziceati ceva despre cum sa fie poza, daca se poate mai repetati si pentru o mama neglijenta asa cum am fost eu, please.
Pina una alta am primit de la ametitele alea cu stimulentul o decizie gresita: adica pentru indemnizatie de 8 mil si nu pentru stimulentul de 3 mil. asa ca Ioana please HELP ME pentru ca stiu ca si tu ai patit-o. In ce stadiu esti cu chestia asta?
Pe curind!
andreeaatan spune:
Pupici pentru bolnaviori.
La multi ani Alex, Stefan, Daria Maria, Ana Ilinca, Sara!
ESTI TARE, GUSTA!
Saltea comanda la Mondocarp, daca iti plac, cred ca in 2 zile sunt gata. Una din fete avea adresa exacta.
gabitzam spune:
Bravo Gusta! Facem galerie in continuare, tine-o tot asa 

Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni