Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
fran spune:
Buna !
Corni-mey tu razi de noi? Pe aici ne plangem aproape toate de somnul copiilor iar tu ne arati poze cu Timeea adormita in PREMERGATOR? Io nu ma mai joc...Si Iepu' a avut acum 2 saptamani cam 5-6 zile nasoale rau cu mancarea-am fost sigura ca ies maselele. De altfel si acum tot le asteptam, dar deocamdata nimic...I-am facut si noi copro si antigen giardia-nimic, in schimb desi facuse 6 saptamni de luat Fe la hemograma cresterea hemoglobinei era destul de mica...asa ca luam in continuare Fe. Totusi nu cred ca de lipsa de Fe nu mananca...eu zic ca mai degraba seamana cu mine, eu cand sunt suparata sau cu nerfi nu mananc aproape nimic. Da' pe ea ce a suparat-o zilele alea zau ca n-am habar...
Sufletzica-si pentru Iepu' e cam sprintar "primii pasi"-il tin eu sa nu fuga prea repede. Da' eu oricum sunt multumita si asa-in conditiile in care -ca si David al lui Mari-merge sprijinindu-se de mobila, patut etc, da' nu de noi.Se pare ca nu prezentam incredere...Cum incercam sa o tinem de manute se atarna de noi ca o maimutica si isi ridica picioarele in aer...
Adina- eu am inteles ca intrebi de aparatori de pat mare-adica nu in sensul de material textil cum sunt la patuturile de bebe, ci de chestii "tari" pe suporti care se fixeaza la marginea patului si sunt mai inalte. Exista la brevi-parca (3 ursuleti). Eu -care evident am aceeasi problema-zic ca sunt bune dar mai incolo...cand copilul pricepe ideea de a nu incerca sa sara peste orice, cat e treaz-dar se foieste in somn ....Acum daca se trezeste cu alea pe langa ea, Iepu' in mod sigur o sa aiba un singur scop-sa le escaladeze...Solutia zic eu ar fi cea adoptata de Nefertari-dormitul pe saltea-eventual cu perne imprejur...dar si asta doar daca sta intr-o camera absolut safe pentru ea...Oricum, noi vom trece prin etapa asta intermediara-cred- intre patut si patul de o persoana...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
Salutare, iar e tarziu, nici nu mai am curaj sa deschid messenger-ul ca precis ma cooptati si nu mai am putere nici sa va las, dar nici sa nu dau curs invitatiei
.
So... pe scurt, suntem bine, pitik am culcat-o devreme ca era moarta de somn (asa ca in seara asta am bagat invatat grupa mare
). Bineinteles ca a bagat niste urlete vartoase ca am luat-o cu mine in pat si nu o lasam sa se ridice in fund, cum si-ar fi dorit. Mai rau e ca si de dimineata a urlat cu femeia, cred ca s-a trezit devreme tare si a obosit pana la 9 cand am plecat, asa ca n-a mai vrut nici bibe cand i-am dat si a si plans ingrozitor. Pana la urma s-a potolit, dar femeia era cam intrigata de ce s-a intamplat.
Mai, eu am o problema, asta mica se tot irita la fund + pasa (de fapt mai mult la ea). Ii trece o zi, doua, apoi iar e rosie ca maimuta. Nu mai zic ca nu a mai vazut de mult crema obisnuita cu zinc, o dau mereu cu Bepanthen, Panderm sau un unguent cu ulei de catina. Am zis ca poate fi de la piure, in care tot puneam sfecla, dar i-am scos-o si azi iar e fiarta. Femeia zice ca o fi de la pampers - acum suntem pe Huggies - cred ca ma intorc la clasicii P, sa vedem ce se intampla.
ANdreeatan - interesanta ideea cu parfumul. Eu insa o nu o pot aplica pentru ca in paranioa mea ca nu o sa vrea sa suga copilul timp de 7 luni nu m-am dat cu parfum
. Puteti crede asa ceva? Foloseam doar Lady si nici din ala in exces. De cand m-am intors la munca, ma mai dau, dar de multe ori uit pentru ca nu vreau sa imput copilul (pastreaza extraordinar orice miros pe piele) si ar trebui sa ma dau doar cand ies pe usa si in graba disperata a plecarii uit. Dar ca principiu ideea e excelenta, cred ca in cazul meu ar trebui sa port vreo 3 zile un fular, ceva sa se imbibe cu mirosul (sau duhorica?).
Corni - de mult n-am mai vazut o poza care sa ma binedispuna asa. E dulce foc Timeea, cum doarme mititica rapusa la datorie.
Mikka - bien ai revenit. Asptetam povestiri.
De Rodica mai stie cineva ceva? Elisor - nimic?
Zicea cineva de ham, eu am vrut sa iau de la targ, dar mi-a zis o prietena ca mi-l da si nu am mai luat. Asa ca pretul nu-l stiu, dar si mie mi se par destul de precare 3 atisoare de legat copilul. Ma bazez totusi pe ce spune femeia, ca sunt de mare valoare, mai ales daca procesul de invatare a mersului se prelungeste la nesfarsit. Si mai e o metoda, pentru fetele care au premergaret, dar bebelacii nu-l mai folosesc in casa. Eu am vecina care scotea fetita afara cu premergatorul si era superincantata ca avea loc de manevra. Si a invatat si repede (insemnand vreo luna, poate un pic mai mult - ma gandesc ca spatele meu ar avea o alta parere, voi vedea
) sa mearga singura in aceste conditii.
Ei gata, acum chiar ca va las, parca vad ca ziua incepe iar in zori maine dimineata. Stati ca mai am o intrebare: voi aveti jaluzele la camera copilului. Ma gandesc ca Ana se trezeste asa de devreme ca se lumineaza mai devreme. Ma bate gandul sa pun niste jaluzele, cine stie, poate isi revine cu somnul. Pupici si multa sanatate!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Cine zicea de rochita visinie (Doamne, ce sclerozata sunt!), am vazut una foarte asemanatoare la targ - se gaseste la magazinul celor de la 22-11 (e pe Colentina). Dau adresa exacta daca mai esti interesata. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
NewMami spune:
Loreen, ce mai face finutul tau? E mai bine?
Nu-ti spun cum ma simteam duminica seara cand ii pregateam bagajelul lui Patrick sau luni cand l-am lasat acolo. Parca pleca de acasa ptr. totdeauna nu doar ptr. cateva ore la daycare. Si asta e numai inceputul 

Cu cataratul cred ca nu-l intrece nimeni pe Patrick. Se suie pe orice prinde. Si-a taxat deja limbuta caci a cazut pe masuta de la LeapFrog si cum are dintisorii foarte ascutiti imediat si-a crestat-o. A fost tragedie mare de tot. Iar mami si tati erau langa el. Totul s-a petrecut in fractiuni de secunda.
andreatan, iti trimit link-ul la poze cu cea mai mare placere, doar ca imi trebuie adresa ta de e-mail ca sa am unde trimite invitatia.
Gusta
&
Musai sa desfintezi scara aia ori inveti sa te dai pe balustrada ca sa nu mai cazi pe scari.
iuliana, ai dreptate cu cat ei sunt mai micuti cu atat se obisnuiesc mai repede cu schimbarile. Dar ptr. parinti e la fel de greu indiferent ce varsta au micutii
. Asa cum l-am vazut pe Patrick in prima zi era tare fericit fiind printre copilasi pe care tare ii mai indrageste. El este o fire tare vesela si prietenoasa de felul lui. Dar si un mic "banditos". Cand nu-i convine ceva sau s-a plictisit se uita in dreapta, stanga si apoi incepe sa planga cu lacrimi de crocodil pana ii da cineva atentie.
Multa sanatate Dianei, sa scape de mucisori cat mai repede.
sufletzica, sanatate multa Sarei
. A stat cumva in curent mititica? Sa ne spui ce a spus doctorul. Cu fugitul ochiului e normal la bebei, se mai intampla si nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.
Bravo Sara, e bine ca-i place cartea mai mult ca oricei. Sa o ti tot asa.
La Multi Ani , Matei, sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de parintii tai care te iubesc mult de tot.
Lucas, nu fi suparata ca mai sunt si altele cu burta, chiar mare care nu vrea sa se duca nicicum, dar atata bai sa fie.
OlgaTarziu, si eu am ptr. Patrick tot carucior umbrela Jeep, dar modelul de anul trecut ca mi-a placut mai mult cum era colorat. Sunt foarte multumita de el, e solid si rotile foarte bune. Eu nu mai folosesc caruciorul mare doar cand mama iasa cu Patrick in timpul zilei pe undeva.
Mai Olga, nu stiu ce sa-ti mai spun sa faci cu Tony sa doarma si el mai mult.

micului rebel.
FlorentinaG, multa, multa sanatate Mayei si multi 

. Ai reusit sa vezi pozele?
OMustata, parca simt mai multa voie buna in postarea ta si tare ma bucur
.
Nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu gradinita lui Patrick, asa ca o sa-ti raspund intr-un PM.
Corni, Doamne ce scumpa pe Timeea si ce obosita trebuie sa fi fost daca a adormit asa mititica.
Va doresc tuturor vise placute si sper ca maine dimineata sa nu mai fie nici o supareala pe aici.
NewMami &
Patrick Ryan
NewMami spune:
Elisor, sper ca sunteti bine. Multi
Biancai.
sim76, voi pe unde ati disparut? Ce face mai face Thea? Cum te-ai descurcat cu mititeii? Au intors casa cu fundul in sus?
lui Thea de la Patrick.
NewMami &
Patrick Ryan
loreen spune:
Buna dimineata...
LA MULTI ANI...Alex,Stefan,Ana Ilinca,Daria Maria si Sara...sanatate ingerasilor si curaj hai ca mai este putin si faceti anul...
Hotarat lucru cred ca Delia isi schimba programul de somn...seara adoarme la fel de repede si devreme,insa pe la miezul noptii de trezeste de cateva ori plangand in somn si nu tace pana nu o iau in brate...apoi dimineata trezirea este tare matinala...6,30...azi a facut repetitie pentru schimbatul orei si a dat trezirea la 5,30...
Tot trag nadejde ca este oo situatie tranzitorie...
Newmami finutul meu face bine dar cu semnul intrebarii...asteptam pana sambata cand vaface EEG sa vedem ce si cum si azi rezultatele analizelor...
Da ...cu bagajul e greu...eu de anul asta vreau sa o trimit pe Bianca in tabere si ma gandesc cu groaza cum va fi...dar pana la urma sunt etape normale in evolutia noastra ca si parinti...
Cu cazutul venim tare si noi din urma...vanatai pe picioare,de la genunchi in jos cat cuprinde,prin barba,buze sparte si muscate...sper sa se opreasca aici...
Mikka bine ai revenit pe plaiul nostru mioritic si plin de basm
...
Corni imi pare rau pentru ce s-a intamplat
...oare mai poti ajunge cu Timeea la doctor?!Macar sa te linisteti cu ea...eu am inceput sa-i dau din nou Deliei Infant formula...desi arata cum arata mai are o masa jumatate din 3,aia jumatate cu chiu cu vai indesata...si mai nou i-au aparut niste puncte albe pe unghie si stiam ca ar fi lipsa de calciu...asa ca s-ar putea sa ajung si eu la dr desi am zic ca luna asta o sar...
Sanatate muciosilor mici si mari...hai lasati bolitu ca uite vine primavara si trebuie traita din plin...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
'neatza fetele! Gusta, unde esti, te astept cu cafeaua pe masa ![]()
Aseara v-am parasit pe chat si m-am dus plina de speranta sa sforai la patuc. M-a lasat Andrei 10 minute si mi-a dat scularea
mai bine mai stateam cu voi putin, asa mai rau m-a ametit, ca apucasem sa atipesc. Pe la cinci jumate il bag in pat cu noi si ii var tzitzi din nou in gura. Iar dimineata la 6:30 cine tragea zimbete si chiote? Andrei. Si a inceput sa imparta palme generos peste ochi cind la mine cind la taica-su. N-avea nici o treaba, si eu imi cautam ochii pe sub perna.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
monu spune:
Buna dimineata, sa aveti o zi superba la fel si sarbatoritii zilei de azi. sa creasca mari si sanatosi si mancaciosi!
se schimba ora? vai ce frumos! voi fi si mai zombi! alexia da concerte in miez de noapte si se trezeste pe la 6 si gata nani pana pe la vreo 10. pentru mine e un program greu pt ca mi-e somn si mie!
oricum ieri a facut pentru prima data pa-pa-pa
fetelor... analizele au iesit bune!!!!!!! am prolactina 12 iar valorile sunt intre 1 si 24. deci sunt pe la mijloc. il sun diseara pe nenea dr dar si sotul era vesel si mi-a zis gata! ne apucam de bb2

pupici revin ca ma duc la maimuta
si
Alexia Ioana
loreen spune:
Monu felicitari si ...spor la treaba...o sa-mi lipsesti pe ciat
...
asa program are si fii-mea si normal ca la 10 vezi sa nu-mi fie si mie somn,mai ales dupa o oala de cafea...
Acuma doarme de pe la 8 si-un pic si io o bat in cap ca nu pot adormi...si pranz nu cred ca ma lipesc de perna ca am niste probleme de familie ce nu suporta amanare dar si creier limpede ceea ce nu am deloc...
Insa cum Gusta aduce osanale cafelei io zic sa traiasca redbull-ul...sa vezi aripi pe mine azi...dau la export...
Gabitza fii insistenta...mai cauta...mai cauta...
Elisor hai azi la recuperat ca ai cu ce...![]()
Fetele cu chiulu mai sunteti pe-aici?! De ce nu mai dati pe la noi?!
In ritmul asta alert peste juma de an o sa mai scriem cate-o pagina la saptamana...hai ca se usuca cerneala-n taste...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Buna dimineata.
Sa traiasca cafeaua si energizantele ca dimineata e cafea si dupa energizant.
Sa va zic de Mara ca la ora 23 manca orez cu taicasu si la 5 urla de foame de a trezit toata casa si la 6 deja ma calarea.Deci viata e roz si e super frumoasa.De trezirile in noapte nu discutam.
Gabitza am incercat si eu sa pacalesc copilul ca somnul de dimineata e numai bun te-ai gasit pe cine ca nu am pe cine lamuri.Neamul ei de olandoi.
Loreen sper sa imi da-i vesti bune de finutul tau.
Monu spor la treaba.
Florentina pupici lui Maya.
Elisor sper sa fii bine.
Corni sper ca Timeea sa se faca bine si sa fie numai o pasa trecatoare.
Mikke bine ai revenit.
Mai citesc si revin.
Pana vineri mai primesc poze de colaj ca am un chef nebun de munca si vreau duminica seara sa vi-l arat.
Si sambata merg in deplasare l-am convins pe tati de fapt el avea o surpriza dar eu i-am aflat-o.Mergem in camping.Ura
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos