Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetelor imi este dor de perioada in care puteam sa scriu la infinit ce doream si cand doream, na asta e ...

Despre noi
Bianca este bine nu sta locului nici o secunda se ridica in picioruse, daca o tin de manute <<umbla>>, merge in patru labe inainte si inapoi ( pana acum 2-3 saptamani eram exasperata ca nu vroia sa mearga in fata nu mai in spate)
De Cristi iar e racit si e acasa sper sa nu o raceasca si pe micuta
Ah inca ceva de o saptamana aproximativ am intrat in reparatii capitale cu baia - e un praf, mizerie la noi ca nu mai suport... sper sa se termine cat mai repede

Fetele nu merita sa va certati pentru nimic

Gabitzam - La multi ani iti doresc, la fel si pentru bebe Matei

N am prin ideea unde va chatuiti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Ingrosam si noi randurile copilasilor bolnaviori, azi noapte Maya nu a putut dormi mai deloc din cauza nasului infundat care nu o lasa sa respire. Se trezea urland, la un moment dat a facut si febra. Si asta se adauga la starea agitata pe care o are din cauza.... dintilor! Pana acum a facut kk de trei ori! Are muci si bale pana la brau...ce mai stare de tot rahatul, n-as vrea sa fiu in locul ei insa suferim impreuna!

Loreen, imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o situatie asa de neplacuta din cauza finutzului tau, multa sanatate ii doresc! Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor lui! Cum au reactionat medicii din spital cand au vazut un alt medic din afara? De obicei nu sunt cooperanti in astfel de cazuri.

Adina, am vazut la reclama.ro oferte de aparatori dar sunt sigura ca mai sunt si alte oferte. Eu cred ca ar fi o idee buna sa iei un pat de o persoana pe care sa-l foloseasaca si cand se va face mai mare iar dupa ce o adormi si pleci de langa ea ii montezi suportul. Sper totusi sa nu se fi obisnuit ca si Maya si multi alti copii de aici sa te simta alaturi tot timpul.

Gusta, imi pare rau ca te-ai accidentat. Ar trebui sa ai mai multa grija de tine, s-au adunat cam multe, problemele cu Maruta, regimul, oboseala, plus ca-ti mai faci si singura de lucru!

Sufletzica, sa ne spui cum a fost la oftalmolog. Si mie mi se pare ca uneori ochiul drept al Mayei e mai stramb (adica mai aproape de coltul interior al ochiului) decat celalalt. Eu am cumparat un ham "no name" de la Piciul, am dat 150.000 lei pe el insa nu mi se pare cine stie ce. Mi se pare ca sta atarnata in el si am hotarat sa nu-l mai folosesc decat cand o sa inceapa ea sa mearga cat de cat si sa o pot sustine cand ne plimbam pe afara. Am vazut ca majoritatea au acelasi sistem, nu te-as sfatui sa cumperi unul foarte scump.

Afara e tare frumos insa nu imi vine sa o scot pe Maya afara, cred ca tot de la asta i se trage ca ieri i-am dat pentru prima oara o gecuta dintr-o bucata de unde pana acum o scoteam numai in costumase gen cosmonaut.

Va pupam mult pe toate

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, pe Yahoo Messenger ne chat-uim.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor, Isabella ma omoara, adica ma omoara noaptea iar ziua a invatzat sa scrisneasca din dintzi, si bineintzeles ca e foarte incintata de isprava, dar scrisnetul pe mine ma zgiriie rau tare la urechi .
Florentina sanatate multa si multi pentru Maya.
Olga si eu am dat o perioada bucatzele de mincare, dar am vazut ca nu le digera, asha ca am trecut la pasat. Lasa c-or sa manince cind or avea mai multzi dintzi
Tdi ce face Alyssia, maninca bine ?!
Beatrice unde te-ai ascuns, eu astept...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Salut

in legatura cu carticica VTech m-am uitat dupa ea pe net, in Germania se gaseste, ce am vazut eu la amazon e 29.99 de la ei si 20.99 de la amazon-market...nu stiu exact cum sa ii spun, la toysrus e 19.99 la baby-butt si baby-walz nu au si in alta parte nu stiu unde sa caut. Daca vrea cineva cu mare placere ca oricum o sa vin in Ro de Paste deci pot sa v-o aduc eu personal(Buc sau Cta).
Bine acuma mai e o problema, am inteles ca are cantece si dc o iau din DE atunci probabil ca vor fi germana.

Beatrice si sanatate sotului tau.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sufletzica pai trebuia sa-i spui si de carte sa-ti aduca din Anglia...ca ceea ce am vrut eu numai acolo se gaseste...dar stai sa vezi ca si Clementoni au carti din acelea si astept o oferta de preturi sa fac comparatie...
Dar oricum cu primii pasi asta-i tendinta lor sa se avante cu elan...la inceput si eu ii puneam opreliste mana mea insa in timp a inteles cat care-i spilul si acuma se pondereaza cand impinge...
Acuma cu Sara sa stii ca si Delia mai are o chestie mica la ochiul drept,un strabism fiziologic...e nu-mi dau seama dar pediatra asa a zic...asa o fi...bafta la medic

Florentina ce puii mei sa mai zic...vorba celor de la Antena 1 traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...iti dai seama ca nimeni nu a vazut nimic pentru ca pe nimeni nu intereseaza nimic...asa ca azi l-au luat pe semnatura acasa cu amendamente clare vis-a-vis de convulsii...interdictii o mie...cert este ca este bine de retinut pe viitor ce si cum este de facut...sa speram insa ca nu vor trece si copii nostrii prin asa ceva...
Ieri afara a batut vantul?!Ca mai degraba raceala Mayei ar fi de la ast adecat de la gecuta subtire...e deajuns o gura de vant rece pentru ei...baga-i tratamentul de soc cu frectii si alte alea si sa vezi ca-i trece repejor...un pupic gras si mare de noi pentru bolnavioara...

Lucas Varuna abia in aprilie are import de Vtech si mi-a zis cucoana de-acolo ca s-ar putea sa aduca ceva de genul ala dar nu stie exact...dar cand am auzit ca vin cu etichete si coduri speciale pentru europa de est m-am dezumflat ca sigur nu pupam noi asa bunatati...
Cu dintii insa sa stii ca nu-i nici o regula batuta in cuie...te poti astepta la surprize mari insa sa dea Domnu sa nu fie foarte dureroase...

Adina pe b e b e l u s u l t a t.ro gasesti de la mondo aparatori mai inalte pentru patut...

Elisor si o ...sper ca-i bine totul,mai putin reteaua la voi...

De Adela mai stiti ceva ca ultima oara spunea de recidiva la febra

Azi am luat legatura prin cineva direct la importatorul Humana si m-am dezumflat si cu aia...cica la noi este toata gama existent asi in Germania...da...da...aiurea
Cred ca iar o sa scobesc aiurea ca sa vad daca pot afla mai multe si mai ales daca pot face rost de ceva de la ei...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

salut
sunt cam varza ca am plecat de-acasa de dimineata si nu mi-am baut cafeaua care la mine e ultranecesara in cond. in care am tensiunea mica. Deci acum dupa o cola si o cafea, e degeaba ca zici ca sunt beata.
Sfletzica ma bucur ca acest schimb de experienta si de informatie ti-a fost de ajutor.
Loreen, sper ca finutul e mai bine, e ingrozitor ce se intampla prin spitalele din ro. Slava Domnului ca pana acum n-am avut nevoie decat de maternitate ca altfel cred c-as fi in stare sa starnesc o revolutie in toata regula.

Am fost in carrefour si am vazut scaunele de masina. O americanca intreba, scuze nu mai stiu cine. Dezamagire mare: cele de 2 mil si 2 mil si un pic sunt cam naspa. Sunt plasticul si peste plastic o husa din textil cam subtirica, asa ca la drum lung intepeneste de tare ce este. Cred ca pana la urma o sa mai scot bani din buzunar si iau un scaun calumea. Nici 4 milioane nu mi-ar conveni sa dau ca-i iau totusi un scaun nu o naveta spatiala. greu cu maruntisu'
Ca tot veni vorba de "maruntis"... Observ ca iar se incing spiritele pe aici. Incerc sa ma tin de-o parte de data asta, dar tin totusi sa va spun ca si eu am o nemultumire: informatia off topic nu ar fi cine stie ce, dar sunt multe fete care nu dialogheaza. Le place mai mult monologul... Poate e si asta un motiv pentru care o serie din fostele "colege" ne cam ocolesc in ultima vreme preferand sa posteze pe la alte subiecte, si sa-si culeaga informatiile pe la "parintii intreaba". Nu vin cu o propunere concreta, doar v-am zis.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olga draga eu te-as sfatui cu ceva insa chiar nu stiu cu ce decat cu compasiunea mea pentru ca,chiar daca Delia nu-mi oferea probleme de genul asta,inteleg foarte bine prin ce treci...
Ziua nic ea nu prea doarme,insa compeseaza noaptea si atunci tot este o consolare pentru mine...iar cu mancarea nu-mi face probleme extraordinare dar nici nu mananca asa cum vreau eu...
Azi la Oana am cantarit-o si imi arata 10,500-10,600 adica asta inseamna o crestere semnificativa fata de luna trecuta insa nu cred ca imi cam face mutre...
Dar curaj,incedrere si rabdare multa multa...

Monicica sa sti ca au melodiii in germana...eu am o prietena in franta si s-a oferit si ea sa-mi trimita de-acolo dar binenteles ca in franceza...in schimb am eu o rugaminte mare mare la tine...cand te mai duci sa iei papa pentru Robert uita-te te rog daca exista cereale Humana cu biscuiti si cu fructe de gradina...

Mercedes sanatate lui Cristi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Pleaca omul si cand se intoarce iar gaseste pagini sute scrise.

Fetele am cotul julit tare si sa mor de ma mai inteleg cum am putut pica ca vaca din picioare,dar cred ca m-a blestemat olandezu cu laptopul.Ca acuma e desfacut dar daca il mai putem pune la loc piesa cu piesa bine,daca nu asta e.

Olga eu numai stiu ce e ala somn normal.Copilul meu v-am zis se pregateste de disco.Noroc ca azi a bagat nani cu mine ca daca nu cred ca urlam ca lupul la luna.Si sa nu crezi ca ar adormi singura trebuie sa stau langa ea sau chiar sa dorm cu ea.EU inteleg prin ce treci ,eu cred ca am doar jumatate.

Gabitza,loreen sa vedeti voi ce papuci am sa imi iau pe viitor.Am sa incerc sa va pup o poza la scari sa le ia mama lor si sa vedeti ce aiurea sunt.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

OlgaT, carutul mi se pare f. misto. E f. solid, e f. comod pentru copii (cel putin pentru ale mele:) si sa stii ca nu l-am cumparat numai ca e 80$, ci pentru ca am incercat si altele si mi-a placut f. mult. L-am folosit si la mall, ma duc sa o iau si pe Emma de la gradi si merg vreo 3 mile dus si intors, se intoarce f. usor, rotile sint f. mobile. Du-te si incearca-l, parerea mea e ca merita sa te uiti la el. Aaaa, si acoperisul e detasabil (nu mai tin minte daca am specificat).

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput