Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
monicica spune:
Loreencu cea mai mare placere, dar ca sa fiu sigura ca vorbim de acelasi lucru, poti sa imi arati care sunt(humana punkt de si pe urma produktfinder) please.
omustata spune:
Ooops, cred ca si eu am fost de cateva ori off-topic. Probabil din cauza asta nici nu ma deranjeaza. Sincera sa fiu eu nu am timp sa ma uit la alte topicuri pe forum si oricum, chiar daca as discuta despre altceva tot cu voi mi-ar place sa discut pentru ca va cunosc deja. Si apoi de ce ne mai numim prietene, daca nu putem sa discutam orice, ca intre prietene?
Nici pe mine nu ma intreseaza tot ce se discuta aici, si este normal. Este imposibil sa intereseze ce spui tu pe toata lumea si banuiesc ca nimeni nu are pretentia asta. Dar imi ia doua secunde sa trec peste. Nu ma intereseaza, nu citesc. Poate pe altele le intereseaza.
Beatrice era nelinistita aseara si avea nevoie de o consolare din partea noastra. Din afara probleme altora ti se pot parea nesemnificative, dar pentru persoana in cauza ele pot fi big deal, iar noi care nu suntem in Romania ar trebui sa intelegem cel mai bine nevoia de a vorbi cu altcineva, pentru ca multe nu prea avem prieteni sau familie aici cu care sa vorbim.
Despre retetele de la Beatrice, mi-e imi fac placere pentru ca sunt pasionata de gatit. Dar stiu ca s-a discutat despre asta si fetele i-au spus ca sunt de acord sa le puna aici si din cauza asta le pune ea. A cerut consimtamantul vostru.
Pacat ca au inceput sa apara discutii printre noi.Nici nu se racise bine neintelegerea de saptamana trecuta. Sper sa nu fi suparat pe cineva, dar fiecare cu parerea lui.
In alta ordine de idei,
OlgaT-nici Maya nu suporta bucati mari. De fapt daca sunt banana sau avocado nu o deranjeaza, dar, de ex. pediatra ma bate la cap sa-i dau bucatele de cereale din alea cerculete si rice pufs (care teoretic se topesc in gura, practic, nu chiar) si cred ca o derajeaza textura. Exact cum spui tu, parca s-ar inneca, dar pediatra a zis ca nu-i nimic, ca nu sunt periculoase. Si eu ma gandesc cu groaza pana cand ii mai pasez mancarea.
Cat despre dormit, nici eu nu sunt in situatia asta, dar fetita prietenei mele dormea la fel de putin ca Toni cand era mica. Acum are 4 ani si doarme mai bine. Din cate am citit eu in cartile despre copii, nu-i nimic anormal. Sunt unii copii care au nevoie de somn mai mult si altii pot sa se dezvolte foarte bine cu mai putin somn. Ca si adultii, de altfel. Deci eu cred ca lui nu-i face nici un rau ca doarme mai putin, in schimb va omoara pe voi. Asa ca grija este pentru tine acum ca esti super obosita. Multa sanatate iti doresc.
Newmami-ma bucur mult ca ati trecut cu bine hopul cel mare. Vroiam sa te intreb ce a facut sotul tau acolo? Adica a trebuit sa stea cu el sau a privit de la distanta? Cate ore a stat Patrick acolo? A stat tati cu el tot timpul? Te intreb pentru ca si eu va trebui sa fac pasul asta in cateva luni si stiu de acum ca-mi va fi foarte greu.
Florentina-sanatate multa Tizei.
Lucas-La multi ani pentru Matei. Sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.
Azi am fost sa-i depun Mayei actele pentru pasaport si ca sa mi-l faca in 2-3 saptamani a trebuit sa platesc un supliment. La ei 2-3 saptamani cica este calea rapida. Asa ca m-a costat vreo 150$ toata distractia. Altfel ar fost gata in 8 saptamani.

tuturor si nu va mai certati. Suntem toate obosite si fiecare are probleme si acasa si nu are rost sa ne mai facem griji si de ce am spus sau nu am spus pe forum.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Danelutza spune:
Olga mustatza

pentru tot ce ai spus, si eu sint departe de casa, si eu am putini prieteni aici, si de aia o inteleg perfect pe Beatrice.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Florentina G spune:
Matei
sa te faci mare, cuminte si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Mikka, bine ai revenit! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Olga M, si noi tot atat am platit pentru pasaportul Mayei si am fost uimita sa vad cat de cooperanti au fost toti, Maya avea pasaport inca de la trei saptamani!
pentru tiza noastra!
Maya este inca mucioasa, abia poate sa respire insa asta nu o opreste sa alerge in premergator prin toata casa, sa chiuie si sa ne stoarca si pe noi de energie...
Am descoperit un site unde se pot descarca filmuletele facute cu camera digitala foto si am pus si eu cateva cu Maya de cand era mica si grasa www.dropshots.com/florentina" target="_blank"> aici ! Acum mi-am dat seama ca nu am mai filmat-o de cand era taica-su plecat si ii trimiteam cate un filmulet in fiecare zi!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni
mikka spune:
I'm baaaack!!! 

Buna, fetelor, si bun gasit!!
In primul rand, multi ani sanatosi tuturor aniversatilor / aniversatelor, mici si mari, de saptamana trecuta! Sa aveti o viata frumoasa!
Am intrat doar sa va salut, sa vad daca sunteti bine, sa va spun ca mi-a fost dor de voi si ca ma bucur sa va regasesc! Am venit abia ieri dimineata, dar eram zombie de oboseala, am condus ieri 15 ore si abia mai puteam lega 2 vorbe, ma intelegeti de ce n-am facut inca prezenta.
Gata, trec la recuperat, cel putin incerc, ca ati scris o gramadaaaaaa!
pe toata lumea!
&Ioana
corni spune:
Noi de aprox. 2 saptamani mancam foarte prost,daca nu asi insista eu cu fel de fel de prosteli cred ca nu ar manca nimic toata ziua si cantitatea de lapte a scazut mult,inainte radea cate un bibe de 240 ml dim. si seara si acum max. 180 ml.Am crezut ca s-a plictisit de meniu si i-am bagat alimente noi,i-am facut si mancarica cu peste-cod alb si refuz total.
Maine ne-am programat si noi la controlul de 10 luni deja trecute si o sa rog pe pediatra sa-mi dea ceva ptr. pofta de mancare si sa-i propun si niste analize, copro, urina sa vedem ce-mi zice. In rest suntem foarte energica .
Acum reusesc sa fac diferentza cand nu-i place mancarica sau nu ii este foame ptr. ca atunci cand nu-i place se face ca vomita.Se ridica in picioare in scaunel,se fataie, doar cu TV-ul si anume reclame reusesc sa ii captez atentia si sa stai linistita in scaunel dar nici asa nu e bine ptr. ca e prea absorbita de reclame si nu mai deschide guritza. Incerc sa nu ma enervez, cu toate ca eu sunt o fire calma dar nu reusesc ptr. ca imi pare rau ca nu mananca si ma supar pe ea, realizez ca nu are ea nici o vina dar ........
Cat despre discutiile de pe forum eu cred ca este bine ca fiecare sa-si spuna parerea chiar daca e buna sau rea ptr. unii sau altii cel mai bine este sa fim deschise si sa spunem ce ne deranjeaza,in felul asta ne vom cunoaste mai bine, degeaba ne pupacim, ne laudam si in spate ne
.Nici mie nu-mi place cand apar discutii contradictorii.
Hai ca Timeea mi-a intrerup firul , cat scriam eu ea se fataia in premergator si la un moment dat am vazut ca s-a oprit din alergat ma uit la ea si ce credeti, adormise, nu-mi vine sa cred ,nu i s-a mai intamplat chestia asta pana acum si nici nu-i ora ei de somn. ![]()
Sa va pun si o poza aiciAm luat-o usor si am pus-o in patutz incaltzata.
Tdi spune:
Buna seara fetili!
In sfarsit am reusit sa intram si noi pe aici...de cand s-a reapucat pitika
de mancat stau numai la cratitza!![]()
LA MULTI ANI lui MATEI!!!
Loreen - sper ca se simte mai bine baietzelul...cand aud de chestii din astea imi vine sa-i strang de gat pe toti doctorii...ce naiba asteapta ca sa-si faca meseria??? adica pe langa ca esti bolnav, aduci medicamente de acasa nici nu te baga in seama...cred ca ar trebui sa mergi si cu diagnosticul gata pus ca sa nu-si mai bata ei capul!![]()
Florentina -
sanatate la puiutza!
Gusta - pune un afis "atentie la scari"
...glumesc...te pupam, ai grija de tine!
Danelutza -
, mai ce smekerutza
e Isa...cred ca se distreaza de tine ca nu-ti place scrisnitul, hi hi!
Beatrice - sanatate lui sotzer! sper ca se simte mai bine, linisteste-te...unu tre' sa fie ramolit rau ca sa dea coltzu' de la gripa, banuiesc ca nu e cazul la voi
. ah...si da cu retzeta in continuare ca noua ne place, macar ne mai mobilizam daca nu altceva!
Vad ca va controversati cu subiecte on/off topic...mi se pare o chestie subiectiva, daca pe cineva intereseaza un argument atunci e on si daca nu, e off? ...'mi-e sa nu ajungem la pauza, de frica sa nu scriem ceva nepotrivit
.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
Androix, sper ca nu la mine te-ai referit!
...ma conversez si eu in limita posibilitatilor si a timpului ce-mi ramane dupa ce citesc ce s-a scris...cat despre informatii la 'parintii intreaba...'mi se pare logic sa cer, asta dupa ce toate erati la curent cu problema noastra si nicicare n-ati avut inca (si va doresc niciodata!) copilul in astfel de conditii!
hai
.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
OlgaTarziu spune:
Iaca azi am postat si eu pt prima oara la parintii intreaba parintii raspund. Bine ca mi-ai dat ideea Androix. Ca poate gasesc vreo solutie si pentru piticul meu si sa am si eu parte de ceva somn. Din pacate pana acum nu am aflat nimic si tot fara solutii sunt.
Nelia tu mai traiesti? Sper ca e totul in regula.
Tdi ma bucur ca sunteti mai bine. Stai pe pace ca e normal ca un om disperat sa incerce sa gaseasca ceva ca sa-si ajute copilul.
Intr-adevar atmosfera e destul de ciudata si marturisesc ca la problemele si oboseala si stresul din mine asta vine si sta ca cireasa de pe tort. Nu trebuie sa gasim vinovati sau responsabili pentru atmosfera creeata. Ideea e ca daca nu se schimba nimic multe dintre noi vor disparea. Ma repet acum- cred ca pur si simplu avem atatea de discutat unele cu altele incat ar fi pacat sa aruncam in aer tot grupul.
Olga
Si maine e o zi
andreeaatan spune:
OlgaT, este un subiect de saptamana trecuta cu somnul si dadeau solutii cum ar fi Fenobarbital si alte calmante. Sunt copii lor, sa le dea si morfina daca atata ii duce capul. Alta solutie era scosul afara seara. Poate in Bermudas.
Eu nu am curaj sa dau solutii, daca as avea...Eu acum incerc cu ursulet dat cu parfumul meu, cu care acum doarme in brate si il iubeste tare. Nu stiu daca doarme mai bine de la el sau pur si simplu...
Flore, pupici pentru Maya.
Gusta-ceapa lor de scari.